bilgiler fena değil ama ben şöyle 2 yada 3 günlük detox falan yazar dedim. istediğimi bulamayınca sıkıldım ama daha sonra tekrar incelerim sanırım.ben de aldım 4 gazete bayi dolaştım meraklı istanbul hanımları bitirmişler azeteyi bir tanesinde sonuncuyu buldum. ama pek numara yok yağ yakıcı bir karılım su toplamamak için bir karışım var gerisi soğuk algınlığı falan için
canım ben anneme çekmişim bel fena değil ama basenlerin maşallahı var. balık etliyim birde. ablamda baba tarafına çekmiş. cılımbız birşey. kemik ağırlığıda çok fazladır. o yüzden yedikleri kemiklerine gidiyor. aynı kilodayken yanyana geldiğimizde ben daha kilolu görünüyorum. kaderim bu ne yapayım. mafoldumbenben de öyle tahmin etmiştim canım zayıfsın çünkü![]()
olursun hayatım bebiş sütü bitirsin ondan sonra sende olursun.38 beden olsam bende
Allah kavuştursun hayatım. ne güzel geziyor işte.yaz ayı onların ayı zaten. dışarıdan bakış bazen daha net olabiliyor.bizim göremediklerimizi karşıdakiler daha iyi görebiliyorlar hayatım. ayrıca sende bir tatile gitsen keşke ne bileyim eşinle şöyle hafta sonu kaçamağı yapsanız. seninde fazlasıyla ihtiyacın var gibi geliyor.gerçi kimin tatile ihtiyacı yokki. eşin çılgınlığa müsait bir insansa çılgınlık yapın hadi.kızlar gnydın ben ykken ne güzel kaynatmışsınız kızımı geçen hafta gönderememiştim bu hafta sonu onu ankaraya götürdüm ordanda izmire gönderdim o şimdi kuzenleri ananesi teyzeleriyle tatilde ben ise çorumda oyy oyyy ama o dinleniyor ya gerisi hiç önemli değil kızımı zor bir sene bkliyor okula başlayacak çok üzülüyorum onun adına vallahi ama nedense sadece ben üzülüyorum annelikten galiba herkes okula hazır oludğunu çok zeki olduğunusöylüyor
herneyse ben ankaradan dün gece geldim uykumu bile alamadan işe başladım o yüzden kirz detoksuna başlayamadım yarın ve diğer gün yapacam melisciğim sormuşsun önceki sayfalarda bu arada adcığım ne güzel üst 36 ben iri kemikli olduğum için hiç 36 giyemem üstü diye düşünyorum yada ancak 55 in altına düşersemgiyerim gerçi benim böyle hayallerim kalmadı kilo konusunda siz mezun olmaktan bahsederken ben kilo verebilecekmiyim diye bir karamsarlık içindeyim
kızlar bi bakın ne güzel gerçi ünümüz temmuzda kötüleşecek ama haziranda süpermişiz:
takımlarda 2. opuyorumnanaktan
emirel bireyselde 2. imiş. kaydirigubbakcemile3
hey gidi günler heyyyy
http://www.kadinlarkulubu.com/7826301-mesaj169.html
belki birgün yine nasib olur böyle yada daha iyi bir analizi görmek. :Saruboceq: