- 20 Ocak 2012
- 25.928
- 34.600
- 798
- 43
Evet canım yaaa neden öyle oluyor acaba. Ekle diye tıklıyor musun? Şu tam resim diye çıkan seçeneğe?Ben fotoğrafı ekliyorum görünmüyor yaa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canım yaaa neden öyle oluyor acaba. Ekle diye tıklıyor musun? Şu tam resim diye çıkan seçeneğe?Ben fotoğrafı ekliyorum görünmüyor yaa
Fotoyu ekleyince bekliyormusun biraz yüklenmesini, hemen cevaplaya basıyorsan yüklenmezBen fotoğrafı ekliyorum görünmüyor yaa
Canım senin boyun kaçtı?Günaydınlar
12 Şubat Cuma 59.2
19 Şubat Cuma 59.1
164 kaptanım lisede öyleydim son profesyonel ölçüm. ben evde mezura ile 163 ölçüyorum. çokta önemli değil güdükgillerden işteCanım senin boyun kaçtı?
Yüklenmesini bekliyorum canım yüklüyor ama internet kaynaklı bir sıkıntı var sanırımEvet canım yaaa neden öyle oluyor acaba. Ekle diye tıklıyor musun? Şu tam resim diye çıkan seçeneğe?
Ben 1,5 metre boyumla hangi gruba aitim acaba164 kaptanım lisede öyleydim son profesyonel ölçüm. ben evde mezura ile 163 ölçüyorum. çokta önemli değil güdükgillerden işteaz 170 175 olaymışım iyiymiş
![]()
Sıkma canını bazen bende de oluyor bi tıkanma sonra bakıyorum diyorum ki çokta bozmadım mümkün değil bınlar kilo olamaz sonra biraz daha dikkat ediyorum ödem gibim bişeymiş gidiyor işte. Nasılsa veremiyorum deyip koyvermeGünaydın canlar 1 aydır 66ya mühürlendim inemiyorum kafayı yiycem artıkinşallah haftaya kırarım bu zinciri haftaya 65leri ucundan görürüm inşallah 1 bucuk aydır gram gram gidiyor resmen
geçen hafta 66.5 idi 2 hafta reglim gecikmisti ödem dir dedim de bundan hafta reglim geldi bitmek üzere niye öyle kitlendim 66lara bilmiyorum
![]()
Kuzuuu ölme sen lazımsın bi bukadarda yerin altında var diye bi saçma espiri geldi aklımaBen 1,5 metre boyumla hangi gruba aitim acabasen böyle diyorsan biz ölek He mi
. Maşallah sana Allah sağlık versin
![]()
Çok iyi gitmiş kuzum maaşallah. Bende gevşedim biraz sıkmam lazım 500 gitsin istiyorum bir haftada ama emekte vermiyorum gibi bu hafta inşallah daha dikkatli olacağımEvet bende yapayım kilo bildirimi ve kahvaltıya geçeyim.
Geçen hafta 64,6
Bu hafta 63,4
-1.200 gr.
Gilaboru bayılırım,Eki Görüntüle 2785870
Geçen hafta:76.7
Bugün:75.30
Fark:-1400 gr
Bu hafta boyunca 76.15 de takılı kalmıştım dün dukan birası + gilaburu falan içtim ödemler için işe yaradı sanırım
Yanlız şimdi fark ettim 2020de kalmışım![]()
Korumakta iyi benceGünaydınlar
12 Şubat Cuma 59.2
19 Şubat Cuma 59.1
Takır takır geliyo eksiler nasıl başarıyorsun yakında benide geçersin sen kesinEvet bende yapayım kilo bildirimi ve kahvaltıya geçeyim.
Geçen hafta 64,6
Bu hafta 63,4
-1.200 gr.
Bende 164 ama 58 de tamamım ben164 kaptanım lisede öyleydim son profesyonel ölçüm. ben evde mezura ile 163 ölçüyorum. çokta önemli değil güdükgillerden işteaz 170 175 olaymışım iyiymiş
![]()