Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

buldum buldum.ah benim shocum sen ne güzel bir gacıymışın öyle. akannehir gerçekten çok kilo almışsın hayatım. :1shok: inşallah eski haline hayırlısı ile dönersin bitanecim ve güzel resimler çektirip bizede gösterirsin. :Saruboceq: ama fikrimi söyliyim kızma tamammı.zayıf halin çok güzel. yerimseniben

adcım kızarmıyım canım benimŞenizben zaten hem dize hem bana ibret olsun die ekledim fotolarımı..kendime dahi itiraf edemiyorum kiloların insanı nasıl değiştirdiğini..şişmanlığımın son noktasındayımdır umarım..bundan gayrısı yoktur ..söz veriyorum tekrardan zayıf resimlerimi ekliycemmmmhihoyyyt

ya kızlar merak ettiğimden yazıyorum.kilo almak isteyenler topiğini gören varmı yoksa benmi göremiyorum.5.takımabakarken farkettim olmadıklarını.

shocum inşallah hayatım.biz hep yanındayız.birbirimize verdiğimiz destekle aşıcaz bunları.bende resimlerimi eklicem ama önce çektirmem lazım en kısa sürede eklicem.

adcım kendilerine ait alan açmışlar diyet-sağlıklı zayıflama ana menüsünü tıkla görürsün zaten kilo almak isteyenlerin paylaşım alanı diye

shocum çok tatlısın yaa..cidden berna laçine de benziyorsun hafiften..ama kilo alınca çok değişmişsin..hemen verelim kızlar şu kiloları..çıtır günlerimize dönelim

bu arada gulizgul birkaçgündür görünmüyor benmi yanılıyorum.ayrıca biz kaç kişiyiz takımda bana fazla gibi geldi.

şikayet ettiğimden değil merak ettiğimden soruyorum.sizleri seviyorum.hadi ben kaçtım.

nihayet adetim bitti ve bende oruca kavuştum:)) sahurda sadece bir kase çorba içtim,ve yarım kase yoğurt yedim,nerdeyse 1,5lt de su içtim,iki günede vücudumdaki şişlik iner bunun içinde yeşil çay tüketmeye başladım,bu akşam iftara davetliyim az yemeyi düşünüyorum artık kendime bi çeki düzen vermemin zamanı geldi,sınavlarıda atlattım çok şükür ya geçerim yada seneye sınıf tekrarı:S ama yinede kurtuldum ya sınavdan stresi yetti inanın...neyse kızlar akşama uğrarım yine

melis: 59.5
acıbiber :62.5
melzeyit:77.3
dosba :67.3
patbori: 74.5
zenim: 71
bhr: 80.3
ad1:52.0

kızlar listede eksik olanlar bu cuma tartıda çıkmak istedikleri kiloları yazacaklar...
olmayışınızın sebebi sizin bildirimde bulunmayışınız...

Back
X