- 31 Ocak 2021
- 507
- 1.511
- 63
Bir anda 62 ye çıkmazsın ama senin menüler hep kaçamaklı oluyor. Mesela bu menüde patates, kuruyemiş, çizi, spagetti, rus salatası. Menüyü nereden tutsan elinde kalıyor. Spor yok. Su çok az. Böyle olursa kilo veremezsin zaten aksine alırsın. Akşama özellikle kontrol edeceğim menünü. Bugün kaçamak olmaz inşallah.
Menün gayet güzel canım.Bu hafta deneme süren doluyor. Seni ana listeye almak istiyorum. Ama daha sık takıma gelmen lazım. Anlaştık mı?
Zuzucummm (izin verirsen sana böyle hitap etmek istiyorum) Menün pirinç pilavı haricinde oldukça güzel. Su çok az olmuş.
Tamam canım her gün bekliyorum seni. Bir an önce hep birlikte kurtulalım bütün fazlalıklardan.
5 kare fıstıklı bitter çikolata mıKek de var ayrıca. Sporun güzel olmuş ama yediklerin ancak sporu karşılar
Sırf bunları yediğin için akşamı da erken kapatmışsın. Daha düzenli ve dengeli menüler bekliyorum senden artık
Çok sevinirim kaptanım. Bu hafta tartıda güzel bir sonuç görmesemdeBir anda 62 ye çıkmazsın ama senin menüler hep kaçamaklı oluyor. Mesela bu menüde patates, kuruyemiş, çizi, spagetti, rus salatası. Menüyü nereden tutsan elinde kalıyor. Spor yok. Su çok az. Böyle olursa kilo veremezsin zaten aksine alırsın. Akşama özellikle kontrol edeceğim menünü. Bugün kaçamak olmaz inşallah.
Menün gayet güzel canım.Bu hafta deneme süren doluyor. Seni ana listeye almak istiyorum. Ama daha sık takıma gelmen lazım. Anlaştık mı?
Zuzucummm (izin verirsen sana böyle hitap etmek istiyorum) Menün pirinç pilavı haricinde oldukça güzel. Su çok az olmuş.
Tamam canım her gün bekliyorum seni. Bir an önce hep birlikte kurtulalım bütün fazlalıklardan.
5 kare fıstıklı bitter çikolata mıKek de var ayrıca. Sporun güzel olmuş ama yediklerin ancak sporu karşılar
Sırf bunları yediğin için akşamı da erken kapatmışsın. Daha düzenli ve dengeli menüler bekliyorum senden artık
![]()