• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ben de zayıflamak istiyorum tek başıma motive olamıyorum. Forumdaki diyet grupları aktif değil sanki🤔 istersen birbirimize destek olabiliriz

Merhaba, arata arata buldum grubu. Ben de katılmak istiyorum. Durduramadığım şekilde 5-6 5-6 sürekli tekrar tekrar kilo alıyorum. Tiroit hastasıyım, insülinden de şüpheleniyorum.

Kullanıcı Adı : milassk
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz: küçük işletme sahibi
Yaşınız : 31
Medeni Durumunuz : evli
Çocuk Sayısı : 1
Yaşadığınız şehir: İstanbul
Boyunuz : 160
Kilonuz: 92,55
Hedef kilonuz : 60
Kilo alma hikayeniz : tiroit hastalığı, fazla fazla yeme, hamilelik doğum, durdurulamayan şekerli gıda yeme isteği, öğün ve porsiyon düzensizliği (desteksiz bebek büyütme)
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? : çok sebebi var en başta sağlık, özgüvenime kavuşma isteği, kendimi sevmek istemem, istediklerimi giyebilmek.
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? : bu tarz bir gruba yıllar önce bekarken katılmıştım. O zamanlar fazla 62-64 kiloydum, sürekli çevrem beni zorbalardı kendimi obez hissederdim. Hep arkadaşlarımla beni kıyaslarlardı, böyle böyle yeme bozukluğum başladı.
Takım kurallarını okudum ve kurallara uymayı kabul ediyorum.

Back