Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ay benim de öyle oldu bugün yarın için umudum var o yüzden:)
İnsallah canim kiraz sapi falanmi icsek bagirsaklari
Iyi aksamlar kizlar
Bugun anneannemi covid aşısı yapıldı onunla ilgilenirken pek dikkat edemedim

Sabah
1 yumurta
1 dilim peynir
Havuc

Ogle yok onun yerine ikindi yedim

5 adet mercimek kofte
Salata

5000 adım
1.5 lt su
Bu beslenmeyle bugun guzel bi sonuc gelir senden

Gunaydin kizlar
Dunki kötü beslenmemi yazayim
Kahvalti 10. 00
Soganli omlet 3 4 catal zeytin 5 6 ad yarim ekmekten daha az ekmek arasina tereyag sürdüm
12.00
1 kase krem karamel tarzi tatli
Ara ogun 7 8 ad zeytin yarim kase mercimsk corba
Aksam 17.30
1.5 lahmacun salata ayran
19.00 Az miktarda kuruyemis 2 kestane

İnsallah canim kiraz sapi falanmi icsek bagirsaklari

Bu beslenmeyle bugun guzel bi sonuc gelir senden
Ben dün akşam yatmadan kiraz sapı içtim. Sabahki güzel sonuç onun etkisi mi başka bişey mi bilmiyorum ama hiç beklemediğim bir rakam gördüm tartıda. Ya da tartı değiştirileceğini anladı yola geldi :KK70::KK70::KK70:

Geçen hafta : 74.6
Bu hafta : 73.5

526AFD7F-6F1E-42EF-929F-F863C52633FD.jpeg

*** 13. Takım 710. Etap ***

pessinus (66.20///%)
LAydLiNe (74.6///%)

Ceylinimdeceylinim (64.8///%)
Souldfly (69.4///%) Geçen hafta bildirim yapmadığı için kilosu ikiye bölündü.
bi-zuzu(60.9///%)
Eyslg (61.65///%)

afrasyab08 (65.6///%)

13. Takım ortalaması: %

*** 13. Takım 710. Etap Free listesi ***

marbling (73.6///%) 374. Etapta 70.7 kilo ile 3. takımdan diskalifiye olan üye
ilaymilya (68.6///%) 688. Etapta 64.5 kilo ile izne ayrılan üye
dira90(60.4///%) 670. Etapta 56.7 kilo ile mezun olan üye
krtp86 (54.4///%) 682. Etapta 51.7 kilo ile mezun olan üye
SaskinAnne (84.4///%) 698. Etapta 81.2 kilo ile 5. takımdan bildirimsiz ayrılan üye
ada81(66.4///%) 696. Etapta 63.2 kilo ile bildirimsiz ayrılan üye
Aysegul 6666 (69.7///%) 680. Etapta 65.8 kilo ile mezun olan üye

13. Takım free liste ortalaması : %

Bildirim yapmayanlar (25.12.2020) 706. Etap

suhas (59.8///%) 704. Etapta 59.8 kilo ile bildirim yapmadan izne ayrılan üye
krtp86 (52.4///%) 682. Etapta 51.7 kilo ile mezun olan üye
Bildirim yapmayanlar (01.01.2020) 707. Etap

whitechocolate-2020 (75///%) Yeni üye Baş. Tarihi : 24.12.2020 Baş. Kilosu: 75 Hedef: 60

Kızlar ben açılışı güzel bir rakamla yaptım hadi inşallah bugün herkes güzel sonuçlar görsün tartıda :KK68: :KK68:

Hoş geldin canım. Nasılsın?
Hoşbulduk. Elhamdüllillah diyelim eşimle sorunlarımız var ayrı yaşıyoruz şuanda ne olacak bilmiyorum terapi sürecim devam ediyor çok memnunum kendimi bayağ psikolojiye kaptırdım. Yoksa bu gurbette kendimi toparlamam zordu.
sen nasılsın gülce nasıl baleye de gidemiyor tek çoraplı yavrum. 🤣

Ben dün akşam yatmadan kiraz sapı içtim. Sabahki güzel sonuç onun etkisi mi başka bişey mi bilmiyorum ama hiç beklemediğim bir rakam gördüm tartıda. Ya da tartı değiştirileceğini anladı yola geldi :KK70::KK70::KK70:
Bende icsem dedim ama emzirdigim icin kararsiz kaldim bi sorun olurmu diye

Kaptanım kabak detoksu kahvaltımı normal yapıyorum yumurta zeytin peynir 1 dilim ekmek ile öğle ve akşam yemeklerinde kabağı ince ince soyacakla doğrayıp az yağda soteleyip sarmsaklı yoğurt bir tanede ceviz serpiyorum üzerine çok lezzetli oluyor 3 gün yapılıyor bağırsak çalıştırıp metabolizma hızlandırıyor asıl detoksta kahvaltıda kabaktı sanırım ama bende detoksları acımasız bulduğumdn bu şekilde yapıyorum ve kilom durduğunda 1 kg kesin gidiyor ara öğün yapmıyorum ama deneyebilirsin güzel oluyor.

Çok geçmiş olsun canım herşeyin fazlası zarar umarım birdaha ysşamazsın böyle bir acı. doğumdan bile fena yazmışsın tahmin bile edemiyorum. Daha dikkatli ol lütfen sağlığın en önemlisi kilo yavaş yavaş gider sabırlı olmak lazım

Bu hafta sonu deniyorum bunu. Zaten ben genelde hafta sonları kaçırıyorum. Teşekkür ederim canım tarif için. Bence oldukça sağlıklı yenilenler. Bakalım sonuç nasıl olacak.
LAydLiNe LAydLiNe kaptancığım beni yarın izne ayırabilir misin? İki hafta evden uzak olacağım orada dikkat edeceğim ama yolculuklar beni ödem anlamında mahvediyor doğru kiloları göremem orada. O yüzden en iyisi izin kullanmak
Tamam canım. Ama bildirim yapacaksın di mi bugün?
Kızlar iki gündür halsizlik beni mahvetti yerimden kalkasim yok 🙄😐evi zar zor kalkıp süpürdüm spor yapamıyor kaç gündür halsizlikten
Neden acaba? Şimdi nasılsın?
Benim menüm ise
11:30
Çeyrekten az ekmek
10 küçük patates kızartması
2 kaşık domates sosu
10 yeşil zeytin
1 lokma helva
1 kurabiye

16:00
1 elma

18:00
1 lahmacun
2 kase mercimek çorbası
1 kurabiye

2 litre su, spor yok 😔
Bugün bayağı bi batırmışsın menüyü. Kalori hesabı ne der bilmiyorum ama kurabiyeler olmamış.
Hoşbulduk. Elhamdüllillah diyelim eşimle sorunlarımız var ayrı yaşıyoruz şuanda ne olacak bilmiyorum terapi sürecim devam ediyor çok memnunum kendimi bayağ psikolojiye kaptırdım. Yoksa bu gurbette kendimi toparlamam zordu.
sen nasılsın gülce nasıl baleye de gidemiyor tek çoraplı yavrum. 🤣
Seni çok merak ettim canım. Ne zaman yardıma ihtiyacın olursa biliyorsun ki biz buralardayız :KK68: Biz hepimiz iyiyiz canım çok şükür. Evden bir covid salgını geldi geçti. Şükür kazasız belasız atlattık. Gülce evde ve maalesef evden hiç çıkamıyorlar bir süredir. Sürekli online canlı dersler var. Senin ufaklıklar nasıl? Büyümüşlerdir şimdi biraz daha :KK200:
Bende icsem dedim ama emzirdigim icin kararsiz kaldim bi sorun olurmu diye
Emzirirken her şeyi dikkatli tüketmek lazım aslında. Bi araştırsaydın etkisi oluyor muymuş diye. Ben galiba faydasını gördüm. Bugün akşam da deneyeceğim. Tadını seviyorum zaten.

Bu hafta sonu deniyorum bunu. Zaten ben genelde hafta sonları kaçırıyorum. Teşekkür ederim canım tarif için. Bence oldukça sağlıklı yenilenler. Bakalım sonuç nasıl olacak.

Tamam canım. Ama bildirim yapacaksın di mi bugün?

Neden acaba? Şimdi nasılsın?

Bugün bayağı bi batırmışsın menüyü. Kalori hesabı ne der bilmiyorum ama kurabiyeler olmamış.

Seni çok merak ettim canım. Ne zaman yardıma ihtiyacın olursa biliyorsun ki biz buralardayız :KK68: Biz hepimiz iyiyiz canım çok şükür. Evden bir covid salgını geldi geçti. Şükür kazasız belasız atlattık. Gülce evde ve maalesef evden hiç çıkamıyorlar bir süredir. Sürekli online canlı dersler var. Senin ufaklıklar nasıl? Büyümüşlerdir şimdi biraz daha :KK200:

Emzirirken her şeyi dikkatli tüketmek lazım aslında. Bi araştırsaydın etkisi oluyor muymuş diye. Ben galiba faydasını gördüm. Bugün akşam da deneyeceğim. Tadını seviyorum zaten.
Yapacağım kaptanım seni tebrik ediyorum bizim yarışmada kazanan sen oldun. Ben de bir tazelenip geleyim akşamları aç da kalsam düşmüyor metabolizmam çok yavaşladı. 2 hafta yeme düzenimi değiştireyim biraz yürüyüş spor da yapabilirsem inanıyorum ki düzelecek

Back
X