Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

10.45
- 3 yumurta beyazı 1 yumurta sarısı
- bir dolu tabak mercimek çorbası
- biraz maydanoz
- 5 zeytin
- 1 kk peynir

12.45
-türk kahvesi+1 kare %85 bitter çikolata
-7 adet kayısı çekirdeği

15.00
-süt ile hazırlanmış kakaolu şekersiz 3 yk yulaf lapası
-1 adet muz

18.15
-yarım tavuk göğüsü sote
-köz patlıcan salatası
-3 altınbaşak light

Dün yaşanan kar macerasından dolayı herr yerim ağrıdığından 500 ip atlayacağım
1.5 lt su

İyi akşamlar kızlar ben de menümü paylaşayım hiç paylaşmalık olmasa da
10.00
1.5 haşlanmış yumurta,nane,dereotu,domates ve lor peyniriyle salata,1dilim wasa, 2 pankek arası kremayla süt burger(kızım her dışarı çıktığımızda marketten almak istiyor alıyor da en son evde yaparım ben bunu deyip yaptım tadına bakmış oldum:) )
14.30
1 kupa beyaz çay,1 şekersiz yulaflı bar kırmızı meyveli,yarım haşhaşlı çörek(buraya kadar iyi gitmiştim eşim burnumun dibine getirip bir sürü yedi daha fazla tutamadım kendimi)
19.00
1 kase tarhana,fırında yağsız çipura,salata,1 orta boy fırın patates,1 dilim tam buğday ekmeği,2-3 kaşık vişne hoşafı
Su şimdilik 2.5 lt,spor yok sadece ev işi. Menü yazmalık değil demiştim kızlar ama böyle böyle yazarken düzelirim umudu var:)

İyi akşamlar kızlar ben de menümü paylaşayım hiç paylaşmalık olmasa da
10.00
1.5 haşlanmış yumurta,nane,dereotu,domates ve lor peyniriyle salata,1dilim wasa, 2 pankek arası kremayla süt burger(kızım her dışarı çıktığımızda marketten almak istiyor alıyor da en son evde yaparım ben bunu deyip yaptım tadına bakmış oldum:) )
14.30
1 kupa beyaz çay,1 şekersiz yulaflı bar kırmızı meyveli,yarım haşhaşlı çörek(buraya kadar iyi gitmiştim eşim burnumun dibine getirip bir sürü yedi daha fazla tutamadım kendimi)
19.00
1 kase tarhana,fırında yağsız çipura,salata,1 orta boy fırın patates,1 dilim tam buğday ekmeği,2-3 kaşık vişne hoşafı
Su şimdilik 2.5 lt,spor yok sadece ev işi. Menü yazmalık değil demiştim kızlar ama böyle böyle yazarken düzelirim umudu var:)
Afiyet olsun kuzum. Aslında menün çokta fena sayılmaz ne menüler gördük :halay: sporsuz geçme ama bu günü çörekler barlar sütburger derken eritmek lazım

Çocukları da uzak tutmak lazım aslında abur cuburlardan ama daha annesini tutamıyoruz ki çocukları nasıl tutalım :KK70::KK70::KK70:

İşin şakası ben de jelibon, bonibon, şekerleme sevenlerdenim, çaktırma :KK48::KK48::skandal:
Ben yine eve az alanlardanım
Öğretmenler benim çocuklara hazırladığım beslenmeyi çok beğeniyorlar.
ama işte bazı şeyler var vazgeçmediklerimiz ben kendimi tutabilenlerdem koca bonibon paketinden sadece 1 tane yerim bitti gerisi genelde pek gelmez.
benim Türkiye’ye geleceğimi duyanlar zaten hep ıvır zıvır isitorlar jelibonlsr çikolatalar envayi çeşit daha neler nelerrrrrrr annemde kıyma sucuk ister burada kıymanın kilosu 6,0 Euro Allah size yardım etsin Türkiye’de geçim çok zor
Nerden nereye geldi ama Türkiye’de markete gidiyordum çocuklar ıvır zıvır istiyor mesela 50 TL harcıyoruz mesela baksan pek birşey yok dondurma desen iyi marka direk kimliği bırak git
10.45
- biraz maydanoz
- 5 zeytin
- 1 kk peynir

12.45
-7 adet kayısı çekirdeği

15.00
-1 adet muz

18.15
-yarım tavuk göğüsü sote
-köz patlıcan salatası
-3 altınbaşak light

1.5 lt su
Ben olsam 15:00 sonra birşey yemezdim

10.45
- biraz maydanoz
- 5 zeytin
- 1 kk peynir

12.45
-7 adet kayısı çekirdeği

15.00
-1 adet muz

18.15
-yarım tavuk göğüsü sote
-köz patlıcan salatası
-3 altınbaşak light

1.5 lt su
Menün süper olmuş canım. hep böyle devam et cuma günü müthiş sonuç alacağına inanıyorum :nazar::nazar::nazar:

Sabah 09:00 du sanırım.
2 dilim çok tahıllı ekmek
Yeşil çay
6 zeytin
1 Tk tahin pekmez
1 kase yoğurt içine marul
1 dilim mango

14:30
1 dilim ananas
1 dürüm çiğköfte
Bol salata yağsız tuzsuz
1 bardak ayran

17:00 3 kare bitter fıstıklı çikolata
1 ısırık kek 🍫 🤨

2 lt su
20 dk eliptik ve 10 dk karın egzersizi yapacağım şimdi

ama işte bazı şeyler var vazgeçmediklerimiz ben kendimi tutabilenlerdem koca bonibon paketinden sadece 1 tane yerim bitti gerisi genelde pek gelmez.
benim Türkiye’ye geleceğimi duyanlar zaten hep ıvır zıvır isitorlar jelibonlsr çikolatalar envayi çeşit daha neler nelerrrrrrr annemde kıyma sucuk ister burada kıymanın kilosu 6,0 Euro Allah size yardım etsin Türkiye’de geçim çok zor
Nerden nereye geldi ama Türkiye’de markete gidiyordum çocuklar ıvır zıvır istiyor mesela 50 TL harcıyoruz mesela baksan pek birşey yok dondurma desen iyi marka direk kimliği bırak git

Ben olsam 15:00 sonra birşey yemezdim
Hayatta dayanamazdım 😂😂 Regl dönemindeyim iştahım baya açık yine iyi idare ettiğimi düşünüyorum bu dönemlerde zor tutuyorum kendimi :110: :110:
Menün süper olmuş canım. hep böyle devam et cuma günü müthiş sonuç alacağına inanıyorum :nazar::nazar::nazar:
İnşallah öyle olur . Bu aralar biraz ödemli biraz şişkinim bakalım.:KK64::KK64:

Selamlar
Kahvalti 10
4 pankek 2 haşlanmış yumurta 2 catal patatesli yumurta

Ara öğün 1 avuc beyaz leblebi
16.00 4 kasik yayla corba

18.00 aksam yemeği 1 porsiyon tavuklu patates yemegi salata
20.00 1 avuc karisik kuruyemis
2lt su 35 dk spor

Selam gençler 🤩nasılsınız ne var ne yok yaklaşık iki haftadır paylaşmadığım menüleri ve 2 gündür ölümüne taa migrenim tetikliyicek kadar tatlı yememi 🙈burada söylemeyi bir borç bilirim 😢 biraz linç yiyip te kendime geleyim ve tekrar sıkı bir diyete başlamalıyım yoksa verdiğim 2,3 kiloyu da geri alıcam 🤦‍♀️

Gelelim menüme

Sabah 9.00
1 cevizli peynirli omlet
2, 3 galeta

Ara
1 elma

Akşam 18.00
1 kepçe yoğurt çorbası
1 domates
1kk peynir

Az önce 2 bardak çay 5,6 kemalpaşa 🙈🙈🙈
2.5 su hala içiyorum 1 e kadar da içerim

selam kizlar
sabah 10 da 3 dilim ekmek, omlet, peynir, zeytin, 1 bardak sekerli cay
oglen 3 te orta sekerli kahve
aksam 7 de bugday asi corbasi, yarimdan az tavuk dürüm, yarim porsiyon da revani
1 lt su

pessinus pessinus canım senin menüleri de göremiyorum. Canlı dersler başladı tabii. Aysegul 6666 Aysegul 6666 de uğramıyor. :işsiz:
Hiç sorma kaptanım, 2. Dönem tüm hızıyla başladı, bu dönem ders yüküm arttı ve daha tam adapte olamadım.
Memleketten eve dönünce de menülerimi hala düzenleyemedim, kayınvalidemin bizde kalması ve Kayseri'nin güzel hamur işi yemeklerini sık sık yapması beni diyet konusunda çok zorluyor. Her akşam yarın daha dikkat edicem diyorum ama bi yerde ipin ucu kaçıyor, düzenli spor da yapamıyorum 😔
Menülerimi düzenlemeye ve fırsat buldukça uğramaya çalışacağım 👍 teşekkür ederim ❤️

Selam gençler 🤩nasılsınız ne var ne yok yaklaşık iki haftadır paylaşmadığım menüleri ve 2 gündür ölümüne taa migrenim tetikliyicek kadar tatlı yememi 🙈burada söylemeyi bir borç bilirim 😢 biraz linç yiyip te kendime geleyim ve tekrar sıkı bir diyete başlamalıyım yoksa verdiğim 2,3 kiloyu da geri alıcam 🤦‍♀️

Gelelim menüme

Sabah 9.00
1 cevizli peynirli omlet
2, 3 galeta

Ara
1 elma

Akşam 18.00
1 kepçe yoğurt çorbası
1 domates
1kk peynir

Tam diyordum ki aşağıyı Görene kadar ne güzel menü ama Kemal amcayı görünce maalesef sonu hüsran olmış
Bir tane alsan sabah kahvaltı yerine o tatlıları yesen olmaz mı
Kaptana söyleme ama ben olsam kahvaltı öğünü yerine çok sevdiğim tatlı varsa evde onu yerdim 🥳

Hiç sorma kaptanım, 2. Dönem tüm hızıyla başladı, bu dönem ders yüküm arttı ve daha tam adapte olamadım.
Memleketten eve dönünce de menülerimi hala düzenleyemedim, kayınvalidemin bizde kalması ve Kayseri'nin güzel hamur işi yemeklerini sık sık yapması beni diyet konusunda çok zorluyor. Her akşam yarın daha dikkat edicem diyorum ama bi yerde ipin ucu kaçıyor, düzenli spor da yapamıyorum 😔
Menülerimi düzenlemeye ve fırsat buldukça uğramaya çalışacağım 👍 teşekkür ederim ❤️
Ayşegül ben buradayım seni görüyorum takip ediyorum. Çok güzel kilo vermiştin unutma bunu bak bahar geliyor yaz geliyor güzel cicilerimizi giyeceğiz 😎

Gelelim menüme

Sabah 9.00
1 cevizli peynirli omlet
2, 3 galeta

Ara
1 elma

Akşam 18.00
1 kepçe yoğurt çorbası
1 domates
1kk peynir

Aslinda fazla kalori almamışsın butun gun tatlı yiyene kadar bazen tatlıya direnmek çok zor yinede yemeseydin sahane hafif bir gün olacakmis😑 bunu sana diyen ben kahvaltida pankekleir götürdüm 😅

Ahh canim kayserimin harika hamur isleri😍😅

Doğru diyorsun canım istikrarım yok benim bir iki gün motive oluyorum sonra aklım kaçamaklara falan gidiyor bırakıyorum kendimi. Pandemi artık daha çok etkilemeye başladı bir de mutsuzum çoğu zaman hayatın hızına yetişmeye çalışıyor yapamıyorum mutsuz oluyorum sürekli. Mutsuz olduğumda da yiyorum zaten:KK43: kısır döngüdeyim
Dönemsel mutsuzluk hepimizi ayda bir yokluyor canim teslim olmak yok 👍 toparlanip güzel şeylere odaklanmaya calis

Bide şimdi git canim turkiyede markete 3 5 ıvir zıvır alıyorsun bi bakıyorsun 100 lira

Back
X