Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Benimde öyle oluyordu. Eşim bi of desin sinirimden ağlıyordum. Şimdi öyle olmaz inşallah diyorum. Hormonlar gerçekten çok bozuyor bizi ayarsız ediyor resmen🤦🏽‍♀️Normalde takmayacağım şeylere öyle takıyordum ki adet zamanı. Hele verdiği gerginliği hiç demiyorum resmen tüm vücudumun gerildiğini hissediyordum🤦🏽‍♀️
Benim duygusal olarak en stabil olduğum zamanlar hamilelik zamanları pamuk gibi oluyorum :KK48: umarım çok güzel bir hamilelik süreci geçirirsin

Benim duygusal olarak en stabil olduğum zamanlar hamilelik zamanları pamuk gibi oluyorum :KK48: umarım çok güzel bir hamilelik süreci geçirirsin
şu anda bende öyleyim ve öyle devam eder inşallah diyorum😅 normalde adetime bir hafta kala başlardı benim gerginliğim sinirli hallerim ama bu defa hiç gerilmedim sinirlenmedim bebiştenmiş meğersem 😍

20210212_103445.webp

Selam canlar😍 uzun süre bir süre önce hastalandığım için gelememeye başlamıştım gruba. 2-3 hafta kadar hasta gezdim. O süre zarfında maalesef kilo aldım. Ve verene kadar gelmedim gruba ama tam kilo vermeye başladım derken sonunda hamile olduğumu öğrendim😍 Yaklaşık 8 aylık emeğim boşa gitmedi ve doktorumun dediği gibi kilo verince bebişim bal yanağım geldi. Şimdi 61 kiloyum tartıda bildirim yapacaktım ama bulantım ve ağrım var kalkamıyorum. Lütfen beni affedin öyle habersiz bıraktığım için sizi ☺️ Sonunda geliyor inşallah yıllardır gelmesini beklediğim 😍😍😍
Ya ne güzel haber oyle.Rabbim hayirla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

Kepekli grissininin boyutu ne kadar? Miktar olarak çok fazla göründü gözüme. Reçelden bir smüre uzak durmak lazım. Kıtır ekmeklerden uzak durman gerektiğinin sen de farkındasın. 1000 ip çok güzel. Su az. Ama genel anlamda oldukça güzel bir menü. :KK36:

Reçel sende de var canım. Reçelden ve bir süre patatesten uzak durmamız lazım. IF mi yapıyorsun? Eğer yapmıyorsan kahvaltın oldukça geç. Suyu biraz çoğaltman lazım. Bu hafta gelemediğim için sporla aran nasıl bilmiyorum. Spor yapıyor musun?

Alllahhhhhh alllahhhh takıma geldiğimde gördüğüm menüye bak :sinirli::sinirli: Perşembe perşembe hiç olmamış. Bu arada yediklerimiz hemen ertesi gün yansımıyor tartıya maalesef. Bugün kötü bir sonuç görmezsin ama bir iki gün sonra tartı biraz üzer seni. İnşallah üzülmeden atlatırsın.
IF yapmiyorum Kaptanım. Sporu da bu hafta yumurtlamamı değerlendirdiğimiz için bilerek yapmadım. Pazartesi başlarım inşallah spora tekrar.

3 haftalık bi moladan sonra yeniden herkese merhaba 🙋 , Nasılsınız, umarım herkes iyidir.

Dün akşam evime döndüm, vee bu sabah ki tartı sonucum 69.5 😨
Yani 3 haftada +1800 Gr almışım ne yazık ki, ilk zamanlar kontrollü gitsemde, son zamanlarda kontrolü kaybettim. Bundan sonrası daha iyi olur inşallah..

IF yapmiyorum Kaptanım. Sporu da bu hafta yumurtlamamı değerlendirdiğimiz için bilerek yapmadım. Pazartesi başlarım inşallah spora tekrar.
If yapmıyorsan eğer bu menü çok az senin için. Kahvaltının saati çok geç. Güne daha erken başlaman gerekiyor.

Selam canlar😍 uzun süre bir süre önce hastalandığım için gelememeye başlamıştım gruba. 2-3 hafta kadar hasta gezdim. O süre zarfında maalesef kilo aldım. Ve verene kadar gelmedim gruba ama tam kilo vermeye başladım derken sonunda hamile olduğumu öğrendim😍 Yaklaşık 8 aylık emeğim boşa gitmedi ve doktorumun dediği gibi kilo verince bebişim bal yanağım geldi. Şimdi 61 kiloyum tartıda bildirim yapacaktım ama bulantım ve ağrım var kalkamıyorum. Lütfen beni affedin öyle habersiz bıraktığım için sizi ☺️ Sonunda geliyor inşallah yıllardır gelmesini beklediğim 😍😍😍
Ayyy çok sevindim süper haberrrr rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah canım benim🤗🤗🤗🤗😍😍darısı isteyen herkese ve bana daaa inşallah 🤗🤗benim de reglim 13 gündür geçmiş gelmiyor hergun test yapıyorum hergun koskoca tek çizgiyi görüyorum 😀kafayı siyirmama az kaldı 150 lira testlere koydum hepsi çöp 🙄😀

3 haftalık bi moladan sonra yeniden herkese merhaba 🙋 , Nasılsınız, umarım herkes iyidir.

Dün akşam evime döndüm, vee bu sabah ki tartı sonucum 69.5 😨
Yani 3 haftada +1800 Gr almışım ne yazık ki, ilk zamanlar kontrollü gitsemde, son zamanlarda kontrolü kaybettim. Bundan sonrası daha iyi olur inşallah..
Bundan sonra daha iyi olacağını düşünüyorum ben de :KK68:

Geçen hafta hatırlamıyorum kilomu ama hatırladığım kadarıyla 66.5 ti yalnış hatırlıyor da olabilirim o kadar ödem regl şişkinliğibe rağmen yinede artı değil şükür 😏🙄

Eklentiler

• 20210212_092653.webp
    20210212_092653.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 24
Back
X