melisciğim bi planıyomu yok biliyosunuz kızım izmir dikilide benide çağırıyorlar ama hiç gitmek istemiyorum tek başıma çok sıkılacam orda eşimde izne ayrılamıyor biraz sıkıntılı bi dönemdeyim
evet canım sıkıcı olur eşin olmadan ama git dinlen bence ne yapalım.
benim de eşimin izin alması çok zor bu yaz ama ben kızımla gitmek istiyorum bakalım ne olacak.Aneannemin durumu belirsiz annem de yazlığa gitmek istemiyor babamla ben ne yapacağız bilmem. Ama tatile çok ihtiğyacım olduğunu biliyorum.
evet sanırım kış uykusundan uyanamadı daha,halbuki yaz geldi değilmi. 13. takım uanın yaw yaz geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.
bu arada ne olcak bu çocukların hali bilmiyorum, kilo kaybetmesinlerde,çok yemeselerde olur diyrum bende. canım vardır bir sıkıntısı dişleri gerçekten sorun yaratır. sakın elinde tabakla dolaşmaya alıştırma bu sefer oyun oluyor diye sana eziyet eder. acıkınca yamacına gelir nede olsa. Allah kolaylık versin hayatım cümlemize inşallah. çocuk bakmak gerçekten zor.
bilmiyorum ki canım hafif ateşi ve hafifburun akıntısı var. Diş yok hala
annem zorla yedirdi bugün eğer yemezse iyice midesi küçülür hiç yemez dedi. En azından iyi yedi öğlen 2 kaşıktan sonra hiç bir şeye ağzını aşmıyor en sevdiği şeylere bile anlamadım gitti. Yok mama sandalyesinde çok huyusuzsa kucağımda yediriyorum. Düzelir inşallah iştahı iyiydi. Çok zormuş gerçekten.