canım yemeğini yedi ama geldim baktım herkesler gitti diye bende çıktım. oğlumun şuanda 16 ayı bitti 17.ayımızdan gün aldık.
aman diyim bacım.iyiki midenin bir anlık oyununa gelmedin. ara öğün yapmak gerçekten önemli bu gibi durumları engellemiş oluyor.
ooooooo süpersin melankolim. inşallah bende vermiş olurum cumaya. vede tüm arkadaşlarım. tırtılım hariç. :roflol:
sağol canım sanada iyi pazarlar.
işte ben bu yüzden diyorum tırtılım hariç diye.bacım sorunun oburluk olduğunu geçen hafta 2 kilo alınca anladık zaten. :roflol: önemli olan çözümü CADIARZU ne yapabiliriz bu konuda ona bakmak lazım. :uhm: sen böyle yağlı ağır yemekler ve 1 kg pestil cevizle cumaya nasıl kilo cokacimcoook vercen merak etmiyorum değil. :1shok: hadi bakem şaşırt bizi bacuuuumm kaydirigubbakcemile2
hııım azcuk baklava. CADIARZU bu azcuk baklava ne kadar azcuk :uhm:
bu salçayı biri daha yazmıştı,belkide yine sen yazmıştın patborim.nasıl bişey bu.normal salça değil anladığım kadarıyla acaba acukamı. :uhm:
bende bu saba 3 çatal patates kızartması,2 çatal domates ve 2 fincan yeşil çay içtim.
şuanda 1 fincan daha içiyorum. sarı kırmızı diyetine bu hafta daha başlamadım yediklerime dikkat ediyorum ama yapasımda yok.2 hafta botunca aynı şeyleri yemekten gına geldi.bende azcuk baklava, 1 kg pestil,ceviz,kek vs yemek istiyorum. :çok üzgünüm: bu sefer çok kastım sanırım biraz rahatlamam lazım. ama biliyorum ki kendimi salarsan 2 kg birden alırım çünkü vücudum daha verdiğim kilonun şekline alışamadı. oooofffff neyse bu arada kızlar arada takılıyorum böyle ama kızmıyorsunuz değilmi. ne olur kızmayın. sadece şaka yapıyorum.inanın burda kendimi rahat hissedyorum,az önce eşimni kovdum yanımdan git kafamı dinlicem diye. misafirlerim bir akrabayı görmeye gittiler,hiç gidesim yoktu onlarıda başımdan savdım. sizleri gerçekten seviyorum. opuyorumnanaktan