çok isabetli bir karar hayatım. ama arzu edersen kepek ekmeği kullanabilirsin. yada kızarmış ekmek kalorisi çok düşük. :lepi:kızlar ben akşam sebze yemeği yedim,ekmek yemedim hiç,bundan sonra ekmek yok hayatımda
ah canım inşallah verirsin kilolarınıda :Saruboceq: o moralini bozanlarmelis08 cnm istediğini diyebilirsin güzelim Şeniz
cnm 21 yaşındayım,ben hep kiloluydum aslında,geçen yıl hırs yapıp verdim fakat adet düzensizliği sorunlarım oldu,diana35 kullandım bende,o da feci halde iştahımı açtı ve yine verdiğim kiloları aldım,kilo almama karşın ilacı bırakınca normal olsaydım içim yanmazdı ama ne yazık ki ilacı bırakınca herşey eskisi gibi oldu
şimdi de kilo vermem gerektiğin söylüyor doktor, kısaca böyle cnm,öğrenciyim ben,hala okulla uğraşıorum,şu yaz tatilinde de istediğim kiloya ulaşayım istiyorum,acayip hırs yaptım,bu konuda moralimi bozanlar oldu da cnm,şu okul açılana kadar kilolarımdan kurtulmak istiyorum işte Şeniz
:tomato: ağzı açık seyrederler seni. alkisalkisalkis :1hug:
problem değil cnm,ne demek kusur falan yok ortada,tmm cnm inşallah vereceğiz beraber bu kiloları,onlar bizden korksunlar
kaydirigubbakcemile5
opuyorumnanaktan
ben çıkıyorum şimdi,ailemle gezicez birazcık da,öpüyorum hepinizi,görüşürüz:1hug:
tamam canım iyi eğlenceler sanada.