- 21 Kasım 2018
- 3.637
- 4.992
- 83
- 36
Sorma +1kg kaldı banaGayet güzel menün Canım
Niye paylasmiyodun ki izinde misin
Valla ben ekmeği kessem çok iyi olacakBöyle olmuyor
Sporla vicdanını rahatlatmaya çalışmışsın ama iyi de götürmüşsün bi yandan![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sorma +1kg kaldı banaGayet güzel menün Canım
Niye paylasmiyodun ki izinde misin
Valla ben ekmeği kessem çok iyi olacakBöyle olmuyor
Sporla vicdanını rahatlatmaya çalışmışsın ama iyi de götürmüşsün bi yandan![]()
Afiyet olsun Canımgünaydın kızlar sabah sabah sucuklu yumurtayı 2 dilim ekmekle lüplettim.az sonra spor yapacağım son 2 gün cumaya aman dikkat kızlar
![]()
İnşallah , yine bir derece gelir bizim takımdanBen de sabah mükemmel bi yürüyüş sonrası efsane bi kahvaltı yaptım. Bakalım tartı yüzüme gülecek miiiii
Öyle miiBende değilim daha aynı zamanlarda geldik![]()
İnşallah devamlılık sağlayabilirizBravequeen Biz de inşallah listeye gireriz Canım, liste hem sorumluluk hem motivasyon sağlar bize bence
![]()
Ne iyi yapmışsınız, temiz hava, bağ bahçeKızlar nasılsınız.Bi kaç gündür baya hareketli geçti benim.Dun de Kv dedeydim.Hava güzel 1gun de bağa gittik geldik.Bahcede oynadık yedik.
Krokan ya da incir den bir tanesini tercih etsen yeterli olurmuş sankiHepinize selamlar
Sabah 10 da 1 kase mercimek çorbası 1 sucuklu yumurta çeyrek ekmek
3te 1 kahve yanında 1 kuru incir 1 fıstıklı krokan
5 bucukta 1 tabak taze fasulye 1 kase mercimek çorbası spor yok bütün gün cam perde balkon yikadim üstüne arabayı yikadim şu an pert oldumsu yatana kadar 3 litre olur
Hadi bakalım hayırlısı.. Ben sporumu yapamadım henüz az sonra inşallah yapıcamAfiyet olsun Canım
Aynen 2 gün kaldı, ben de bişiler yiyem de spor edembi Leslie iyi olur. Çok ağır bi spor yapmayam diyom. Dün yumurtlama günümdü onu değerlendirdik. Bişi olmasın
![]()
Yürüyüşten önce ve sonra baktın mı durum nasıl. Ben sabah 7 de kalkıp 1 saat yürüyüş yapınca 500 gr eksi oluyorum sbhki kiloma göreBen de sabah mükemmel bi yürüyüş sonrası efsane bi kahvaltı yaptım. Bakalım tartı yüzüme gülecek miiiii
Baktım -600 o yüzden spor öncesi tartıyı kaydediyorumYürüyüşten önce ve sonra baktın mı durum nasıl. Ben sabah 7 de kalkıp 1 saat yürüyüş yapınca 500 gr eksi oluyorum sbhki kiloma göre