dün gece üşüttüğüm için şuan kendimi çok ama çok kötü hissediyorum. bana bugünlük izin lütfen...
geçmiş olsun canım :teselli:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dün gece üşüttüğüm için şuan kendimi çok ama çok kötü hissediyorum. bana bugünlük izin lütfen...
kızlar nasıl iştir anlamadım yaaa verdiğim kiloları aynen aldımm:gitme:
polycim elimden geldiği kadarıyla gelmeye çalışıcam hayatım.sağol.
meliscim prensesin iyi olmasına sevindim hayatım. benim zibidime babaannesi bakıyor.idare ediyoruz işte. bu arada hala aramadım seni.dediğin gibi alışasıya kadar biraz zorlanıcam ama ondan sonra yoluna girer dilerim.
bhr cım sende mezun olursun hayatım merak etme.
meliscim dişin için çok geçmişolsun üzüldüm hayatım.ama kurtuldun en azından.
ve de diğer yol arkadaşlarım.
dosba,melankoli,shopaholic,acıbiber,emirel,karamanlım,ve zenim.
yazıların hepsini okuyamadım kızlar. bir başına bir sonuna baktım ortası kaldı. anacım sizde çok yazmışsınız baktım olmıcak,ortayı esgeçiverdim.işyerindeki bilgisayarlar sanırım hallolacak.ozaman rahat gelebilirim. bu hafta mezun olduktan sonra sıksık gelirim inşallah. yani fırsat buldukça.
geçen hafta 4.olmuşuz yine iyi fena değil. kilo veren veremeyen,alan,çaba sarfeden,çabalayıp kilo aldığını gören tüm yol arkadaşlarıma sevgilerle.
hepinizi öpüyorum. a.s.
canım anlaşılan senin verdiğin sadece vücudundaki sudan gitmiş ne yazık ki :1no2:
geçmiş olsun canım :teselli:
canım gçmiş olsun... diş zordur bende çocukluğumdan beri alışkınımdır dişçilere.... hiçte bilmem ağrı sızı... ama yine de insan stres oluyo okoltuğa oturunca(
canım çok geçmiş olsun geçen yılda ben bi dişimi kaybettim böyle benimkini de o kadar zor çekti ki doktor yardımcısını çağırmak zorunda kaldı o plastik eldivenler bi saat dişimle uğraştıkları için ağzımın kenarını hep alerji yapmıştı bir hafta öyle gezmiştim bak hatırladım sinirlendim şimdiklava:
geçmiş olsun canım ya bayramdan sonrada benim bi dolgum var.diş işi zor ama çokta önemliii.
ben diyete devam ediyorum, gram gram gidiyor ama gidiyor, yürüyüşler falan derken sıkılaştığımı da hissediyorum.
kendimi daha çok sevdim bugün, iş yerinde bazen forma giyiyorum ve benim formam uzun zamandır olmuyordu bana önünü ilklemek mümkün değildi çünkü kavuşmuyordu bile..
ama bugün tüm düğmeler kapandı ve içinde rahat hareket ettim :)) öyle sevindim ki, kendime hemen bir kupa yeşil çay ısmarladım :))
polycim elimden geldiği kadarıyla gelmeye çalışıcam hayatım.sağol.
meliscim prensesin iyi olmasına sevindim hayatım. benim zibidime babaannesi bakıyor.idare ediyoruz işte. bu arada hala aramadım seni.dediğin gibi alışasıya kadar biraz zorlanıcam ama ondan sonra yoluna girer dilerim.
bhr cım sende mezun olursun hayatım merak etme.
meliscim dişin için çok geçmişolsun üzüldüm hayatım.ama kurtuldun en azından.
ve de diğer yol arkadaşlarım.
dosba,melankoli,shopaholic,acıbiber,emirel,karamanlım,ve zenim.
yazıların hepsini okuyamadım kızlar. bir başına bir sonuna baktım ortası kaldı. anacım sizde çok yazmışsınız baktım olmıcak,ortayı esgeçiverdim.işyerindeki bilgisayarlar sanırım hallolacak.ozaman rahat gelebilirim. bu hafta mezun olduktan sonra sıksık gelirim inşallah. yani fırsat buldukça.
geçen hafta 4.olmuşuz yine iyi fena değil. kilo veren veremeyen,alan,çaba sarfeden,çabalayıp kilo aldığını gören tüm yol arkadaşlarıma sevgilerle.
hepinizi öpüyorum. a.s.
ii akşamlar kızlar... ancak geldim yeni yürüyüş yaptım valla alt komşum rahatsız oldumu bilmem... çok huzursuzum yarın bi tabak bişi alıp gideceğim eğer rahatsız olduysa özür dilerim yok olmadıysa ve müsade ederse rahat rahat sporumu yaparım
böle huzursuz bişi anlamadım(
merhaba arkadaşlar ben iyiyim burada hastalıgım için bio enerjı uzmanına gidiyorum daha şimdilik iki kere gittim daha 3 kere daha gidecem bakalım inş faydası olur benım dayımın kızı vardı ondada aynı hastalık vardı o iyi oldu şimdi hiçbirşei yok allahım inş bende de birşey kalmazda tekrardan sizlerin arasına katılırım ve kilolar veririm bayagı yeni arkadaşlar gelmiş galiba
adcım sende mezun oluyormuşun darısı bizlerin başına
kemndinize iyi bakın
günaydın arkadaşlar nasılsınız bakalım?
bu aralar çok fazla uyuyamıyorum sahurda da bir saat oyalanıyorum hemen ye yat olmasın diye erken de yatmıyorum ama yetiyo uyuduğum kadarı demek ki insan ne kadar çok uyursa o kadar uyuyası geliyomuş ve uyuşukluk yapıyo çok uyumaklmaz:
ramazanda çok fazla diyet uygulayamıyorum mecburen sofraya ne geliosa onu yemek zorundayım azar azar yemeye çalışıyorum zaten iftarda su içince direk yiyecek yer kalmıyo midede kaydirigubbakcemile3
ben de şu sınav maratonunu atlatayım direk başlıyorum yürüyüşlerime şimdi spor yapmaya çıksam hem zaman kaybı üstelik açlıkla birlikte yürüyüş halsizlik yapıyo direk gelir yatarım ne ders çalışabilirim ne başka bişey :1no2:
kızlar merabaopuyorumnanaktan
bugün nöbetçiyim sabahtan beri çok yogundum ancak girebildim..
dosbacım canım ..sanırım koşu bandı aşşa kata çok ses yapmıyor..çünkü ben de ara ara alt komşuma sorarım ses geliyor mu die..oda hiç gelmiyor der hep..ki benim çoğu zaman akşam 11 den sonra ve sabah erken saatlerde yürümüşlüğüm vardır canımcımŞeniz
kızlar akşamüstü çok kötüydm şuana kadar uyudum...
yarın işe nasıl gitcem bilmiyorum çünkü bu saatten sonra uyuyamam ben(
günaydın bayanlar doktordan şimdi geldim ultrasona girdim öğleden sonra çıkacak sonuçlar bakalım inş. iyi sonuçlar alırım :Saruboceq:
ramazan iyi gidiyor gibi bir de şu sağlık sorunlarımı ve sınavlarımı atlatırsam kafamı toparladıktan sonra herşey daha yoluna girecek diye düşünüyorum yordu beni bu hayat yorduuuuu :1no2:
ii geceler kızlar
yazılanları okudum dün giremedim..(
diyetteyim diye bu sene iftara kimseye gitmemeye ve haliyle kimseyi almamayı düşündüm ama cumartesi eşimin bekar arkadaşlarını alcam :))
meliscim ii olmana sevindim
adcım demek mezun ediyoruz seni çok sevindim ama bizi bırakma
zenim geçmiş olsun
iftara gitmeden misafir almadan ramazan olmaz hayatım.şugüzel ayın tadını çıkar. misafir hem ol hem al. dimi ama. yalnız yapabilirsen az yiyiver olsun bitsin.ben bu hafta çıksın başlıyorum çalıştığım için pek misafir alamam ama bol bol misafir olmayı düşünüyorum. opuyorumnanaktanii geceler kızlar
diyetteyim diye bu sene iftara kimseye gitmemeye ve haliyle kimseyi almamayı düşündüm ama cumartesi eşimin bekar arkadaşlarını alcam :))
zenim geçmiş olsun
canım kusura bakma kaçırdığım bişey oldu sanırım geçmişolsun rahatsızlığın neydi umarım önemli değildir. ya neden yoruldun şimdi. üzüldüm bak. :teselli:günaydın bayanlar doktordan şimdi geldim ultrasona girdim öğleden sonra çıkacak sonuçlar bakalım inş. iyi sonuçlar alırım :Saruboceq:
ramazan iyi gidiyor gibi bir de şu sağlık sorunlarımı ve sınavlarımı atlatırsam kafamı toparladıktan sonra herşey daha yoluna girecek diye düşünüyorum yordu beni bu hayat yorduuuuu :1no2:
teşekkür ederim canım,misafirlerine en sevdiğin yemekleri yap bence, eğer benim gibi yaptığın yemekten yiyemiyor koku ile doyuyorsan süper olur :))
hayırlı olsun bacıım kaydirigubbakcemile3 üzülme hayatım. tekrar veririsin. opuyorumnanaktankızlar nasıl iştir anlamadım yaaa verdiğim kiloları aynen aldımm:gitme:
sağol balım.inşallah sizlerde olacaksınız tabi. tamam yazarım hayatım hatta birara resimlerimide koymak istiyorum ama diyete başlamadan önceki halimin netbir fotosu yok daha doğrusu doğru dürüst resmim yok ama şimdiki halimi çektirip koyabilirim.en müsait zamanda yapıcam.canımmmmm mezun oluyormuş senin adına çok ama çok sevindim yaaa.bizleri unutma bak ama sık sık uğra.inş bizde mezun oluruz yaa..:Saruboceq:
bize başlangıcından mezun oluncaya kadar ki hikayeni de hyazarsın artık
yol insanı çok yoruyor,iyi olmanıza sevindim. bazen bende yemekten sonra sızıyorum,sevmiyorum ama ne yapayım koltukta kalıyorum.kızlar bugün de işe gittim oldukça yoğun bir gündü. Bir de ilk 1 hafta yol beni çok yorar sonra alışırım kolay değil dünyanın yolunu gidiyorum hergün göztepeden beyazıta. Akşam iftardan sonra sızmışım.
Dişim iyi, kızım iyi herşey yolunda galiba. İşyerinde biraz aç kalıyorum oruçlular var az da olsa bir şey yiyemiyorum doğru düzgün. Akşam işten gelince yemek yedim, biber, patlıcan, domates etli dolma. İftarda eşimle yemek için kendime koca bir kase semizotu dereotu yoğurtlu hazırladım ama yarısını yedim.
Bu ay reglim çok fazla o da beni çok halsiz bırakıyor.
Hepinizi öpüyorum.
ii geceler kızlar
zenim geçmiş olsun
günaydın bayanlar doktordan şimdi geldim ultrasona girdim öğleden sonra çıkacak sonuçlar bakalım inş. iyi sonuçlar alırım :Saruboceq:
iftara gitmeden misafir almadan ramazan olmaz hayatım.şugüzel ayın tadını çıkar. misafir hem ol hem al. dimi ama. yalnız yapabilirsen az yiyiver olsun bitsin.ben bu hafta çıksın başlıyorum çalıştığım için pek misafir alamam ama bol bol misafir olmayı düşünüyorum. opuyorumnanaktan
canım kusura bakma kaçırdığım bişey oldu sanırım geçmişolsun rahatsızlığın neydi umarım önemli değildir. ya neden yoruldun şimdi. üzüldüm bak. :teselli:
zenimcim evet canımcım bekarlık sultanlık çoook haklısın,ama onsuzda olmuyorki yaw. :kedi:
bu arada herkeslere günaydın. güzel,mutlu,huzurlu,aydınlık dolu sağlık dolu bir gün diliyorum. opuyorumnanaktan a.s.
merhaba arkadaşlar ben iyiyim burada hastalıgım için bio enerjı uzmanına gidiyorum daha şimdilik iki kere gittim daha 3 kere daha gidecem bakalım inş faydası olur benım dayımın kızı vardı ondada aynı hastalık vardı o iyi oldu şimdi hiçbirşei yok allahım inş bende de birşey kalmazda tekrardan sizlerin arasına katılırım ve kilolar veririm bayagı yeni arkadaşlar gelmiş galiba
adcım sende mezun oluyormuşun darısı bizlerin başına
kemndinize iyi bakın