• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

niye bilmiyorum sahur yaptigim gunun sabahinda karnim gurul gurul 3 gun ac kalmisim gibi cok kotu oluyorum. sahur yapmayinca daha rahatim. gecen sene boyle 5 kilo vermistim.
İnsanın kendini bilmesi gerçekten güzel 😂 diyetisyenler mutlaka kalkın sahura diyor gün içinde daha enerjik olunuyormuş. Ama enerji mi mide rahatlığı mı tercih edilebilir bilmiyorum🤗

İnsanın kendini bilmesi gerçekten güzel 😂 diyetisyenler mutlaka kalkın sahura diyor gün içinde daha enerjik olunuyormuş. Ama enerji mi mide rahatlığı mı tercih edilebilir bilmiyorum🤗
Uyumamak ödeme sebep aynı zamanda yeyip yatmak da kilo sebebiymis sahur da yemek metobolizma yi hızlandırıyor aslında ve sağlıklı olan o:KK51: oruç tutmak aç kalmak değil sağlık için tutuyoruz

Uyumamak ödeme sebep aynı zamanda yeyip yatmak da kilo sebebiymis sahur da yemek metobolizma yi hızlandırıyor aslında ve sağlıklı olan o:KK51: oruç tutmak aç kalmak değil sağlık için tutuyoruz
Evet bende böyle düşünüyorum. Gerçi herkes nasıl rahat ediyosa öyle tutmalı kesinlikle 🤗

Günaydın kızlar, 1,2 gündür düzenli gelemiyorum buraya, dün zararını gördüm yedikçe yedim 🤦 bugün sporla telafi edicem inşallah

Bugünki mönüleri yazayım

Sahur elim kadar bi bazlama, 1 tk tereyağı, 2 kk peynir, 3 çizik zeytin
İftar 2 kepçe yayla çorbası, 4 yk mantar sote, 1 dilim ev yapimi pizza

Su 1.5 yaparım, spor 5bin adım kosturmaca
Pizza ve bazlama aynı gün olmamalıydı. Su çok az olmuş canım.

Selamlar arkadaşlar . Bugun biraz yorgunum uyuyakalmadan günün özetini paylasmak istedim.
Saat 12.00 /2 haslanmis yumurta ,peynir ,3 zeytin,2 kuru kayisi
Saat 18 .oo/ 6 kaşik bulgur plavi /3 kasik kuru fasulye / salata
Su 2 litreye yakin içtim
Spor:12.600 adim attim ( yaklasik 8 km yürüyüş)

Menün çok güzel olmuş :nazar:

Dünkü menüm

Sahur
Yarım elma+3 hurma+4 bardak su

İftar
19:33
3 bardak su

19:48
1 kase ıspanak çorbası
3 kaşık kuru fasulye
Kuru soğan
1 porsiyon sarma
2 tavuk but ızgara
Bol salata

Su
2,5 litre

Spor
Tibet 5 tekrar
Yürüyüş 3 saat

Ruhumun menüsü;

Kitap
Kuşatma (Başkomutan Uğurlu Dursun Paşa, büyük pembe çadırının önünde yalnız başına duruyordu.)

İyi geceler kızlar menüm
Sahur 03.00
3 haşlanmış yumurta ile salata
2 dilim çt ekmek
1 yk nuga

İftar 20.00
2 yaprak sarma
1 servis kaşığı makarna
10 tane istavrit tava
3 fıstıklı baklava
Mens dönemim geldi artık tatlılara bi son verebilirim inşallah.. İştahımıda kontrol edemiyorum herşeyden yiyesim geliyor menüme bakın balıklı makarnalı:))

Su 2 lt
Spor 60 dk yürüyüş
E bende adalar manzaralı bi foto çektim dinlenirken
Manzara harika😍😍😍

Selamlar hanımlar şu an yoldayım önümüzdeki 3 hafta malatya'da olacağım menü bildiremezsem hoş görün :KK36: tartımı yanıma aldım ama merak etmeyin :KK48: ( kaynanam görünce diycek kızım evde vardı ne getirdin :KK70: ) orada daha bi dikkatli olurum dağ bayır yürüycem kendime taptaze kekikler toplıycam :KK36:

Son düzenleme:
Ben de yarın sabah yola çıkacağım, memlekette olacağım bayram sonuna kadar.
Oradaki tartı ile devam edebileceğim, evdekini götürme imkanım yok ne yazık ki. :(
Eğer bu sıkıntı olacaksa 3 hafta falan izin verin bana hem memleketimin datlarına da yumulabilirim böylece :D

İyi geceler kızlar menüm
Sahur 03.00
3 haşlanmış yumurta ile salata
2 dilim çt ekmek
1 yk nuga

İftar 20.00
2 yaprak sarma
1 servis kaşığı makarna
10 tane istavrit tava
3 fıstıklı baklava
Mens dönemim geldi artık tatlılara bi son verebilirim inşallah.. İştahımıda kontrol edemiyorum herşeyden yiyesim geliyor menüme bakın balıklı makarnalı:))

Su 2 lt
Spor 60 dk yürüyüş
E bende adalar manzaralı bi foto çektim dinlenirken
Yine istiyorum çok güzeldi 😍😍😍😍

Back
X