Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlar iyi geceler.2gundur kosturmaktan nefes alamadım.Oglumun aşısi ve bi de gece uykusunda kolunun üstüne düştü.Hemde korumaliga ragmen.Incinmis kolu.Bugunde 4.yaşına girdi.Ananeler babaneler ve teyzesi geldi.Ufak bi doğumgünü yaptık.
cok gecmis olsun. pasanin da nice saglikli mutlu huzurlu guzel yaslari olsun :KK36:

Kızlar iyi geceler.2gundur kosturmaktan nefes alamadım.Oglumun aşısi ve bi de gece uykusunda kolunun üstüne düştü.Hemde korumaliga ragmen.Incinmis kolu.Bugunde 4.yaşına girdi.Ananeler babaneler ve teyzesi geldi.Ufak bi doğumgünü yaptık.
Çok geçmiş olsun, nice mutlu, sağlıklı yaşlar dilerim kuzucuga
D dilekruzgar aciktim gece dayanamadim 3 tane kraker yedim :KK43:
Yaaa , nazar degdirdik😟, olsun cok abartmamissin ki sıkma canını

Geçmiş olsun oğluşuna.. Doğum günü kutlu olsun minnağın benimde kızım bikaç ay sonra 4 yaşında olacak. Şimdiden konsept belirliyor deniz kızı olacakmış 3 kişilik parti yapıcam bende

İyi akşamlar kızlar kahvaltı 11 de, akşam yemeği 18.00 da, saat 20.00 de 1 dilim sütlü Nuriye :ıslık: su 1.5 litre, 35 dk. Yürüyüş
Ah o sütlü nuriye canımdır çok severim kendilerini..ben tüm ramazan her akşam bitane yiyerek zayıflamıştım. Kalori sayarak tabi

Geçmiş olsun canım, aynı zamanda da mutlu yıllar :KK68: :KK68:

Günaydın herkese ❤️
Kayseri de dün gece kuvvetli fırtına vardı, sabaha kadar esti, sesten doğru dürüst uyuyamadım, sabah azaldı biraz ama hala da esmeye devam ediyor..
Kaynanam bi tepsi el açması baklava getirdi, bugun şerbetini döktü, kara kara düşünüyorum yemeden nasıl duracağım diye:işsiz:

O kadar yoğun ki nevrim döndü bu saatte. Ve benden sonra kimse bir şey yazmamış :eek:

Havalar nasıl? Ankara'ya kar yağıyor bize de rüzgarı geliyor :mad::mad::mad:
Kaptanım kahvaltı canlı dersler derken girmek için boşluk kolluyorum resmen. Havalar soğuk kar soğuğu var ama bakalım yağar mı dün çok güzel yağmur yağdı balkondan çay keyfi yaptım yağmur eşliğinde. Ama güneş olmayınca enerjimde olmuyor çıkabilirsem yürüyüşe çıkmayı planlıyorum

Geçmiş olsun oğluşuna.. Doğum günü kutlu olsun minnağın benimde kızım bikaç ay sonra 4 yaşında olacak. Şimdiden konsept belirliyor deniz kızı olacakmış 3 kişilik parti yapıcam bende
Teşekkürler canım.Bizde arabalar a bayılıyoruz.Yaptik biseyler işte.O mutlu olsun diye hepsi.Zaten pandemi falan derken yeteri kadar sıkılıyor kuzular.Denizkizi fikri güzel ama.Cok seviyor demekki.

Back
X