Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Siftah benden olsun o zaman(yine olmadı😂😂)
Önceki hafta: 73.50
Fark: -1300 gr
Şükür kabızlıktan kurtuldum regl dönemindeyim ama kendimi şiş ödemli hissetmiyorum :super::super::super:

Eklentiler

• IMG_20210319_073341.webp
    IMG_20210319_073341.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 35
su icin bi care bulmam lazim. giden iki kilom da su sayesinde gitmisti. tadlandiricam suyu baska caresi yok. bi tarif vereyim belki yapmak isteyen olur. guzel kilo veren birinden almistim tarifi
2 lt suyun icine
*zencefil
*nane
*limon
*defne yapragi
Ben suyu su gibi içmem lazım denedim elma at maydonoz koy dediler ama suyu tek icebiliyorum ama şu icemiyorsan kesinlikle büyük sorun benim iki litre su Tupperware almıştım nereye gitsem götürürüm su aramak zorunda kalmam tavsiye ederim 😘

Yaaaaaa ama ben sadece kavanoz gördüm fotoğrafta hem de cıss kavanozu :KK57::KK57: Yanlış görmedim di mi? :KK64::KK64:

Kontrolden çıktığımız zaman kendimizi durdurabilmek için buradayız canım. Artık senden de güzel menüler bekliyorum. Yapabileceğini hepimiz biliyoruz. Sen de biliyorsun. O menüler geçmişte kaldı artık. Bundan sonra daha güzellerini yazmak için çabala biraz olur mu :KK68::KK68:
😅😅 Evet kavanoza balıklama dalan bebis fotosu🙈
İnsallah kaptanım dikkat etmeye calisicam

günaydın arkadaşlar

Ellssa Ellssa 18.03.2021 menüm

08:30 kahvaltı
1 yumurta
peynir
5 zeytin
5 badem
2 dilim ekmek

11:00 ara
1 avuç beyaz ve sarı leblebi karışık

13:00 öğlen yemeği
1 kepçe ezogelin çorbası
3 yemek kaşığı kısır
3 yemek kaşığı ıspanak

17:00 akşam
yoğurt+6 çilek+1 tatlı kaşığı chia tohumu+1 yemek kaşığı yulaf+15 kuru üzüm karışımı

su: 2 litre
spor: 50 dakika eliptik
sonuç: düne göre +300 :( sanırım kısırdan, 66,9 geldim

tartı fotoğrafımı çektim yüklemeye çalışıcam

Günaydın kızlar. Ben dün ne yedim hiç bilmiyorum Allah sizi inandırsın😬 bebeğimin 2.ay aşıları yapıldı. Sonrası bir huzursuzluk, bir ateşlenme of of noldu ne bitti anlamadım bile. Dünden ötürü kusuruma bakmayın. Birazdan tartıya çıkıcam bakalım bu kadar verimsiz bi haftada ne yapmışım 🥴
Gecmis olsun canim

Bizim için hiç sorun yok. Diyete uygun olmasa da yaz, yaz ki daha fazlasını yeme. Kayınvaliden ne zaman gidecek acaba? Evde hamur işi olduğu zaman lütfen sadece tadımlık ye. Sabah su böreği yemişsin, öğle yemeğindeki gözlemeyi bir taneyle bırakabilirdin. Yanında ayran içseydin ya da yeşillik yeseydin doyurucu da olurdu. Yediklerinin çeşitlerini değiştirmesen bile mutlaka miktarlarını azalt. Yanlarına sağlıklı yiyecekler, içecekler ekle. Kilo veremesen bile şu an olduğun kiloyu koruman lazım bir süre. Kilo almaktan çok çok daha iyidir yerinde saymak :KK66:
Kayınvalidem yaz tatiline kadar bizde, eşimle derslerimiz çakıştığı için kızıma bakıyor sağolsun. Bu yüzden menülerim düzenli değil, ama miktarlarını azaltıp yanına sağlıklı yiyecekler ekleyerek düzenleme yapayım dediğin gibi 👍
Gerçekten yazmak frenliyor, yoksa daha çok yerdim, teşekkürler kaptanım 💐

Back
X