Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haklısın canımYa ben garantilemek istiyorum 57 58 bana da çok iyi oluyor 55 e düşüp hatta 54 olmak mantıklı hemen ödemleniyoruz 57 oluyoruz zaten 57 de bıraksam 60 oluveririm hemencik
Daha küçük font yokmuydu gonulcum09:30
Limonlu yeşil çay
Domates salatalık
3 pastırma
1 haşlanmış yumurta
Beyaz peynir
2 dilim bol tahıllı ekmek
8 zeytin
11:30
3 dilim baklava
4 kare fıstıklı çikolata bitter
15:30
3 kaşık kıymalı makarna
1 tabak dolusu ıspanak
1,5 lt Su
Markete yürüdük 35 dk
Ay olur valla tek olmamış olurum. Borçları var geçen sene küçüktü bebeğim emziriyorum diye tutturmadılar zorla bana borç kaldıAslinda bende tutmak istiyorum da belki haftaya eşlik ederim sana
Hiç olurmu.Yahu insan okadar yapıp nasıl tadına bakmadan bırakabilir.Hemde muzlu rulo pasta nin.Günaydın kızlarr hafta sonu kaçamaklarına DİKKAT!!!![]()
Çok teşekkür ederim AnkacımGeçmiş olsun canım![]()
Bende seni gördüğüme sevindim canım .. çok sağol bundan sonra o kadar yormayacam kendimiada81 hoşgeldin
Seni gördüğüme sevindim
Geçmiş olsun bundan sonra daha dikkatli olursun
Közlenmiş biber aşkına
Yarın menünü merak ediyorum
Canım güne simitle başlayınca gün boyu karbonhidrat isteği devam etmiş... simit yerine normal yumurta peynir zeytin vs sağlıklı proteinler olsaydı karbon isteğini tetiklememiş olurdun...ama işte hepimizin arada bu tarz kaçamaklar oluyor bende bayılırım simiteeeeBenim cuma klasiği tartıdan sonra anında gevşeme geliyor.
Kahvalti 10.00
1.5 simit 1 dilim peynir
14.00Ara öğün 1 avuc Antep fıstık
15.00 inanılmaz acıktım ve ekmek arası tereyag yedim 1 ekmeğin 4te 1i kadar
Aksam 18.00
1 servis kasigi saksuka 3 4 kasik bulgur pilavı 3 kasik kadar ıspanakli yumurta
20.00 1 avuc fıstık
21.00 1 dilim elma 1dilim portakal
1.5 lt su ve sporsuz bir gun
Su anda pogaca yapasım var![]()
Ohhh baklavalar çikolatalar yenilmiş09:30
Limonlu yeşil çay
Domates salatalık
3 pastırma
1 haşlanmış yumurta
Beyaz peynir
2 dilim bol tahıllı ekmek
8 zeytin
11:30
3 dilim baklava
4 kare fıstıklı çikolata bitter
15:30
3 kaşık kıymalı makarna
1 tabak dolusu ıspanak
1,5 lt Su
Markete yürüdük 35 dk
Yooo ben öylesine 71 olcam haberin olsun gardını al demek istemiştimHedef belirleyecek miyiz ki? Yüzdelik hesaba göre yarışıyoruz ona göre![]()
İyiyim canım çok şükür apaya başladım bakalım aç aç geziyorumÇok teşekkür ederim Ankacımsen nasılsın nasıl gidiyor diyet
İnsan gerçekten bazen çok istiyor. Kahvaltıda patates kızartması,köfte yaptım. Simitler poğaçalar havada uçuyorduHiç olurmu.Yahu insan okadar yapıp nasıl tadına bakmadan bırakabilir.Hemde muzlu rulo pasta nin.![]()
Evet ya.Iyi dayanmissin gercekten.Ama yesem bile minnak bi dilim yeter bana.Bugun ödülü hak ettim.İnsan gerçekten bazen çok istiyor. Kahvaltıda patates kızartması,köfte yaptım. Simitler poğaçalar havada uçuyorduyemedim yemeyin arkadaşlar.
Aaa gördün müDaha küçük font yokmuydu gonulcum![]()
BekliyorumBende seni gördüğüme sevindim canım .. çok sağol bundan sonra o kadar yormayacam kendimi)
Hala közlenmiş bibere devam
Akşama menü veririm canım
Bunhafta 1.200 gr verdim naberOhhh baklavalar çikolatalar yenilmişafiyet olsun bide akşama kıymalı makarna oooo
) ben hep seninle yarışayım
![]()