- 24 Ocak 2021
- 504
- 1.813
- 33
103 kalori yakmışım CanımAfiyet olsun canım menün çok iyi akşam çorbayla gece miden kazınmaz inşallah sporunda mükemmel kaç kalori yaktın acaba eliptikle

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
103 kalori yakmışım CanımAfiyet olsun canım menün çok iyi akşam çorbayla gece miden kazınmaz inşallah sporunda mükemmel kaç kalori yaktın acaba eliptikle
İlk defa duydum maydanoz suyu ile yeşilçay yapıp içeniMaydanoz sapı+ limon dilimlerini kaynatıp kaynattığım o suyla yeşil çay yaptım
Ben de 8 yıldır evliyim. Çocuğumuz bizim de olmuyor11 canım![]()
İki aydır ovulasyon testi deniyoruz . Instagram'da birgebeningunlugu kanalı beni baya umutlandırdı. İnşallah hayırlısıyla olur11 canım![]()
Inşallah olur canım rabbim yüzümüzü güldürsünBen de 8 yıldır evliyim. Çocuğumuz bizim de olmuyor![]()
Sadece bi kere aşılama yaptık. O da tutmadı. Doktorlar hiç bişi sorun yok diyor. Biz de nasip dedik bekledik. Memlekette tedaviye başlarız diye düşündükInşallah olur canım rabbim yüzümüzü güldürsünherhangi bir sorun var mı cnm tüp bebek denemediniz mı hiç biz martta 6.tedaviye başlıyacaz kısmetse
Sorun yoksa tedaviye gerek kalmadan olur inşallah bizim malesef çok ciddi sıkıntı var ama olacak inşallahSadece bi kere aşılama yaptık. O da tutmadı. Doktorlar hiç bişi sorun yok diyor. Biz de nasip dedik bekledik. Memlekette tedaviye başlarız diye düşündük
Kızlar inşallh en kısa zamanda bebişlendiğinizin haberini alırız. Allah size ve bu durumda olan tüm ailelere sağlıklı mutlu bebişler nasip etsin.. Aslında hiç sevmem örneklendirmeyi herbirey kendine özel ama 2 arkadaşımda çeşitli sebeplerden olmuyordu birinin aşılamayla dördüzü diğerinin hiçbir tedavi olmadan kendiliğinden bebeği oldu.. Gönlünüzü ferah tutun rabbim tez vakitte doldursun kucağınızıSorun yoksa tedaviye gerek kalmadan olur inşallah bizim malesef çok ciddi sıkıntı var ama olacak inşallahumutluyum
rabbim isteyen herkese en kısa zaman da nasip etsin inşallah
Ayyy çok teşekkür ederim canım güzel dilrklerin için çok çok amin inşallah en kısa zaman da ikimizde iyi hanerler veririzKızlar inşallh en kısa zamanda bebişlendiğinizin haberini alırız. Allah size ve bu durumda olan tüm ailelere sağlıklı mutlu bebişler nasip etsin.. Aslında hiç sevmem örneklendirmeyi herbirey kendine özel ama 2 arkadaşımda çeşitli sebeplerden olmuyordu birinin aşılamayla dördüzü diğerinin hiçbir tedavi olmadan kendiliğinden bebeği oldu.. Gönlünüzü ferah tutun rabbim tez vakitte doldursun kucağınızı![]()
İnsallah en kısa sürede kavuşmak nasip olsun canimYok kuzum yakeske olsa ama ne yazıkki olmaz normal yolla
reglim gelince rahim filmi çekilecem martta da tüp bebeğe gececez o yüzden bir an önce gelsin istiyorum ama istedikçe gelmiyor sanki
stresten
![]()
Allah razı olsun canım benim çok teşekkürler çok çok aminİnsallah en kısa sürede kavuşmak nasip olsun canim
Ekmeği çok severim canim özellikle ekmek arasiBugün biraz daha iyisin sanki. Ama ekmekle aran senin de benim gibi iyi![]()
Amin Canım, her şeyin en iyisini en doğrusunu Rabbim bilir. Vardir bi hikmeti elbet. Ben inanıyorum, inşallah olacak bizim de bebislerimizKızlar inşallh en kısa zamanda bebişlendiğinizin haberini alırız. Allah size ve bu durumda olan tüm ailelere sağlıklı mutlu bebişler nasip etsin.. Aslında hiç sevmem örneklendirmeyi herbirey kendine özel ama 2 arkadaşımda çeşitli sebeplerden olmuyordu birinin aşılamayla dördüzü diğerinin hiçbir tedavi olmadan kendiliğinden bebeği oldu.. Gönlünüzü ferah tutun rabbim tez vakitte doldursun kucağınızı![]()
Gayet güzel menün CanımIyi akşamlar cok oldu menü paylaşımıni yapmadım
10 30 da 2 yumurtadan omlet çeyrek ekmek 6 zeytin biraz dil peyniri
3te yerfıstikli krokan
5 bucukta 1 büyük kase mercimek çorbası 1 bucuk ıspanaklı gözleme
3 litre su 1 saat yürüyüş
Valla ben ekmeği kessem çok iyi olacakEkmeği çok severim canim özellikle ekmek arasiama biz bu seneye kadar haftasonlari yada canımız ekstra ekmek istemedikçe almıyoduk şimdi büyük kızım gün içinde ekmek arası biseyler istiyo onun bahanesine alıyoruz arada bizde yiyoruz malesef
![]()
Sporla vicdanını rahatlatmaya çalışmışsın ama iyi de götürmüşsün bi yandanIyi aksamlar kızlar
Bugun geçmeyen baş ağrısıyla acligimi bastırmak için ilk bulduğum abur cubur gömdüm kendimi üzgünüm
Kahvalti 10
2 yumurta ile firinda bulut omlet
Gun icinde 1 avuc leblebi 2 kucuk dilim kabak tatlı pakete yakın peynirli çizi biskuvi,
Aksam 18.00
3 kasik bulgur pilavı 2 kasik yesil fasulye 3 kasik kadar kiymali sote ve salata
20.30 2 3 dilim kabak tatlisi yine
1.5 lt su
Yaklaşık 40 dk civari spor chloe ting yaptım