Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

11:00 bol sulu şehriye çorbası 2 tabak
1 kase ev turşusu
2 tane tuzlu bisküvi

14:45 1 ayva

17:00 8 kaşık kuşbaşılı taze fasulye
8 kaşık mercimekli bulgur pilavı

1 lt kadar yeşil çay
Su 1,5 olacak

az sonra Leslie 15 dk

Merhaba beni de guruba alır mısınız ? Ocak 2020 de 112 kilo ile başlayıp Nisan’da 108 kiloya düştüm sağlıklı beslenerek . Temmuz 2020 de 108 ile tekrar başlayarak 86 kiloya düştüm . 1 haftadır çok saldım motivasyonum düştü . Böyle guruplar beni hep motive etmiştir . Beni de alır mısınız ?
hosgeldin canim. ay supersin ne guzel vermissin kilolari. belli ki devami gelecek. azimli birisin. darisi basima.

Ha ha çok tatlışlar ya şımarmak onların bir numaralı işi zaten. Seninkiler erkek sanıeım tekme tokat:)) Benim bir kızım var 3.5 yaşında o çok seviyor müzik açalım oynayalım zıplayalım sıkılıyor bazen başka oyunlar oynamaya başlıyor odasına gidip. leslie dikkatini çekmiyor ben kendi kendime bir dizi açıyorum kaçırdığım bölümü, laptoptanda lessie yada başka bi video hareketleride ezberledim artık ufak bi gözucuyla bakarak yapıyorum

Aah ahh kuzum tamda komşuya ihtiyacım var nasıl mutlu olurdum. Yarın sıkı bi programla bekliyorum seni.. yeter artık yapışan kilolardan kurtulalım

İlk haftanın havasımı desek ne desekki önce maaşallah diyeyimde🧿ödem onlar kuzum ödem hızla giderler zaten hep.. Yağlarla başa çıkman için aynı azimle ilerlemeni dilerim enerjin çok güzel 🥰

Afiyet olsun canım. evet biraz sessizleştik sanki hadi kızlar az canlanalım grubu
Evet ikisi de erkek ve güreşmeyi çok seviyorlar bende o sıra Allah ne verdiyse artık :KK73:
Ben çok seviyorum dans etmeyi ama oğlanlar bırakmıyor ki kızlar daha çok seviyorlar.
Evet tabi ilk günler olduğu için bol keseden atıyorum. Cicim ayları geçsin sonra gelecek pırtt ayları :KK70:bu taslar hep bana :63: cuma gunu gorusucezzz...
:KK66:

Evet ikisi de erkek ve güreşmeyi çok seviyorlar bende o sıra Allah ne verdiyse artık :KK73:
Ben çok seviyorum dans etmeyi ama oğlanlar bırakmıyor ki kızlar daha çok seviyorlar.
Evet tabi ilk günler olduğu için bol keseden atıyorum. Cicim ayları geçsin sonra gelecek pırtt ayları :KK70:bu taslar hep bana :63: cuma gunu gorusucezzz...
afrasyab08 afrasyab08

Ne olmuş bu siteye yahu bir türlü alıntılayıp cevaplayamıuorum. Neyse gideyim biraz Lego yapayım :KK25:

Eklentiler

• DC445F65-B3F7-4155-9C38-5D3964A0AAED.webp
    DC445F65-B3F7-4155-9C38-5D3964A0AAED.webp
    106,9 KB · Görüntüleme: 36
Ne olmuş bu siteye yahu bir türlü alıntılayıp cevaplayamıuorum. Neyse gideyim biraz Lego yapayım :KK25:
Ah o legolar yokmu minnak minnak benim kızımda çok sever tabi bukadar yok bizde pembiş kızlara özel olanları tercih ettiği için. Çokgüzel vakit geçiriyo bazen bende kendimi kaptırıyorum lunaparkı evi falan var iyi eğleniyorum😄😄

Sagol canim
Hamileliğin 7.ayindan beri çekiyorum bu ağrılari kızım 27 aylik artık sen tahmin et
Ama kilo verince gidecek hepsi
Bugun ilaçsız regl de oldum
Cok mutluyum
Çok geçmiş olsun inşallah hızlıca kilolar gider daha rahat hareket edersin. Bazen benimde bacağıma bişeyler oluyordu gebelikte kramplar girerdi magnezyum eksikliği doğumdan sonra geçer demişlerdi varis olarak hayatıma yerleşti. Bazen ağrı yapıyor varia çorabı bile düşündüm

Allah bagislasin bende de iki erkek var. yaslari da cok yakin biri 9 digeri 7 yasinda. nasil basediyorsun Allah yardimcin olsun. yaramaz oluyorlar bi de.

Afiyet olsun kaptanım bu hafta 1.liğe yürüyeceğim diyorsun yani menün çok az aç gezmekte fayda değil biliyorsun

Biliyorum canım da cuma sabah kahvaltıya vaktim olmadı. Akşam da spora gideceğim için bilerek yemedim çünkü yedikten sonra spor için bekleyemiyorum. O da spor yaparken rahatsız ediyor beni. Mesela bugün akşamda spora gideceğim. Eve erken gidebilirsem atıştıracağım bir şeyler. Yoksa yine akşam yemeği yemeyeceğim. Normalde üç öğüncüyümdür. ada81 ada81 çok iyi bilir :KK48::KK48:

Boyle kiskirtmalar guzel oluyo😅
Gonul83 Gonul83 ün en iyi yaptığı iştir :KK70: :KK70: :KK70:
Kahvalti 11.00
2 haşlanmış yumurya 1 dilim kasar10 zeytin 4 5 ad patates kizartma
Ara ogun 12 ile 5 arasi cig kofte ceyrek ekmek tereyag 2 cupcake
Aksam 17.00
1 tabak dolusu makarna
1 avuc cig kuruyemiz
Su 1.5 lt olur bugun sporda yok malesef

Bu menüye de yani hadi kızartmaları yedin arkadan cupcake neden yenir. Hadi onu da yedin 1 tabak makarna nedir? Su az , spor yok, menü baştan aşağı kaçamak :KK62::KK62::KK62::KK62:

Menüm
Sabah 10.30
1 yumurta
2 dilim ekmek
Peynir
Domates
Bir kaç dilim sucuk

Öğle 14.30
1 küçük dilim kakaolu kek

Akşam 19.00
2 köfte
Bir porsiyon ıspanaklı makarna
Küçük kase salata
Su 3 ü geçmişimdir.
Aman allahım makarnalar havada uçuşmuş takımda. Yokluğumu mu fırsat bildiniz naptınız :KK62: :KK62:

Back
X