- 31 Ocak 2021
- 507
- 1.511
- 63
Bende farkındaydım kaptanım. Çayın yanında grissiniler gittiSaat 12:00 ye kadar hiçbir şey yememen arkasından pankek yemen üzerine pasta çok ama çok sağlıksız olmuş. Akşamın güzel ama gün içi hiç denge ve düzen yok. Su çok az olmuş. En az 2 litreye tamamlamışsındır umarım. Spor
Neden iki öğün yapıyorsun canım, özel bir sebebi mi var? Aralarda yediğin kuru dut ve kaju fazla olmuş. Su ve spor gayet güzel. Yoğurt, kefir ve proteinli süt'te ekle ara öğününe.
Hayır canım izne ayrıldığın kilo miktarı fazla olduğu için bekletmeden alacağım seni listeye. Yazmıştım alıntı yaparak görmedin galiba. Düzenli paylaşım ve menü bekliyorum sendenHaftaya listedesin inşallah o yüzden artık daha dikkatli olman lazım.
Patates püresi ve çikolatalar hiç olmamış canım. Su ne kadar içtin?
Harika bir menü olmuş. Hem doyurucu, hem sağlıklı. Diyetisyen bana makarna verdiğinden beridir makarnalar da gözüme cıss olarak görünmüyor
Kahvaltın çok fazla olmuş canım. Yulaf olmasa olurmuş. 3-4 kepekli grissini yerine bir dilim tam buğday ekmeği yiyebilirdin. Su çok güzel. Sporunda öyle. Leblebi yedin mi? Eğer gece saat 00:00 civarı ve sonrasında uyuyorsan saat 21:30 a 2-3 kaşık yoğurt ya da bir bardak kefir ekleyebilirsin.