Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

selamlar arkadaşlar akşam sızmışım dün gecve pek uyumadım biliyorsunuz sabah da 6.30da kalkınca tam oldu yani.
listeleren göryorum ki pek kimse spor yapmıyor zaten takım olarak en büyük eksiğimiz buydu. Sporsuz kilo vermek çok daha zor biliyorsunuz kızlar imkanı olan yapın lütfen.

Neler yediğimi gururla yazıyorum:
dün sahur: 1dilim pide, peynir, 3 çeri domates, 1 biber, 1 çay kaşığı bal, yarım litre su, 1 brk süt, 1brk form çay
iftar: 1 hurma, 1 kase mercimek çorbası, (bayaa ara verdim kızımı yedirdim), 2 yk tavuk (göğüsü domates biberle pişirmiştim), salata, ekmek yemedim 1 patlıcanlı börek
yatana kadar da 1.5 lt daha su, 1 form çay içtim.
1 saat sonra 1 incir küçük bir salkım üzüm yedim. Kızımın kalan kekini yedim 1/3 dilim bile değildir.
kendimi inanılmaz hafif hissediyorum vereliniortak

Son düzenleme:
güzel dileklerin için çok teşekkür ediyoum canım umarım hepimizin her yılı bir öncekinden çok daha güzel geçer ve hiç keşke demediğimiz yıllarımız olur :Saruboceq:
yanık içinde doktora gittim canım bir merhem yazdı 2-3 ay kullanacaksın aksatmadan iz kalmaması için dedi bakalım umarım etkili olur..

amin hayatım.
aksatma canım merhemini iz kalmaz merak etme, bir kaç yıl önce ablamla mutfakta çarpıştık çay karnına döküldü çok yanmıştı bir şey kalmadı.

ayy çok şeker yaaaa demek kızıyor sen ağızını açmayınca yerim ben onu yerimmm:CüvCüv::CüvCüv:
canım makalende başarılar diliyorumm..umarım istediğin sonucu alırsın:hooray:

gerçek ten ağlıyor, neyse akşam yedirdi de mutlu oldu. Amin canım inşallah buna çok ihtiyacım var psikolojik olarak yani.

shocum memleketimde de yürüyüşü aksatmadım... hatta eşimle yürümek çok daha zevkliydi... orda koşu bandı olmayınca iftardansonra mecbur kaldı halime acıdı... hem bu kadar yemiyosun bari bende yürüyüşe çıkarayım dedi....
neyse bu akşamdan itibaren koşu bandında devam derim zaten dizilerde başlıyor:))
ben koşu bandımı tv'li almıştım ilk başta bu kadar paraya değmez diye düşünsemde sonradan anladım ki tv ye dalıp yürüyorum... benim tv olan odam çok küçük bu yüzden oraya da alamazdım
neyse moralim biraz önce düzeldi sanırım yolculuğun verdiği şişkinlik vardı sanırım cumaya kilo vermiş olurum

ne güzel canım tabi dışarıda eşle açık hava yürüyüşleri daha güzel. Ama yürüme bandı da harika bir şey ben geçen aylarda dizilere dalıp 100 dk yürüdüğüm olurdu.
Geçen sene ev aldık biliyorsunuz bu ev eski oturduğum eve göre daha küçük, bir de kızıma oda yapınca ya kanepeyi atacak artık oturma odamız olmayacak salonda yaşayacaktık ya da yürüme bandını. Herkes yürüme bandı taraftarı olmasına rağmen atmadım pişman değilim :)

Allah kabul etsin canım gün içinde koşturmaktan insanın aklına yemek gelmiyo ki yalnız susuzluk mahvediyo fisfisfis makalendende olumlu cevap geleceğine inanıyorum baksana uzun zamandır üzerinde çalışıyormuşsun ortaya güzel bişeyler çıkmıştır kesin yerimseniben

ben hiç acıkmadım zaten susamam da :( zor geçmedi çok hafiftim meğer ne çok yiyormuşuz güzel terbiye oldu vücudum midem. Güzel oldu inşallah olumlu olur. Bir tane daha var y.dışında çok uzun sürüyor bir tanesi yayınansın doçentliğe başvuracak arkadaşınız.

üye adı:emirel
başlangıç kilosu:71 kilo takıma girdiğimde 69
ideal kilo :56
diyete başlama zamanı:4nisan 2009 takıma katılma 24 nisan 2009
hedefi : morali bozuk hedef konusunda kararsız
yaptığı spor : şu aralar yapmıyor
cumartesi kendini kaç kilo göreceğine söz verdi: ............
kişisel tecrübe :sağlıklı kilo vermek lazımmış sonra kel kalabilirsiniz

emirelcim ben de sevmedim. Bu ne karamsarlık, gittin mi doktora saçın için? Kendini toparla canımopuyorumnanaktan:olmaz:

kızlar hadi bakalım oruç tutanlar ve tutmayanlar ayrı gurup olarak bakalım kim en çok kilo verecek cumaya hadi 2 gün kaldı. Oruç tutanşar perşembe iftar öncesi tartılsın.

ii geceler kızlar...
sahurumu yaptım suyumu içim
ama dün akşam yol yorgunluğundan sanırım yürüyemedim :(( shocum çok üzgünüm :((
ara verince hemen ipin ucu kaçıyo bugün telafi etmeye çalışacağım inş.

kaydirigubbakcemile2:lepi:günaydın arkadaşlar..bende bu sabah itibariyle 3 puanlık diyetimle güne başlamış bulunmaktayım..ve size en önemli şeyi açıklıyorum...çokkkk mutluyum çokkkk çünkü dün 2 aydır görmediğim arkadaşları gördüm...bana ne dediler......çok zayıflamışsın dediler...oleuyyyyyyykaydirigubbakcemile2hihoyyyt

canım devrekteler biliyorsun inşallah gelirsek görüşelim gerçi eşim çok kalmaz ailesinin yanında c.tesi gider pazar döneriz diyor ama bakalım bayram salı bitiyor haberleşiriz.kontrolllerine git canım aksatma. Kalpten bahsetmiştin de, cildiye ne için?devam et tabi tatlım 50 ile mezun ol. Bu hafta atağa geçtik ben hızlandım 1 kilo vereceğim.
tamam hayatım haberleşiriz.benimde saçım çok dökülüyor,daha önce gittim ama faydası olmadı.bu sefer tahlil yapar sanırım.inşallah hayatım bende vermek istiyorum ama zor gibi.

başımızın üzerinde yerin var hayatım sen en kıdemli üyemizsin :) (şimdi yeni arkadaşlar bilmezler biz aslında kilo verebiliriz ama takımdan ayrılmamak için vermiyoruz değil mi adcım)
bu arada herkesin zayıfladığını fart etmesi harika bir haber.
öpüyorum opuyorumnanaktan
sağol hayatım.ne yalan söyliyim aslında evet ayrılmak istemiyorum ama kilo vermekte istiyorum. :kedi:
herçekten harika meliscim. kaydirigubbakcemile4

ayyy canım yaaa çok kilo verdiğin için üzerine kıyafetlerin olmaması..küçüçük kıyafetler almak çok güzell..zamanında ben de yaşamıştımkaydirigubbakcemile2
tekrar yaşamanı dilerim canımcım,başaracağını biliyorum.

ad tebrıkler canım senın adına sevındım
melıs acıbıber melzetyıt shopalıc melankoli dosba emirel ıysınızdır kızlar
benım bebıs 3 aylık oldu bulantılar gectı ama bana 58.5 kg olarak dondu
vıcdan azabı hıssedıyorum bır sey yıyemeyınce ....
hayırlısı ıel dogumu yapalım bebek ek gıdalara baslasın bende dogum sonrası kılolarımı vermek ıçın aranızda olurum
hoşgeldin hayatım karşılaşamadık malesef. :sinifsinif: maşallah hayatım 3 aylık olmuş zor dönemi atlatmışsın. sağlıklı yiyecekler ye hayatım,abartılı yersen bunlar gaz olarak döner sana yanibebğine. hayırlısı ile kucağına alırsın inşallah.bekliyoruz hayatım.

iyi akşamlar kızlar
iftara dayım gelecek diye apar topar alışverişe çıktım bi hamleyle eve geldim geldiğim gibi mutfağa koştum hemen acele işe şeytan karışır derler ya biber kızatırken yağ öyle bi sıçradı ki elim ve karnım yandı hala da sızlıyo :( bol bol soğuk suya tuttum birazda yanık merhemi sürdüm ama sızısını alamadı henüz üstelik dayım da iftara yetişemedi :oklava: çaya gelecek sanırım birdaha da gelirse umduğunu değil bulduğunu yer valla acele iş yapamam ya sabahtan haber versin ya hiç gelmesin di mi amaaa delikafadulden
geçmişolsun hayatım,misafir umduğunu değil bulduğunu yer.ayrıca aç insanı doyurmak kolaydır. acele etmebalım sana yazık. :teselli:

amanın kulaklarım çınladı...birileri beni mi anmış...
canlaaaaaaaaaaaaaarııııııııııııııııııııııııııııımmmmmmmmm..çok ösledim siziiiiiiiiiiiiiii..geldim sonundaaaa..
şöleee bi geçmişe bakıyorumdaaa
kız dosbaa sen ne yapmışsın...biz yaklaşık aynı kilodaydık sen vermişsin ,ben almışım aramızdaki fark artmış...:umursamaz:
yeni arkadaşlar gelmiş hoşgelmiş...
evimi....13.takımı bir de baskülümü çooooooook öslemişim...yeniden merhaba 13.takım
elveda kilolar
kız nerdesin sen. Şeniz ümidi kesmiştim artık senden. neyse hoşgeldin hayatım.güzel bir tatil oldudeğilmi,darısı başıma.hadi kaldığın yerden devam. opuyorumnanaktan
kızlar ben suyumu 3 lt re tamamladım ama üstüne içtiklerimi hiç saymayayım..
kendimi kötü hissediyorum..... yine diyetimi bozdum, bari yiyecek birşey için olsa iyi hemde ramazanda annem duysa çok üzülür iyi ki eve geldiğimde uyuyordu. çok içmedim ama alkol aldım yine :((

beni alkolik sanın istemiyorum ama arkadaşlarımın ısrarına dayanamayıp birkaç duble birşey aldım :((
kendimi çok suçlu hissediyorum..........................................
:olmaz:

arkadaşlar herkese günaydınnnn opuyorumnanaktan
bugün benim doğum günümmmm hihoyyyt
geç oldu ama mutlu yıllar hayatım. a.s.

kızlar ben geldim..tatil bitti ve ben hiç kilo veremedim ama almadımda...puan diyetine kaldığım yerden devam...sizin kilolar ne durumda..gitmiştir inş. kilolar..
hoşgeldin hayatım.aaaa şaşırıdm. :1shok: tatile gidipte kilo almayanımız bisen varsın sevin kız sevin. :roflol:
kızlar oruçluyum bugün ilk günüm hiç bir şey hissetmedim henüz arada acıkıyorum özellikle kızımı yedirirken :( ama çok da etkilemedi. Bir de ben kızıma o bana yedirir hep oyun oynarız, ben ağzımı açmayınca kızıyor.
Yurt dışına bir makale yolladım ne zamandır üzerinde çalışıyordum, dua edin olumlu cevap alayım.
hayırlıs ile olur inşallah hayatım.ederim tabi etmemmi. turkbayragi

kaydirigubbakcemile2:lepi:günaydın arkadaşlar..bende bu sabah itibariyle 3 puanlık diyetimle güne başlamış bulunmaktayım..ve size en önemli şeyi açıklıyorum...çokkkk mutluyum çokkkk çünkü dün 2 aydır görmediğim arkadaşları gördüm...bana ne dediler......çok zayıflamışsın dediler...oleuyyyyyyykaydirigubbakcemile2hihoyyyt

oleeeeyyy haydi halaya te te :teytey: :teytey: :teytey:

şekerleeerr merhabaaa beni ablaamm gönderdii

takım sayfasına giremiyorum akşamlarıda misafirim var giremiyorum
arkadaşlara syle beni merak etmesinler demiş abllcımm

bilgi vereym dedim canlar öptüyorum hepiniz a.s.

üye adı: Poly

Başlangıç kilosu:70

İdeal kilo: 57

Başlama zamanı:
01.07.2009(kkda başladıgım tarih)

Hedefi : 12-15 kg den fazla vucudumda yag olmaması bunuda simdiki hesaplara göre 51 kg yakalayacagım

yaptığı spor :Eliptik bisiklet,ip atlama, wii fit yoga,wii fit step(15 günde bir spor kombinasyonumu degiştiriyorum)

bu cumatartıda kendini kaç göreceğine söz verdi: böyle bir söz veremem bu beynime şartlandırma sinyali olarak gideceginden vucut direniyor ben şu kadar zamanda şu olacagım demiyorum bunun baska bir nedeni de mesela hedefin 55 olmak 3 ay diyet yapacagım 55 e inecegim dersen diyete başlar diyeti bitirirsin bence saglıklı beslenme konusunda hepimiz birer bebeğiz bunu ögrenip alışkanlık haline getirmek bizim kilo sornumuza kalıcı çözüm olur bilimsel olarakta bu hafta 2 kilo verecgim diye kendine zorlarsan stress olursun stress=kortizon hormonu=kilo olarak dönebilir canım
kişisel tecrübesi:yaptıklarımın hepsini hayatıma yerleştirdim uyamadan diş fırçalamak gb alışkanlıgım oldu artık bunları zayıflamak için degil saglıklı bir yaşam için yapıyorum sabah uyanınca 15 dk spor mutlaka yaparım sabah kalkınca 2 bardak su içerim sabah kahvaltısından önce yeşilçay içerimcild güzellğim için akşam sporumdan sonra mutlaka süt içerim kas kaybı olmasın diye ana ögünlerim de 4 besin grubundan hepsini alırım yada almaya çalışırım hazır ürün kullanmayı minimumda tutarım karışık bitki çayı asla içmem eger şişkinliğim varsa sıcak su ve bir ilacım var onu alırım sporsuz gün geçirmem günde 2 kare bitter çikolata yerim(bes.uzm verdi) spordan sonra soguk duş mutlaka alırım kan dolaşımı hızlansın diye ayrıca ben diyette degil beslenme eğitimindeyim umarım beslenme okulundan kendime ve cevreme faydalı bilinçli beslenmeyi başarıyla ögrenmiş uygulayan biri olarak mezun olacagım :))

Not: kızlar kusura bakmayın kalamıyorum bu paylaşım zorunlu diye kural ihlal etmek istemedim hepinizi öpüyorum pzt aranizdayım kısmetse

bu arada herkese günaydın. birkaçgündür gelemedim işyerinde yoğundum,akşamlarıda koltukta sızıp durdum.bugün işlerime başlamadan önce gelip okuyup yazam dedim. zenimcim yazıların için teşekkürler eline sağlık. dosbacım hayırlısı ile sağlıklı bir evlat sahibi olursun inşallah.
dün iftarda ve sonrasına yediklerim.
iftarda 3 kaşık barbunya,yarım tabak çorba,yarım bardak limonata,salata,2küçük dilim pide,2bardak su
sonrası ve en can alıcı noktası. 5ad.tulumba tatlısı,1kase profiteröl yedim ne yapayım kızlar canım çok istiyor ramazanda böyleyim ama normalde adet günleri hariç düşmem bukadar tatlıya.ramazanda yemicem diyemem çünkü inanın engel olamıyorum.ama kilomda aynı değişmedim.idare edin noluuuuuuurrr.

nereus hoşgeldin nasılsın canım.melzeyitmi gönderdi .göndermese geleceğin yok yani.yinede sağol haytaım kendine iyi bak öptüm.

Not: kızlar kusura bakmayın kalamıyorum bu paylaşım zorunlu diye kural ihlal etmek istemedim hepinizi öpüyorum pzt aranizdayım kısmetse

zorunlu değildi aslında canımcım bzler kendimi motive etmek adına yeni şeyler üretmeye çalışıyoruz :)) paylaşımın için teşekkürler...

günaydın arkadaşlar, iş yerinde pc bozuk müdürün odasından arada gizli gizli yazıyorum sizlere, akşama spor var duştan sonra halim kalırsa gelirim :))

cumartesi değerlendirme bilgilerimizi iyice topladım birkaç arkadaş kaldı sadece...

bu arayumurtalık kistm yeniden hortlamış, canım sıkkın biraz..

günaydın arkadaşlar, iş yerinde pc bozuk müdürün odasından arada gizli gizli yazıyorum sizlere, akşama spor var duştan sonra halim kalırsa gelirim :))

cumartesi değerlendirme bilgilerimizi iyice topladım birkaç arkadaş kaldı sadece...

canım pko rahatsızlığın mı var bende de kist vardı o yüzden kullanmıştım hormon ilaçlarını dün endokrin uzmanıyla görüştüm adetlerimin düzenini sordu bu ay geciktim baya onun verdiği bi stres ve şişkinlik var düzenli değil dedim bana kaç yıl kullandın o ilacı demesin mi ben tabi şokkkkk :1shok: çünkü 7 ay kullandım doktorum ilaçları bırakmamı söyledi yani anlayacağın tedavimi tamamlamamış bakalım şimdi guatr için testler yaptırıyorum arada tekrar onu da çıkarıcam sana da tekrardan geçmiş olsun canım :teselli:

bu arada herkese günaydın. birkaçgündür gelemedim işyerinde yoğundum,akşamlarıda koltukta sızıp durdum.bugün işlerime başlamadan önce gelip okuyup yazam dedim. zenimcim yazıların için teşekkürler eline sağlık. dosbacım hayırlısı ile sağlıklı bir evlat sahibi olursun inşallah.
dün iftarda ve sonrasına yediklerim.
iftarda 3 kaşık barbunya,yarım tabak çorba,yarım bardak limonata,salata,2küçük dilim pide,2bardak su
sonrası ve en can alıcı noktası. 5ad.tulumba tatlısı,1kase profiteröl yedim ne yapayım kızlar canım çok istiyor ramazanda böyleyim ama normalde adet günleri hariç düşmem bukadar tatlıya.ramazanda yemicem diyemem çünkü inanın engel olamıyorum.ama kilomda aynı değişmedim.idare edin noluuuuuuurrr.

sen de benim gibi tatlısızlığa dayanamıyosun sanırım canım ramazanda açlıktan kan şekerimiz düşüyo sanırım o yüzden tatlı isteği bu kadar çok oluyo akannehir bu arada doğum günümü kutladığın için çok teşekkürler canım geç olması falan mühim değil yerimseniben

selamlar arkadaşlar akşam sızmışım dün gecve pek uyumadım biliyorsunuz sabah da 6.30da kalkınca tam oldu yani.
listeleren göryorum ki pek kimse spor yapmıyor zaten takım olarak en büyük eksiğimiz buydu. Sporsuz kilo vermek çok daha zor biliyorsunuz kızlar imkanı olan yapın lütfen.

dün sahur: 1dilim pide, peynir, 3 çeri domates, 1 biber, 1 çay kaşığı bal, yarım litre su, 1 brk süt, 1brk form çay
iftar: 1 hurma, 1 kase mercimek çorbası, (bayaa ara verdim kızımı yedirdim), 2 yk tavuk (göğüsü domates biberle pişirmiştim), salata, ekmek yemedim 1 patlıcanlı börek
1 saat sonra 1 incir küçük bir salkım üzüm yedim. Kızımın kalan kekini yedim 1/3 dilim bile değildir.

haklısın canım tek başına diyetin hiç bir anlamı yok spor olayını hayatımıza yerleştirmemiz şart bu arada yediklerin de gerçekten gayet hafif :utangac:

darısı bizim başımıza canım :lepi:

valla tebriler melisim...ya ben iftara canafar gibi oluyorum..ne yediğimi bilemiyorum...hala alışamadım .tam alıştım derken regl oldum..bu gün oruç tutmuyorum.hala düzen kuramadım

canım çok güzel bir duygu yaa..durmak yok diyete devam...

zenimcim geçmiş olsun.bu kadınların çektiği nedir bu yumurtalardan yawww kaydirigubbakcemile

bu arada bana gönderdiğin mesajin cevabını yollamıştım.ayrıca sayfaya eklemem gerekir mi?istersen ekleyebilirim

slm kızlar
polynin dediği doğru sanırım ben yine kilo veremiyorum diye strese girdim
kendimi rahat bırakmkata fayda var ben elimden geleni yapıyorum :((

ya dosbacım ben de hala ısınamadım...ne yapacağımı nasıl başlayacağımı bilmiyorum..reglde oldum..oruç değilim bu gün..ama öğlene kadar yiyemedim
öğlen de pilav orman kebabı yedim ve 1 bardak kola içtim.
sen diyetisyene mi gitmiştin tatilde..ben de gitmeyi istiyorum

patborim merhaba kızım kucağımda ama seni görünce yazayım dedim. Hayatım bir an önce motive olmaya çalış tatilde aldığın kilolar yapoışmasın sana. Dosba diyetisyene gitmjişti evet listelerini de yayınladı geçmiş sayfalarda var zenimin listeleri de var ikisi de güzel zayıfladılar sen de yapabilirsin.

Back
X