Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Günaydın kızlar
2 gün boyunca normal kahvaltı yapıp öğle akşam hurma yoğurt yiyeceğim
Demleme yeşil çayımı aldım sonunda
Gerçekten benim yaptığım kürü yapın ben faydasını çok görüyorum
Demleme yeşil çay, limon, mineralli su 1 Lt kadar gün içinde bitirin 👍
Hurma kaç tane 10dan az ise ölürüm açlığıma😀😀😀 yoğurtta her öğün 500 gr.. Kuzum su olayın çok mantıklı detoks suyu hazırlayıp akşama kadar onu tüketince çok iyi oluyor. Sadece perşembe akşam öğünü yapabilirim hurma yoğurt olayını

Biliyorum daha önceden yapmıştım biraz etkisi olmuştu. Motivasyonumu zor topladım kaptancığım biraz fazla kilo versem bu aralar daha inançlı yol alacağım. Bu haftaya özel yapacağım sonra normal devam edeceğim. Kahvaltımı çok sağlam yaptım zaten 😘

Biliyorum şuan kilo verdiğimi görmem lazım belki alırım geri belki almam bilemiyorum ama tartıda eksiyi görmem. Gerekiyor pamuk ipliğine bağlı motivasyonumu kaybetmemek adına
İnşallah eksiyi görürsün🙏

Iyi akşamlar hanımlar kaptan benim pazartesiye kadar izne ayırır mısın pazartesi den sonra kaldığım yerden devam edecem😍🤗

Sabahtan hummalı bir temizlik çalışması yaptım evde heryer pırıl pırıl oldu camlara kadar sildim az önce kızım halıya çikolatalı süt döktü delirmek üzereyim halılar tabiki kıymetli değil kjzımdan ama içimd ebi öfke var zaten reglim an meselesi sakinleşemiyoeum sinir oldum salonda yiyecek yenmediğini biliyor alıp gitmiş biraz pöykürdüm kendimi tutmuş halim bu oldu halı sildim ve tabiki çıkmadı leke varmı önerisi olan neyle kurtulurum bu lwkeden

Sabahtan hummalı bir temizlik çalışması yaptım evde heryer pırıl pırıl oldu camlara kadar sildim az önce kızım halıya çikolatalı süt döktü delirmek üzereyim halılar tabiki kıymetli değil kjzımdan ama içimd ebi öfke var zaten reglim an meselesi sakinleşemiyoeum sinir oldum salonda yiyecek yenmediğini biliyor alıp gitmiş biraz pöykürdüm kendimi tutmuş halim bu oldu halı sildim ve tabiki çıkmadı leke varmı önerisi olan neyle kurtulurum bu lwkeden
Halı şampuanı ile bi köpürtüp silsen çıkmaz mı ki acaba🤔
Öyle anlarda ortam değiştir hemen, bi temiz hava al sakinleş. Yazık o da üzülmüştür seni öyle görünce 🤗

Hurma kaç tane 10dan az ise ölürüm açlığıma😀😀😀 yoğurtta her öğün 500 gr.. Kuzum su olayın çok mantıklı detoks suyu hazırlayıp akşama kadar onu tüketince çok iyi oluyor. Sadece perşembe akşam öğünü yapabilirim hurma yoğurt olayını
Hurma 5 tane koydum normalde 7 koyuyorlar ama benim hurmalar biraz iri ve etli
İnan hiç açlık hissetmedim şuan çok iyi gidiyorum

9.45: 1 haşlanmış yumurta
5 fındık

12.30: 5 yk kuru biber-patlican kavurması
7 yk bulgur pilavı

13.30: 1 fincan sade Türk kahvesi

18.00: 2 dilim ekmek
2 yk lor peyniri
3 zeytin
1 yk gül receli

19.30: 1 küçük muz

1,5 lt su
30 dk Leslie

Selamlarr

Sabah 11.00
- 2 yumurta
- 12 zeytin
- 2 3 dal dereotu
- 2 dilim ekmek

12.45 : şekersiz türk kahvesi + 7 adet kayısı çekirdeği+ 1 adet kuru incir

Öğle 14.00
3 yk yulaf lapası
1 kase yoğurt

1 adet çekme helva

Akşam 19.15
-6 yk bezelye yemeği
-4 yk yoğurt

Biraz gececi biri olduğum için saat 9 gibi çok az miktarda yağsız tuzsuz patlamış mısır yiyebilirim (canım acayip çekti bugün)

3 lt su
1 saat yürüyüş

10:30
Bir parça brokoli
7-8 minik domates
1 kapya biber
2 haşlama yumurta
Koyum peyniri
Yarım dilim taze kaşar
Siyah çay

14:00 hurma yoğurt
17:30 hurma yoğurt

1,2 lt yeşil çay
1,5 lt su olacak
1 bardak ayran

10dk uzay mekiği yaptım
20 dk daha karın egzersizi yapacağım

İyi akşamlar kızlar 😍
Menüm
Kahvaltı 9.00
1 peynirli omlet
2 kepekli galeta
3 yeşil zeytin

Öğle 14.00
Bir porsiyon brokoli
2 kaşık tavuk sote
1 kapya birber

Akşam 18.00
Bir porsiyon brokoli
1 kase yoğurt
1 kaşık tabuk sote

2.5 su
2 bardak çay
1 avuç leblebi 😘😍

Kac yasinda canim kizin

Kahvalti 9.30
2 3 ad patates kızartması tirtikladim cocuklardan 1 yumurta ile omlet 1 ince dilim peynir
Gun icinde Yarim küçük kase kuruyemis karışık
1parca cikolata
Aksam yemegi 17.30
1 tabak dolusu kuru fasulye 2 kasik bulgur pilavı
1 avuc coco pops mısır gevreği malesef
Su 1.5lt yapabilirim diye düşünüyorum

Canım ben öyle ağır lekeleri bulaşık makinesi parlatıcısı ile çıkarıyorum.Biri söyledi denedim baya ise yaradı.Bide kahve çay falan ne dökülürse sıvı önce kağıt havlu bastır dağıtmadan sonra sil.

selam kizlar
kafam o kadar dolu o kadar yogunum ki bu aralar yemeyi unutuyorum ne yedigimi unutuyorum neyse yazayim ama bu hafatdan pek bi umudum yok
sabah 11 de omlet peynir zeytin 3 dilim ekmek
oglen 3 te biraz patates ezmesi
aksam bisey yemedim bi turk kahvesi ictik bikac tane lokum da yedim
su 2 bardak spor yok

Iyi aksmalar kızlar.
Kahvaltı 10.30
1yumurtadan peynirli omlet
2zeytin 1kucuk tabak nane marul maydanoz 1cay kaşığı pekmez
1dilim tb ekmek
12.00 şekersiz türk kahvesi

14 30 2dilim fiirnda kabak mücver
1fincan çay