- 20 Ocak 2012
- 25.928
- 34.600
- 798
- 43
Tarçın varsa evde tarçınlı süt iç acilen. Ya da acıktıkça su iç. Yarın cuma bugünden bırakma kendini.Kizlar ben bugun cok kotuyum istahim cok acik durduramiyorum kendimi resmen
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tarçın varsa evde tarçınlı süt iç acilen. Ya da acıktıkça su iç. Yarın cuma bugünden bırakma kendini.Kizlar ben bugun cok kotuyum istahim cok acik durduramiyorum kendimi resmen
en iyisi su ic acligini bastirir. biragma gendini guzuummm yarina ne kaldi sunun surasindaKizlar ben bugun cok kotuyum istahim cok acik durduramiyorum kendimi resmen
Artik cok gec diyomusumen iyisi su ic acligini bastirir. biragma gendini guzuummm yarina ne kaldi sunun surasinda
Inanilmaz ayaz don balkonumdaki patates donmus öyle bi hava 2 bebisle imkansiz yani saolun kizlar tavsiye icin aksam yemegine kadar su kahve falan icicemHava güzelse yürüyüşe çık hemen kuzum
Tebrikler canimKızlar sonunda aranan kan bulundu 400 gr birden kilom düştü çok sevindim günlerdir aynıydı hiç değişiklik yoktu heyecanımı kaybetmek üzereydim. Darısı kilosu duran herkesin başına![]()
Merhaba herkese,
Kızlar çok kötü bir gece yaşadım .. sırtım öyle ağrıdı ki öyle böyle değil sağa sola dönmek imkansız ara ara kasılmalar oldu sabaha kadar ne ben ne eşim uyuyabildik...kesin ya fıtık vardı patladı sandım yada omurilik zarar gördü diye düşündüm beni bağıran bir ağrıydı kiii acı eşeğim yüksektir benim...
Sabah soluğu hastanede aldık mr çekildi röntgen çekildi.. Kas spazmı geçiriyormuşum şükür fıtık yada omurilikte bişey yok... iğne yapıldı kas gevşetici ilaçlar verildi.. kendime geldim 5 iğne daha var... daha da sporu abartmam bu bana iyi ders oldu...dr ağır spordan kaynaklı dedi...
Çok teşekkür ederim kaptanımGeçmiş olsun canım. Lütfen dikkat et kendine. Kilo nasıl olsa gidiyor. Daha önce denedin başardın. Yine gidecek ama deli gibi spor yapmanın bir anlamı yok. Defalarca söyledik bunu sana aslında. Artık kararında yaparsın inşallah![]()
Çoook geçmiş olsun canım dikkat et kendine bundan sonra daha dikkatli olursun artıkMerhaba herkese,
Kızlar çok kötü bir gece yaşadım .. sırtım öyle ağrıdı ki öyle böyle değil sağa sola dönmek imkansız ara ara kasılmalar oldu sabaha kadar ne ben ne eşim uyuyabildik...kesin ya fıtık vardı patladı sandım yada omurilik zarar gördü diye düşündüm beni bağırtan bir ağrıydı kiii acı eşiğim yüksektir benim...
Sabah soluğu hastanede aldık mr çekildi röntgen çekildi.. Kas spazmı geçiriyormuşum şükür fıtık yada omurilikte bişey yok... iğne yapıldı kas gevşetici ilaçlar verildi.. kendime geldim 5 iğne daha var... daha da sporu abartmam bu bana iyi ders oldu...dr ağır spordan kaynaklı dedi...
Kaptanım kabak detoksu kahvaltımı normal yapıyorum yumurta zeytin peynir 1 dilim ekmek ile öğle ve akşam yemeklerinde kabağı ince ince soyacakla doğrayıp az yağda soteleyip sarmsaklı yoğurt bir tanede ceviz serpiyorum üzerine çok lezzetli oluyor 3 gün yapılıyor bağırsak çalıştırıp metabolizma hızlandırıyor asıl detoksta kahvaltıda kabaktı sanırım ama bende detoksları acımasız bulduğumdn bu şekilde yapıyorum ve kilom durduğunda 1 kg kesin gidiyor ara öğün yapmıyorum ama deneyebilirsin güzel oluyor.Kabak detoksu nasıl bir şey? Normalde ben karşıyımdır bu detoks işlerine ama çok nadir de olsa arada bir sağlıklı yiyeceklerle yapılabilir diye düşünüyorum. Bildiğin bir tarif var mı?
Canım ben sağlık çalışanıyım ya zaten kolay oldu benim gitmem. Zaten rica ettim ölçtüler. Öyle liste felan almadım, sadece ölçüm yaptılar. Pandemi süresince zaten tavsiye etmem kimseye. Yeni tartımı da sipariş ettim artık. Yarına yetişmez ama haftaya yeni tartımla bildirim yaparım inşallah.
Çok geçmiş olsun canım herşeyin fazlası zarar umarım birdaha ysşamazsın böyle bir acı. doğumdan bile fena yazmışsın tahmin bile edemiyorum. Daha dikkatli ol lütfen sağlığın en önemlisi kilo yavaş yavaş gider sabırlı olmak lazımMerhaba herkese,
Kızlar çok kötü bir gece yaşadım .. sırtım öyle ağrıdı ki öyle böyle değil sağa sola dönmek imkansız ara ara kasılmalar oldu sabaha kadar ne ben ne eşim uyuyabildik...kesin ya fıtık vardı patladı sandım yada omurilik zarar gördü diye düşündüm beni bağırtan bir ağrıydı kiii acı eşiğim yüksektir benim...
Burada kabak detoksundan bahsedildiğinde ben biraz araştırdım da orijinal tariflerde kahvaltıda 2 yumurta ve beyaz peynir belki doyulmadıysa çok az ekmek var öğle ve akşam öğünleri söylediğin gibi kabakla yapılıyor rendelenip de kavurulabiliyor ya da ince doğrayıcıyla. Kabak sayısı iki her öğün için. Ben kesin doymam evde de o kadar kabak yok diye başlamadımKaptanım kabak detoksu kahvaltımı normal yapıyorum yumurta zeytin peynir 1 dilim ekmek ile öğle ve akşam yemeklerinde kabağı ince ince soyacakla doğrayıp az yağda soteleyip sarmsaklı yoğurt bir tanede ceviz serpiyorum üzerine çok lezzetli oluyor 3 gün yapılıyor bağırsak çalıştırıp metabolizma hızlandırıyor asıl detoksta kahvaltıda kabaktı sanırım ama bende detoksları acımasız bulduğumdn bu şekilde yapıyorum ve kilom durduğunda 1 kg kesin gidiyor ara öğün yapmıyorum ama deneyebilirsin güzel oluyor.
Çok geçmiş olsun canım herşeyin fazlası zarar umarım birdaha ysşamazsın böyle bir acı. doğumdan bile fena yazmışsın tahmin bile edemiyorum. Daha dikkatli ol lütfen sağlığın en önemlisi kilo yavaş yavaş gider sabırlı olmak lazım
canim cok gecmis olsun. onemli olan saglik kilolar gider bi sekilde. diyete odaklan sporu da hafif yap.Merhaba herkese,
ben yaptim bikac defa tadi gayet guzel. ah bi de aksam kacamaklari olmasa istedigim kiloya coktan ulasmistim. dene bence hatta icine bir tavuk gogsu ya da kofte de koyabilirsin.Burada kabak detoksundan bahsedildiğinde ben biraz araştırdım da orijinal tariflerde kahvaltıda 2 yumurta ve beyaz peynir belki doyulmadıysa çok az ekmek var öğle ve akşam öğünleri söylediğin gibi kabakla yapılıyor rendelenip de kavurulabiliyor ya da ince doğrayıcıyla. Kabak sayısı iki her öğün için. Ben kesin doymam evde de o kadar kabak yok diye başlamadımbirkaç gün içinde izne çıkacağız eve fazla bir şey almadım
İzinden dönüşte inşallah canım bir ara deneyeceğim de şimdilik evdeki sebzeleri bitirmeye uğraşıyorum:)ben yaptim bikac defa tadi gayet guzel. ah bi de aksam kacamaklari olmasa istedigim kiloya coktan ulasmistim. dene bence hatta icine bir tavuk gogsu ya da kofte de koyabilirsin.
Bence de çok fazla, senin adına çok sevindim canımSabah evde aynı kıyafetlerle aç karnına kendi tartımda tartıldım. 75.2 çıktım. Hastaneye geldim. Diyetisyenin tartısında 73.8 çıktım. Bütün şartlar aynıydı. Bu nedenle tartımı değiştirme kararı aldım. Aradaki fark çok fazla geldi bana.
Çok sevindim canımKızlar sonunda aranan kan bulundu 400 gr birden kilom düştü çok sevindim günlerdir aynıydı hiç değişiklik yoktu heyecanımı kaybetmek üzereydim. Darısı kilosu duran herkesin başına![]()
Ayy, çok üzüldüm canım, geçmiş olsunMerhaba herkese,