Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

geçmiş olsun.. dilerim en kısa zamanda sağlığına kavuşursun :))
teşekür ederim canım sen yenisin galıba
canım inş. faydasını görürsün ve en yakın zamanda aramızda olursun
çok teşekkür ederim canım imsallah bende en kısa zamanda aranızda olmayı istiyorum
mrb canım seninle tanışmamıştık sanırım a.s.
çok geçmiş olsun inşallah faydasını görürsün :Saruboceq:
evet cnım tanşmadık ben ilaç kullandığım için bir süreliğine ayrıldım takımdan
canım inşallah faydası olur,ne kadar sevinirim bilemezsin. bak benim yer boşalıyor sen gel bari yabancıya gitmesin. :roflol:
amin hayatım inşallah. a.s.
ay inşallah canım ya eet yer yabancıya gitmese iyiolur valla senin adına sevindim mezun oluormuşun inşallah aramıza kilo almadan misafir olarak gelirsin hep

gelirim karamanlım nasipse hergün burdayım,yazmayada devam ederim ama fırsat buldukça. opuyorumnanaktan

melzeyit nerelerde epeydir yazdığını görmedim.umarım önemli bir şey yoktur. kız melzeyiiiiiiiiiiiiiitt nerdesin bacuuuuuuuuuummmmmmmm.

oy kızlar bu açlık değil de susuzluk fena vuruyor.zaten acıkmıyorum ama su ah suuuuuuu neyse onuda atalatıyoruz çok şükür ya,ama ilk 1-2 gün zorlanmadım desem yalan olur.neyse alıştım artık. şimdi süper sahurda bol suyumu içip yatıyorum gerçi nekadar çok içersem okadar susuyorum ya neyse.

kızlar benim internette problem var tam yazarken gidiyor çok yavaş çalışıyor o yüzden bu ara giremiyorum melisciğim geçmiş olsun iyi olduğuna sevindim adcığım aslında buralardayımda biraz adaptasyon sorunu yaşıyorum eskilerden çok kimse kalmadı yenilerde ben izindeyken alıştı şimdilik uzaktan bakıyorum umarım yazdıklarım silinmez aminhheheeh

selam kızlar
nasılsınız??
meliscim yarın tartı günü ama diyetisyenim bana evde tartılmayı yasakladı :))
yarın 12 den sonra bildrim yapabilir miyim??
yok sorun olursa sabah tartılıp yazayım kararsız kaldım

selam fıstık arkadaşlarım

40 dakika yürüyüşümü yaptım bugün..diyet olarak da iyiyim..tartılmadım ama kilo verdiğimi sanmıyorum hatta geçen haftadan aldıkalrımda duruyor:((
bir de hem çok sevinçliyim hem de hafiften hüzünlüyüm...aynı ay evlendiğimiz bir arkadasım yarın anne oluyor(ALLAHIM kucagına almayı nasip etsin:Saruboceq:)ama ben de anne olmak istiyorum..bunun yanında eşim daha çok istiyor ve benim kilolarım yüzünden hep erteliyoruz..ne zayıflayabiliyorum ne bebeğime yaklaşabiliyorummafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

günaydın bayanlar doktordan şimdi geldim ultrasona girdim öğleden sonra çıkacak sonuçlar bakalım inş. iyi sonuçlar alırım :Saruboceq:
ramazan iyi gidiyor gibi bir de şu sağlık sorunlarımı ve sınavlarımı atlatırsam kafamı toparladıktan sonra herşey daha yoluna girecek diye düşünüyorum yordu beni bu hayat yorduuuuu :1no2:

canım geçmiş olsun...umarım hayırlı güzel sonuçlar çıkaropuyorumnanaktan
zenim güzel saçlı arkadasım sana da çokg eçmiş olsun..istirahat et biraz tatlıma.s.

kızlar bugün de işe gittim oldukça yoğun bir gündü. Bir de ilk 1 hafta yol beni çok yorar sonra alışırım kolay değil dünyanın yolunu gidiyorum hergün göztepeden beyazıta. Akşam iftardan sonra sızmışım.
Dişim iyi, kızım iyi herşey yolunda galiba. İşyerinde biraz aç kalıyorum oruçlular var az da olsa bir şey yiyemiyorum doğru düzgün. Akşam işten gelince yemek yedim, biber, patlıcan, domates etli dolma. İftarda eşimle yemek için kendime koca bir kase semizotu dereotu yoğurtlu hazırladım ama yarısını yedim.
Bu ay reglim çok fazla o da beni çok halsiz bırakıyor.
Hepinizi öpüyorum.

meliscim baylıoyurm sen gibi programlı annelere..süpersin tatlım mmaaşallah diyorum:nazar:ohhh afiyet olsun semizotlu yoğurt çok güzel olur:1hug:

geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim :))
yarın tartı günü heyecanlıyım :))

diyetimde herşey yolunda, kendime ödül vereceğim, bu akşam haydari diyeceğim... çok severim çünkü, tamam biliyorum meze ama ben onu bidilim tam tahıllı ekmek ile yiyeceğim...

40 dakika yürüyüşümü yaptım bugün..diyet olarak da iyiyim..tartılmadım ama kilo verdiğimi sanmıyorum hatta geçen haftadan aldıkalrımda duruyor:((
bir de hem çok sevinçliyim hem de hafiften hüzünlüyüm...aynı ay evlendiğimiz bir arkadasım yarın anne oluyor(ALLAHIM kucagına almayı nasip etsin:Saruboceq:)ama ben de anne olmak istiyorum..bunun yanında eşim daha çok istiyor ve benim kilolarım yüzünden hep erteliyoruz..ne zayıflayabiliyorum ne bebeğime yaklaşabiliyorummafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

yürüyüş için tebrik ederim canım
bebiş içinde Allah gönlüne göre versin... üzülme canım... veririz kilolarımızı sonra bizimde bebişimiz olur inş.
sho ben 2 yıllık evliyim senin nekadar oldu??

geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim :))
yarın tartı günü heyecanlıyım :))

diyetimde herşey yolunda, kendime ödül vereceğim, bu akşam haydari diyeceğim... çok severim çünkü, tamam biliyorum meze ama ben onu bidilim tam tahıllı ekmek ile yiyeceğim...

bende tartı için heycanlıyım... afiyet olsun canım...

dilerim sonuçlar iyi çıkar :)
canım sen açıköğretimd mi okuyorsun? sınavlar deyince yakında onun sınavları var diye düşündüm? bölüm ne?

evet cnm zaten o yüzden bu kadar zor geliyo sıkıyo insanı kendi kendine bilmediği konuları anlamaya çalışmak bölümüm işletme sende mi aöf lisin yerimseniben

canım kusura bakma kaçırdığım bişey oldu sanırım geçmişolsun rahatsızlığın neydi umarım önemli değildir. ya neden yoruldun şimdi. üzüldüm bak. :teselli:

canım tiroid hormonlarım yüksek çıkmıştı bugün ultrason randevum vardı guatra bakmak için daha önce de hormon ilaçları kullandığım için sıktı artık hem yan etkisi de bu kilolar olarak geri dönmüştü bana tekrar verememekten hatta almaktan korkuyorum mafoldumben

inşallah iyi çıkar hayatım dua edeceğim.

saol tatlım iyi çıkmasını ben de temenni ediyodum ama ne yazık ki :delphin:

shopaholic canım çok güzel gidiyosun spor konusunda aman inş böyle devam eder :nazar:
üzülme canım yaaa Allah'în izniyle seninde bi bebişin olur kilo dediğin nedirki bi engelin yoksa sağlıkla ilgili bebişin için vereceksindir ben eminim :teselli:

kızlar sonuçlarımı aldım bugün tahmin edildiği üzre guatr çıktı ben de büyük olasılıkla bekliyordum çünkü ırsi babamda dedemde amcamda halamda hep vardı belki bilmediğim bir çok akrabamda daha :gitme:
henüz yeni olduğu için çok küçük bir nodül olduğunu söyledi doktor ve ben burda ilaç yazmayım sen endokrinoloji bölümüne git orda daha ayrıntılı baksınlar diye beni o bölüme sevketti sınavlardan hemen sonra gideceğim inşallah

kızlar sonuçlarımı aldım bugün tahmin edildiği üzre guatr çıktı ben de büyük olasılıkla bekliyordum çünkü ırsi babamda dedemde amcamda halamda hep vardı belki bilmediğim bir çok akrabamda daha :gitme:
henüz yeni olduğu için çok küçük bir nodül olduğunu söyledi doktor ve ben burda ilaç yazmayım sen endokrinoloji bölümüne git orda daha ayrıntılı baksınlar diye beni o bölüme sevketti sınavlardan hemen sonra gideceğim inşallah

geçmiş olsun canım...
ya artık o kadar çok insanda var ki... sadece bu hastalıkla yaşamayı öğreneceksin bak bende de var ama benim ki tam kesin değil umarım ilaç tedavisiyle geçer...
canım üzülme en azından teşhis konmuş oldu... ilacının adı ne ??
bak ben kullanmaya başladım hemen kilo vermem de kolaylaştı

geçmiş olsun canım...
ya artık o kadar çok insanda var ki... sadece bu hastalıkla yaşamayı öğreneceksin bak bende de var ama benim ki tam kesin değil umarım ilaç tedavisiyle geçer...
canım üzülme en azından teşhis konmuş oldu... ilacının adı ne ??
bak ben kullanmaya başladım hemen kilo vermem de kolaylaştı

saol canım benim yaaa..daha ilaç vermedi doktor endokrinoloji bölümüne sevketti ben de zaten gitmeyi düşünüyodum tek bi doktorun dediklerine göre hareket edemiyorum huyluyum işte..benimki de çok küçükmüş büyük ihtimal ilaç tedavisi uygun görecektir doktor..
bi de benim anlamadığım nokta bildiğim kadarıyla hipertiroid rahatsızlığında kilo kaybı olur bende neden artış oldu anlamış değilim :uhm:

saol canım benim yaaa..daha ilaç vermedi doktor endokrinoloji bölümüne sevketti ben de zaten gitmeyi düşünüyodum tek bi doktorun dediklerine göre hareket edemiyorum huyluyum işte..benimki de çok küçükmüş büyük ihtimal ilaç tedavisi uygun görecektir doktor..
bi de benim anlamadığım nokta bildiğim kadarıyla hipertiroid rahatsızlığında kilo kaybı olur bende neden artış oldu anlamış değilim :uhm:

hipertiroid misin... çok şaşırdım dediğin gibi senin çok kilo kaybın olmalıydı... bencede sen başka bi uzmanla da görüş canım

bhr cım üzüldüm hayatım ya. mafoldumben ne olur üzme kendini.insan zamanla nelere alışıyor. bunada şükür de hayatım.gerçi söylemek basittir ama duymak önemlidir,ne bileyim canım ya.kilo konusundada bence çok takma kafanı. kilo vermede çocuk yapmaya benziyor ne kadar çok takarsan o kadar geç gerçekleşiyor.sağlığın iyi olsunda gerisi önemli değil kanımca. opuyorumnanaktan a.s.

kızlar benim internette problem var tam yazarken gidiyor çok yavaş çalışıyor o yüzden bu ara giremiyorum melisciğim geçmiş olsun iyi olduğuna sevindim adcığım aslında buralardayımda biraz adaptasyon sorunu yaşıyorum eskilerden çok kimse kalmadı yenilerde ben izindeyken alıştı şimdilik uzaktan bakıyorum umarım yazdıklarım silinmez aminhheheeh
ah o eski günler. :teselli: kaydirigubbakcemile3
ama glen arkadaşlarımızda iyi adapte oldular melzeyitim be. ne yalan söyliyim insan tuhaf oluyor. eski isimler kalmayınca.gerçi mezun olarak lölizi gönderdik nereus ve şişgo gitti. bazı arkadaşlarda geldi haber vermeden gitti. bu arkadaşlar sıkı çıktı. 13.takımın sırtı yere gelmez sanırım. :uhm:

bak böyle yazdın üzdün beni.ya aşkım bebek sahibi olmak istiyorsan başlayın siz çalışmalara geleceği varsa o gelir zaten.bunun yan etkileri tabi olacaktır. yani kilolu hamile kalmak bebeğin gelişiminide etkiler,ama sen daha yeni evlendiydin değilmi.hemen sıkıntı etmeyin öyle.gönlünüzü ferah tutun. ayrıca iyice tak etmedi daha sanırım.yoksa kilo sorununu halletmek için kesin çözüm yollarına giderdin değilmi ama. hadi yopla kendini bir tanem. opuyorumnanaktan

ben yatmaya gidiyorum melisim yarın gelemem diye yazıyorum 52.8 kg.dayım.hepinizi öpüyorum iyi uykular.

Back
X