Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kızlar bu form çayının içinde şu meşhur beşibiyerde mi var yerimseniben

doğada neler var yazayım:
sinameki yaprağı, rezene, mısır püskülü, yeşil çay, ısırgan otu yaprağı, kuşburnu, hardal tohumu

beşi bir yerdede farklı şeyler var sanırım onda mate kekik falan var

meliscim maleseff hala spora başlayamadım
bu gün plates topumu şişirdim..tam yapacaktım cd yi bulamadm.gitmeden arkadaş kopyalamak için almıştı..hala vermediğini farkettim...
yürüyüşe falan da çıkmadım..bakıcımız haftasonu gelmiyor..oğulcuğumu da bırakamıyorum..ama yarından itibaren başlarım artık bişeyleri

bende duymuştum sık tüketmemek gerektiğini günde 2 fincanı geçmemeyi öneriyorlar bana bi süre yeşil çayım ve kekik+fesleğen çayım yetecektir fazlası hastanelik etmesin sonra kaydirigubbakcemile3

meliscim maleseff hala spora başlayamadım
bu gün plates topumu şişirdim..tam yapacaktım cd yi bulamadm.gitmeden arkadaş kopyalamak için almıştı..hala vermediğini farkettim...
yürüyüşe falan da çıkmadım..bakıcımız haftasonu gelmiyor..oğulcuğumu da bırakamıyorum..ama yarından itibaren başlarım artık bişeyleri

ben de başlarım belki yarından itibaren niveaya.

1.5 lt suyum bitti şu an itibari ile 4 saatte 1.5 lt içmişim daha fazlasını içemem ki. yarım da sahurda içerim.

bende duymuştum sık tüketmemek gerektiğini günde 2 fincanı geçmemeyi öneriyorlar bana bi süre yeşil çayım ve kekik+fesleğen çayım yetecektir fazlası hastanelik etmesin sonra kaydirigubbakcemile3

baharcım yeşil çay için de aynı şey geçerli mi?yoksa normal çy gibi istediğimiz kadar tüketebiliyor muyuz

evet canım aynı fikirdeyim ben de dutdum, 1 ayı geçirmeyin diyorlar.
ben de 1 fincan içiyorum artık, 1 fincan da yeşil çay harika olacak.

bencede canım çok karıştırmamak lazım

baharcım yeşil çay için de aynı şey geçerli mi?yoksa normal çy gibi istediğimiz kadar tüketebiliyor muyuz
canım yeşil çayı da 2-3 fincan tavisye ediyorlar... bende kışın bilmiyordum 4-5 fincan tüketiyordum doğru değilmiş...

canım ne yazıkki tüm bitki çaylarında olduğu gibi yeşil çayda da sınırsız tüketim önerilmiyo bir iki fincan hadi maksimum 3 fincan tüketilmeli yoksa bu da bağırsaklarda tembelliğe yol açıyormuş..

Back
X