- 7 Haziran 2015
- 6.957
- 11.445
- 248
Valla benim gördüğüm rakam hiç güzel değildi lavaboya gidemedim ve bulgur şişkinlik yaptı. Memnun oldum senin adına ama:)pessinus ben bugün güzel bir rakam gördüm tartıda
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla benim gördüğüm rakam hiç güzel değildi lavaboya gidemedim ve bulgur şişkinlik yaptı. Memnun oldum senin adına ama:)pessinus ben bugün güzel bir rakam gördüm tartıda
![]()
Evet ya, Kayseri de güneş çok parlak dimi bugun...benim de için açıldıGünaydın kızlar..
Gunes eve vuruyor.Ya içim açıldı.Böyle havalara bayılıyorum.
Bozma moralini, daha 3 gün var tartıya, bazen kilo duruyor bi kaç gün, sonra birden iniyor. Sen yeşil çay içiyor musun günlük? Sanki menülerinde çok görmedimGünaydın canım kk kızları.. İst buz gibi birazdan market alışverişine çıkacağım benim tartı dünkinin aynısı biraz moralim bozuldu kabak alıp detoks yapasım var hemde yok buhafta takımlarda birinci oluruz umudum vardı ama grubu yakan ben olacağım sanırım
Sağol ortak benimkide umarım bianda iniverir 60lardan kurtulmak istiyorum artık. Yaprak yeşilçayım bitti marketten sallama yeşilçy aldım pek yeşilçay gibi değil ama günlük 1 bardak kesin içiyorum en kısa zamanda bir aktardan alırım diyorum aktar hiç görmedim yeni olduğumuz için buralarda yeniyizBozma moralini, daha 3 gün var tartıya, bazen kilo duruyor bi kaç gün, sonra birden iniyor. Sen yeşil çay içiyor musun günlük? Sanki menülerinde çok görmedimben çoğu günler içiyorum, ödem attırıyo ve metabolizma yı hızlandırıyo. Bide rezene çayı ve biberiye çayı içiyorum arada. Ama en çok yeşil çay...sende içmelisin..
Valla kuzu benden ses çıkmayınca bilki eşim gelmiştir ve yasaklı her şeyi gömmüşümdürHu hu kızlaar, ne alemdesiniz, neler yapıyorsunuz bakalım?
Ben öğlen gömdüğüm gözlemeden sonra kızı dışarı çıkardım, donduk geri kaçtık eve. Kayseri de güneşli ama soğuk bir gün.. güneşe aldanıp çıktık ama dönüşümüz çabuk oldu
Kızı uyutup, 1 saatlik yürüyüşümü yaptım, şimdi yeşil çayımı yudumluyorum. Sabahki gözlemeyi dengelemek için akşamı hafif kapatmayı planlıyorum, başarabilirsem...
Sizde ne var ne yok?
Bu aralar sakinledi burası sanki,marbling ,
Milyaay , nerelerdesiniz yine geçmişte de göremedim bu aralar sizi sanki?
Yok yok yakan ben olurum bennnnnGünaydın canım kk kızları.. İst buz gibi birazdan market alışverişine çıkacağım benim tartı dünkinin aynısı biraz moralim bozuldu kabak alıp detoks yapasım var hemde yok buhafta takımlarda birinci oluruz umudum vardı ama grubu yakan ben olacağım sanırım
Naptın sen kuzuuumValla kuzu benden ses çıkmayınca bilki eşim gelmiştir ve yasaklı her şeyi gömmüşümdüriki gündür yediklerimi ne sen sor ne ben diyim eş değil düşman mübarek yasaklı olan her şeyi alıyor her geldiğinde neyse bugün gitti
ama aldığı tatlılar bitmedi yarın annemlerle götüreyim de yemiyim bari
offf iki gündür çok fena yedim bu haftadan umudum yok inşallah verdiklerimi almiyım başka bisey istemiyom valla billa
![]()
Öyle oldu kuzum bide eşim yokken daha rahat oluyor tek başıma yiyesim gelmiyor çok rahat konsantre oluyorum ama burdayken zorlanıyorumneyse ki allahtan çok fazla kalmıyorNaptın sen kuzuuum
Gerçi gözünün önünde olunca dayanmak çok zor biliyorum,
Neyse, olan oldu, bundan sonra dikkat edip dengelemeye çalışırsın sende![]()
Biz seninle kafa kafayayiz kiloda kapisalimSağol ortak benimkide umarım bianda iniverir 60lardan kurtulmak istiyorum artık. Yaprak yeşilçayım bitti marketten sallama yeşilçy aldım pek yeşilçay gibi değil ama günlük 1 bardak kesin içiyorum en kısa zamanda bir aktardan alırım diyorum aktar hiç görmedim yeni olduğumuz için buralarda yeniyiz
Cips ve luppo olmamış, biliyorsun zaten.selam kizlar
cok yogunum bu hafta temizlik is guc buralara pek gelemiyorum
menumu yazayim hemen
sabah 10 da haslanmis 2 yumurta, haslanmis patates, 2 dilim beyaz ekmek
oglen 3 te 1 paket cips yedim
aksam 7 de bir kase pilav bir tane karniyarik
saat 9 da bir kupa sekerli cay 2 tane luppo
gece de sutlu kahve icebilirim
ay bu ne ya yerken yorulmamisim yazarken yoruldum
ada81 canim sen ne durumdasin kaldi iki gun
![]()
Biraz ortalığı kızıştırayım ozaman aynı kilodamıyıııız sen benden 1 kilo daha ağırsınnnBiz seninle kafa kafayayiz kiloda kapisalim![]()
Geçmiş olsun canım, kayısı hoşafı falan denedin mi?İyi akşamlar kızlar menüm pek olmadı ama paylaşayım
10.30
1 küçük haşlanmış yumurta,1.5 dilim tam buğday ekmeği,kuymak,2 zeytin,1 ceviz
19.00
1 kase tarhana,yarım silim tam buğday ekmeği,1 porsiyon hamsi tava,salata
21.00
Çay yanına 2 kaşık kadar un helvası,1 mandalina,1 kuru incir
Su 2.5 litreye yaklaştı,spor yok dışarıdaydım tüm gün 8500 adım. Ciddi kabızlık problemi yaşıyorum ne olacak halim bilmiyorum![]()
Onu denemedim ama hiç sevmem ki canım ya içemem sanırım. Gün içinde hareketimi de artırsam bazen çıkamıyorum bütün yediklerim üst üste yığılmış gibi hissediyorumGeçmiş olsun canım, kayısı hoşafı falan denedin mi?
Menünde sadece un helvası fazla gibi geldi, o da çok değilmiş zaten, su ve adımda güzel bence