- 25 Mart 2014
- 2.906
- 5.510
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi akşamlar kızlar. Kaptanıma verdiğim sözü tuttum hiç kaçamak yapmadım
Kahvaltı 10.00
1 yağda yumurta
1 dilim tb ekmeği
60 gr süzme peynir
Domates salatalık yeşillikler
7 zeytin
Öğle 15.00
2 dilim tb ekmeği ile karışık tost
Ara 17.30
3 hurma
Akşam 20.00
1 kase yayla çorbası
3 dilim karpuz
Su 2 lt
Spor 5bin adım+ tempolu ev temizliği 3 saat kadar
Bugünkü menüm
Kahvaltı 11 de
1dilim ekmek
1 dilim peynir
2 haşlanmış yumurta
Patates kızartması az bikac çatal
Saat 7de
1 kase çorba
2 tavada yumurta
2 tane tam buğday ekmeği küçük
1 kase yoğurt
Saat 11de
1 elma
1 avuc kiraz
1 avuç fındık
Süt
Şu 2lt
Spor yok
LAydLiNe
Anne evinde de zor gerçekten yememek. Tebrik ediyorum seni..Açılış benden...
Kahvaltı 10.30
2 çatal menemen
1 dilim ekmek
5 zeytin
3 yk yogurt ( canım istedi )
Bol çay
Saat 15.30
1 kase ayranlı çorba
3 yk kuru fasulye
Saat 15.45 te
1 dilim karpuz
Saat 16 da
1 avuç çekirdek
1 avuç fıstık
1.5 litre su
Akşama çay içerim.
Günü kapattım çok şükür. İnşallah annem yine zorlamaz akşamı da ye öyle gününü kapat diye ☺
Sporu akşam bildiririm..
Benim de dünkü menümde epey bi cıss var.. Bugün yine yeni yeniden başladım bakalım![]()
Kızmaz kızmaz canım hep gidemiyor ki insan.. çok iyi olmuş gitmen ne kadar sevinmişlerdir kıyamamBen de bugün başladım yeniden dikkatli olmaya. Perşembe diyetisyen randevum var. Sanırım azar işiteceğim![]()
Bu hafta bi format atalım kendimize canısı menülerini takipteyim ona göreeBenim de dünkü menümde epey bi cıss var.. Bugün yine yeni yeniden başladım bakalım![]()
Hafta sonu diye kızartma oldu kaptan.amancok az yedim.gece 3 4 oluyor yatısim bebekten dolayı malesef.oyuzden erken kalkamıyorum.ama şimdi mecbur kalicam göreve başladım.haftaya 2 haftalık bi tatile gidicem ondan sonra düzene girecek inş.Patates kızartması olmasa harika bir menü olacakmış. Akşam saat kaçta uyuyorsun?
Selam kaptanim
Kizlari kendilerini getirmek icin adim yarisi yapalim mi![]()
6. Takim ile yarisinca kuralimiz fotografli bildirimOlur tabii ki kaptanım. Biz de biraz hareketlenmiş oluruz. Yarından itibaren başlayalım o zaman. Kurallar nasıl olaclak?