- 21 Kasım 2018
- 3.637
- 4.993
- 83
- 36
2 bardak su mu
Su 2 bardak mi
Bardak 2 su mu
Mu su bardak 2

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2 bardak su mu
Su 2 bardak mi
Bardak 2 su mu
Mu su bardak 2
Tarti oncesi bereketli bi menu olmusBen de menümü paylaşayım sabah sabah kendimi biraz kaybettim yeme konusunda
10.30
1 haşlanmış yumurta,tam buğday ekmeğine sucuklu kaşarlı tost,benimkinin yarısı boyutlarında ancak olan oğlumun kalan tostunu da yedim,5 zeytin,1 wasa,1 tk kaymak,1 çk bal
14.30
1 kupa sütlü kahve,1 küçük muz dilimleri arasına çok az şekersiz fıstık ezmesi
18.15
1.5 dilim fırında pırasa mücver,6-7 küp hindi göğüs kavurma,3 kaşık ıspanak,yarım dilim tam buğday ekmeği
Su 2 lt spor 30 dk kardio. Sonunda ruhumu teslim edecektim nerdeyse![]()
Sorma canım yerken kontrolü kaybettim:) regl oldum bir de doymak bilmiyorum o zamanlardaTarti oncesi bereketli bi menu olmus![]()
Ahh bu hormonlarKaptan ya motivasyonum çok düşükaz bu sıralar evde de bir sürü işlerim oluyor kendi planlarıma uyum sağlayamıyorum resmen üstüne regl oldum bu sabah depresyonda gibi hissediyorum sebep yok ama moralim bozuk falan![]()
Tebrikler canımGünaydın kızlar
08 Ocak Cuma 61.7
15 Ocak Cuma 60.9
Fark - 800 gr
Yaa onu bilmiyordum teşekkür ederimTebrikler. Yalnız bildirimleri artık tartı fotoğrafıyla birlikte yapıyoruz aklında olsun canım
Teşekkür ederimharikasin gitmis 1 kiloinsallah boyle devam eder
Ben nohut salatasını diyet yapan arkadaşımdan duymuştum. Ayarım yok tabi bir koca kase haşlanmış nohutun içine bikaç yeşillik koyup yemiştim. Kalorsine bakınca şok oldum. Nohuttan hep korkarım![]()
BravooooGünaydın kızlar
08 Ocak Cuma 61.7
15 Ocak Cuma 60.9
Fark - 800 gr
TebriklerGunaydin kızlar.
Geçen hafta:60.4kg
Bu hafta;
Eki Görüntüle 2761502
Okadar spora harekete az bile ama gr oynamıyordu 2haftadir.Buna şükrediyorum.
Foto gelmedi sanırımTartı bildirimi yapayım
Geçen hafta 65.75
Bu hafta
Aynen eklenmedi bir türlü bakıyorum şimdi tekrarFoto gelmedi sanırım
Bu hafta moral motivasyon da berbattı regl de oldum kusura bakmayın kızlarGeçen hafta 65.75
Bu hafta
Geçmiş olsun kaptan hastalığı geçirenlere de yapıyorlar mı yine?Aşı oldum kızlar![]()
ayy deme keske bekleseydin biraz dahaAşı oldum kızlar![]()
Geçmiş olsun kaptan hastalığı geçirenlere de yapıyorlar mı yine?
Geçmiş olsun kaptanım.Aşı oldum kızlar![]()
ayy deme keske bekleseydin biraz daha