melisciğim denemek lazım pek anlamadım diyeti sen bugün yap bi yediklerine bakayım eğer yapabilirsem bende haftaya pazartesi başlarım şekerim
tamam canım akşama yazarım tüm yediklerim ve hissettiklerimi kaydirigubbakcemile3
kızlarya sizleri çok özleim ama inanılmaz yoğundum oğluş yeni uyudu da kendimi buraya attım.2 gündür tartımın pili yoktu nasılda boşluğunu hissetim. bu arada ben doğumdan sonra adet görmüyorum ama adet olacağım tarihlerde şişiyorum.öyleki sabah kalkınca ki kilomdan yatarken lilom daha az çıkıyor şu günlerde hadi bakalım hayırlısı bu arad sabah klasik kahvaltım arada k flakes yedim:)
ben de hiç şişlik olmamıştı canım, ne güzel o zaman sen tarihini biliyorsun.
Benim tarih de çok kaydı. Kızım 10.5 aylıkken ilk adetimi oldum, normalde 23üydü. 10unda oldum hiç ilgisi yoktu tarihin. Havalar da şişkinlik yapıyor bu aralar. Geçen sene bu zamanlar 8 aylık hamileydim, işe gidiyordum geliyordum 2-3 kilo farketmiş ayak bileklerim 2 ayak bileğim kadar oluyordu.
yeni bir diyete başlıyorsunuz herhalde. had bakalım hayırlı biliyorsunuz ben öyle diyetler yapamıyorum bebiş var. zaten emzirdikten sonra o kadar acıkıyorum ki anlatamam
yapma zaten canım sen, abıur cubur yeme yeter o kadar. Zaten verirsin ben de çok kolay verdim.