Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Canım benim vucud önce bi kitliyor kendini 20 günden sonra hafta da 1 kilo vermeye başlıyorum genelde .. şuan bu kadar spora bu kadar dikkate kilo gitmiyor.. kas ağırlığım çok fazla vucudum şekilli sıkı ama tartı ağır gösteriyor. ... olsun elbet bu zinciri kıracam👍👍
Kendi vucudunu en iyi sen tanırsın kuzum ayrıca kim olursa olsun azmin elinden bişey kaçmaz. Bende ilk 3 kilo hemen gider ödemlerden dolayı hızlı oluyor sonrası kıtlığa sokmuyorum herşeyden ölçülü yiyerek haftada 1 1 gidiyor spor yaparsam tabi yapmazsam gitmiyor

Merhaba herkese ,
Bugün yoğun bir gündü hava güzelse kızımla hiç kaçırmıyoruz hemen dışarı atıyoruz kendimizi.. arkadaşları ile buluştu oynadılar çok eğlendiler....
O kadar spora tartı oynamıyor illa 20 gün geçecek bende sabırla diyetime devam ediyorum.. gerçi diyet demiyorum sağlıklı beslenme şekliii👍👍
haklisin saglikli beslenme en guzeli. diyet biraz keyif kaciriyor :)

Ben de yazayım menümü
09 : sade kahve
12:00 4 kaşık kuru fasulye, 200 gr yoğurt, 1 dilim siyez ekmek
15:30: 30 gr grissino, soya sütü 1 bardak
18:00 : bir tabak pirasa, 3 kaşık lor, 1 dilim siyez ekmek, 1 kutu activia
19:00 : yarim kase yağsız patlamis mısır
Su 2.5 lt
Spor 30 dk yürüyüş
Afiyet olsun canım 👍 sadece Mısır gözüme fazla geldi 🤗🤗

İyi akşamlar kızlar kahvaltı 11 de, akşam yemeği 18.00 da, saat 20.00 de 1 dilim sütlü Nuriye :ıslık: su 1.5 litre, 35 dk. Yürüyüş

Eklentiler

• IMG_20210112_111757.webp
    IMG_20210112_111757.webp
    39,3 KB · Görüntüleme: 32
  • IMG_20210111_172452.webp
    IMG_20210111_172452.webp
    50,7 KB · Görüntüleme: 27
Sen pide ben gözleme sonumuz pek iyi değil bukadar cısla.. Kaşarlı ıspanaklı gözleme 670 kalori diyor inanamadım öylemidir ya 350 falandır diye düşünmüştüm heryerde farklı diyor kalorisine
Gramajına göre hamur kalınlığına göre değişiyor aslında. Ben 100 Gr lık hazır yufka ile yapıyorum 1 ıspanaklı gözlemeyi 350 kalori olarak hesaplıyorum. El açması ve daha büyük olunca kalorisi değişiyo tabi.
Ben de menümü paylaşayım pek güzel değil ama olsun artık
10.00
1 haşlanmış yumurta,4 minnak pankek,5 zeytin,2 kaşık lor,1 tatlı kaşığı süt reçeli
14.00
1 kupa sütlü kahve,2 kare bitter
18.00
1 kase çeşmi nigar çorbası,1 dilim tam buğday ekmeği,3 küçük dilim pırasa mücver,yarım kase maş fasulyesi salatası su 3 lt spor henüz yok,1 saat ev temizliği:)
Bence güzel bi menü, pankekler de nazarlık olsun👍 kahvaltı da ekmek yememişsin zaten 👍

İyi akşamlar kızlar ilk menü benden gelsin cezama razıyım kızlar verin bana ceza son yediğimle birlikte 1150 kalori aldım ama..

Kahvaltı 09.30
Tereyağda 1 yumurta
2 dilim sucuk
1 kk beyaz peynir

Öğle. 14.00
2 kepçe sebzeli tavuk çorbası

Akşam 18.10
2 kepçe sebzeli tavuk çorbası
Kaşarlı ıspanaklı gözleme
(20cm uzunluk 10 cm en gibi bi boyut)

SU 3 lt

Spor 60 dk dans yapıcam ancak yakarım o gözlemeyi
Canim bundan cıslı menu olmaz 👍☺️

Kızlar iyi geceler.2gundur kosturmaktan nefes alamadım.Oglumun aşısi ve bi de gece uykusunda kolunun üstüne düştü.Hemde korumaliga ragmen.Incinmis kolu.Bugunde 4.yaşına girdi.Ananeler babaneler ve teyzesi geldi.Ufak bi doğumgünü yaptık.
Cok gecmis olsun canim dogum gunude kutlu olsun

Merhaba herkese ,
Bugün yoğun bir gündü hava güzelse kızımla hiç kaçırmıyoruz hemen dışarı atıyoruz kendimizi.. arkadaşları ile buluştu oynadılar çok eğlendiler....
O kadar spora tartı oynamıyor illa 20 gün geçecek bende sabırla diyetime devam ediyorum.. gerçi diyet demiyorum sağlıklı beslenme şekliii👍👍
Ben gecen sene marttan beri hic bir cocukla gorusturmuyorum korkudan ya yuruyus yapıp geliyoruz

Iyi akşamlar kızlar
Kahvalti 10.0
1 bulut yumurta 2 ad patates kizartma peynir zeytin cok az ceviz
12.00 ara ogun fistik ezme kasikladim canim tatli istiyor
17.30 aksam yemeği
4 5 kasik mantarli bulgur pilavi salata 3 4 kasik cacık
Su 1.5 lt bulmamis olabilir bulmus ta olabilir😑
Spor 5 dk cardio 20 dk bolgesel pilates gibi bisey🙈

Ben gecen sene marttan beri hic bir cocukla gorusturmuyorum korkudan ya yuruyus yapıp geliyoruz
Canım, sınıf arkadaşı annesi ile zaten ben her akşam yürüyüşe çıkıyoruz.. bide biliyorum onlarda pek kimseyle görüşmüyorlar.. tedbiri bırakmıyorlar.. bizde öyleyiz öyle olunca evde değil ama dışarıda görüştürüyoruz...

Kızlar iyi geceler.2gundur kosturmaktan nefes alamadım.Oglumun aşısi ve bi de gece uykusunda kolunun üstüne düştü.Hemde korumaliga ragmen.Incinmis kolu.Bugunde 4.yaşına girdi.Ananeler babaneler ve teyzesi geldi.Ufak bi doğumgünü yaptık.
Geçmiş olsun cnm, doğum günüde kutlu olsun 😊

Geçmiş olsun canım 😔
Ve hayırlı güzel bi ömrü olsun inşallah 🤲

Back
X