Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Merhaba, ismim Merve. Aranıza bugün itibariyle katıldım. :KK28:

Aralıklı oruç yapıyorum. Bugün öğlen 12de 6 kaşık yeşil mercimek yemeği, 4 adet eti form üzerine sürdüğüm yarım avokado yedim. Akşam yemeğine kadar yeşilçay ve Türk kahvesi tükettim. İşten döndüğümde de bir muzun yarısı ile 2 ceviz yedim ardına 5 kaşık kadar yeşil mercimek yemeği ile 2 kaşık karnıbahar yemeği yedim. 9 gibi de spor yapmayı planlıyorum. Tabi şuana kadar 3 lt. su içtiğimi de ayrıca belirtmek isterim. :) Yarın öğlen 12'ye kadar bir şey yemek yok artık.

Merhaba herkese , uzun zamandır gelemedim kızlar malum sırt spazmı yaşıyordum iğnelerim bugün bitti.. zor geçti hala ara ra küçük küçük batmalar oluyor ama toparladım çoook şükür.... diyet falan hiç yapamadım memleketten babam geldi tekrar sıfırdan başlayacam inşallah 👍👍
Çok cok geçmiş olsun canım.Once sağlık.Kendine dikkat et.Spora kendini ıyi hissetmeden başlama.Cok fazla spor yapiyordun.Bu yüzden mi oldu yoksa.

Iyi aksamlar kizlar
Kahvaltı 10.00
1haslanmis yumurta
Yarim dilim tb ekmek
1dilim peynir..limonlu maydanoz

11.30 şekersiz türk kahvesi
13.00 yoğurtlu cevizli kabak.
16.00yesilcay

18.30 1kase yoğurt çorbası
1kabaktan sote biberli domatesli..uzerne az yoğurt.
19.00 yarım portakal.
3lt su..30dak yürüyüş.

Çok cok geçmiş olsun canım.Once sağlık.Kendine dikkat et.Spora kendini ıyi hissetmeden başlama.Cok fazla spor yapiyordun.Bu yüzden mi oldu yoksa.
Çok sağol canım, valla sporda olabilir o gün spor yapıp balkona çamaşır sermeye çıkmıştım hava çok soğuktu oradan mı tutuldu pek anlamayadık...dr çook net bişey diyemedi hergün spor yapıyorsa bu kadar etkilemez soğuk yapmış olabilir dedi..ama o anda farklı bir hareket yapmış olabilirsin sporda etkilemiş olabilir dedi... Bende o gün kürek aletimle kürek yapmıştım ona bağlıyorum zorladım sanırım..

Çok sağol canım, valla sporda olabilir o gün spor yapıp balkona çamaşır sermeye çıkmıştım hava çok soğuktu oradan mı tutuldu pek anlamayadık...dr çook net bişey diyemedi hergün spor yapıyorsa bu kadar etkilemez soğuk yapmış olabilir dedi..ama o anda farklı bir hareket yapmış olabilirsin sporda etkilemiş olabilir dedi... Bende o gün kürek aletimle kürek yapmıştım ona bağlıyorum zorladım sanırım..
Ani bi hareketten olmuş gibi.Bi de üşütmeden de olabilir.Dikkat et kendine.Cok geçmiş olsun canım

Kahvaltı10. 00
2 pankek
Havuç mor lahana salatası bir kase
1 bardak çay
1 kaşık badem ezmesi

Akşam 17.00
Kıymalı makarna 1porsiyon
1 kase yoğurt.

2.5 su

Midem kazınıyor 1 elma bir mandalina yicem birazdan

09:30
1 muz
1 armut
1 kivi
1 mandalina 1 Tk bal ve 3-4 yk yoğurt
1 yumurta
3 büyük bardak yeşil çay

16:30 sade kabak

akşam 1 dilim elma
Kek bir lokma (tadım)
2 lt su
15 dk Leslie

sabahki yediklerim epey kalorili imiş 500-600 kalori civarı

Aşağı yukarı kilolarımız ve hedeflerimiz aynı
Ben grubun adını koydum Grup 55:spor:
Ama kimse heveslenmesin
Sizden sonra geldim ama ilk önce ben 55 olacağım :sampiyon::süslü:

selam kizlar
yarin buyuk gün bugun dikkat ettim. 1 hafta hep kacamak son 1 gunde de kac kilo vereceksem :KK61:
sabah 11 de 2 pogaca biraz peynir, zeytin, yumurt, ezme
oglen 4 gibi orta sekerli kahve
aksam 7 de yogurtlu havuclu kabak
gunu boyle kapattim sukur.
suyu tabiki de unuttum yine

ada81 ada81 çok geçmiş olsun.
Benim ablam masaj yapıyor mesleği buydu
Yıllar önce onunda beli aniden rahatsızlandı kitlendi kaldı günlerce evde sopa yutmuş gibi gezdi hergün iğne yedi. O bel tutulması yel girmesi boyun tutulması gibi şeyler çok pis acı veriyor parmağım kesilse bu kadar acı vermez o kaaa yani. Eski sağlığına kavuşta senle şöyle kıran kırana bir güreşelim. Şu meydanları bir tirretelim :KK19:

Neyse arkadaşlar benim biraz çocukluğuma inmem gerekiyor. Terapi günlüklerine devam
Sabah görüşürüz acaba kaçta bildirim yapmalıyız ben sizden 2 saat geriyim 10:00 tartılsam Türkiye’de 12 oluyor geç mi kalırım aceba

Iyi geceler bugünkü menüyü yazayım
11de 1 muz
1 .30 da 2 haşlanmış yumurta çeyrek ekmek 5 adet zeytin biraz çökelek
6 bucukta 1 parça fırında tavuk yanında patatesli yaptım yanında 4 5 küp patates

Merhaba herkese , uzun zamandır gelemedim kızlar malum sırt spazmı yaşıyordum iğnelerim bugün bitti.. zor geçti hala ara ra küçük küçük batmalar oluyor ama toparladım çoook şükür.... diyet falan hiç yapamadım memleketten babam geldi tekrar sıfırdan başlayacam inşallah 👍👍
gecmis olsun canim hosgeldin merak etmistim seni.

İyi akşamlar kızlar kabak detoksum bugün itibarıyla yalan oldu akşama yapacaktım ama canım hiç istemedi
Kahvaltı 11.00
4 yk menemen
1 dilim beyaz ekmek
1/2 kk ezine peyniri
3 zeytin

Öğle 15.00
Izgarada çipura
2 dilim beyaz ekmek
Salata

Akşam19.30
5 yk kereviz salatası
1 tane ekler

Su 3 lt
Spor yok temizlik yaptım en hummalısından

Aralıklı oruç yapıyorum. Bugün öğlen 12de 6 kaşık yeşil mercimek yemeği, 4 adet eti form üzerine sürdüğüm yarım avokado yedim. Akşam yemeğine kadar yeşilçay ve Türk kahvesi tükettim. İşten döndüğümde de bir muzun yarısı ile 2 ceviz yedim ardına 5 kaşık kadar yeşil mercimek yemeği ile 2 kaşık karnıbahar yemeği yedim. 9 gibi de spor yapmayı planlıyorum. Tabi şuana kadar 3 lt. su içtiğimi de ayrıca belirtmek isterim. :) Yarın öğlen 12'ye kadar bir şey yemek yok artık.
hosgeldin canim insallah burada iyi bir motivasyonla istedigin kiloya ulasirsin

Aramıza hoşgeldin. Aralıklı orucu bende denemiştim ama yeme aralarında çok coşmuşumki 60la başladığım diyetim 2 haftanın sonunda 62.5 olarak üzerime yapışmıştı😀 kaç kilosun hedefin kaç ve yarışmaya nerden katılıyorsun😄
Aşağı yukarı kilolarımız ve hedeflerimiz aynı
Ben grubun adını koydum Grup 55:spor:
Ama kimse heveslenmesin
Sizden sonra geldim ama ilk önce ben 55 olacağım :sampiyon::süslü:
Hadi bakalım sen önce bir benim gibi 59.9 olda sonra görüşelim nihahaha.. İlk mezun ben olucam belli bir sürem var çünkü para ödülünü kazanmam için eşimle karşılıklı kilo verdikçe para kazanıyoruz.. Tabi eşim yerinde sayıyor bir kuruş kazanamadı ben 59 da voleyi vurcam 57 ve 55 ödüllerinide mayısa kadar almam lazım..

Gonul83 Gonul83 canım kızdırayım azcık seni dedim ama çok mu olduki bende 5 hafta önce 65. 5 kiloydum diyete başlayınca ilk günler ödemler seri bişekilde gitti ve 64 le gerçek zorlu sürece başladım şükür 59.9 oldum 60 demiyorum illaki 59.9 artık darısı sana ve hepimizin başına hedeflenen kiloyu tez vakitte bulalım.. 57 yi ben kendime çok yakıştırıyorum 54 55 lere inmek en büyük halim 2 yıl önce yaptım 54le mezun olmuştum ki sende eski mezunsun başaracağına inancım tam..

Back
X