- 29 Ekim 2015
- 1.421
- 1.417
- 133
- 32
Maşallah maşallah kaptancım e kitap ta paylaşalım artık paylaşmaya hem fikir olurEskiden günlük okuma sayfalarımızı ve okuduğumuz kitapları da eklerdik menümüze. Bir süredir unuttuk bu okuma olayını. Buraya yazmasam da ben hala hızlı bir şekilde okumaya çalışıyorum. 2021 yılı için kendime 50 kitaplık bir hedef belirlemiştim. Bugün Şubat ayının 4. , yılın 10. kitabını bitirdim. Şimdi de kendime kahve yapıp yeni kitabıma devam edeceğim. Bu arada birkaç ayrı kitabı aynı anda okuyorum. Bazı kişisel gelişim kitapları ağır gittiği için araya romanlar ve edebi eserler sıkıştırıyorum. En son okuduğum kitap Hatice Kübra Tongar'ın Bağırmayan Anneler kitabıydı. Önce biraz önyargılı yaklaştım yazara çünkü kitabın ilk tanıtım sayfasında hoşuma gitmeyen bir cümle vardı. Ama önyargılarımı bir kenara bırakıp okumaya devam ettim kitabı. Öyle çok beğendim ki kitabı tavsiye edecek kadar güzel buldum. Bu kitabı okumayanlar varsa aranızda mutlaka okusun. Farkında olmadan yaptığımız birçok yanlışı göreceksiniz kitapta. Daha doğrusu ben kendi adıma bir sürü yanlışımı buldum diyeyim. Belki sizlerin hiç yanlışı yoktur. Ama mutlaka en kısa zamanda okuyun lütfen![]()

Son düzenleme: