canlarım merhaba, biraz dert yanasım var sizlere...
burada görüştüğüm arkadaşlarımdan şikayetçiyim, hepsi zayıf ama hepsi... malumunuz cumartesi ev ziyaret günüdür bizde toplaştık az evvel ben elimde yeşil çay kupası önümde bir tabak meyve, onlar börekler çörekler kahveler, hemde vazgeçilmezim dediğim filtre kahve

(
yine aynı muhabettler kilo sana yakışıyor ama orantılı bir vücudun var falan fila vs.
dedim bizler birkaç ay görüşmeyelim en iyisi :))
yürüyüşe gidelim diyorum yok yanımda kimse, ama 2 hafta sonra en yakın arkadaşım ve komşum geliyor yaşasın ki... o da 38-36 beden ama spor konusunda çok takıntılıdır. onunla birlikte spor salonuna yazıldım hatta 3 aylık ödenmiş kursum bile var ama tek başıma gidemiyorum. o gelince hemen başlayacağız. hem o yürümeyi seviyor saatlerce yürür benimle :))
buarada annem ramazan diye oruç tutuyorum diyerekten neler pişiriyor kendisine ben birer lokma alsam diyetisyenin dediği gibi kilo alcam nerdeyse... diyet bitene kadar kendime kalacak bir yer mi bulsam ne yapsam :))
buarada kendim için seçtiğim bir elbise vardı burdaki bir mağazada 38 ve 40 bedeni bitmiş

ya 36 olmam gerekiyor ki bu benim kemik yapıma çok ters bir durum, yada 2 hafta içinde 42 olurum herhalde o zaman giyerim yine şişko şişko

((
öyle işte canlarım, bugün bi depresyon halidir gidiyor...
sanırım ramazanda oruç tutmamanın verdiği rahatsızlık bu, pazartesi ramazana uygun bir liste isteyeceğim ve oruç tutacağım :) kilo alsam bile en azından manevi huzur duyarım ne yapayım...