Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

shocum bhrcığm sizi arkadaş olarak ekledim
bu arada adcığım şu kilo almaya çalışanların bilmem neyine gitmişsin caanının sıkmışlar istersen döveyim onları kıskançlıktan böyle onlar kilo almıyolar ya çok sinirlendim ama gitmiyorum gruplarına arkadaşımı kırmışlar ama boşver

zenim carfurda çok ucuzdu um ama eşime söylemiyorum beni çiğ çiğ yer valla bugün yemekte bir savcımız vardı adam çok güzel bir söz söyledi kadına bu ülkeyi veden dünyayı dünyayı versen ayı ayı versen güneşi güneşi versen bütün kainatı ister dedi tam beni tarif etti çok güldüm

bence çok doğru bir söz :))
bulunduğum yerde carfur yok ama annem istanbulda ona söyleyeyim bi ancak oda savcı gibi konuşacak eminim :)))

canım benim kısa vadede değil ama uzun vadede hedefine ulaşacağından eminim..çok azimlisin..o kırmızı ebisenin içinde zarif,zayıf ve sexi bir zenim olacak...

ben de yeni yıla 65 kilo olarak girmek istiyorum.....

ya cidden dizileri izleyip izleyip depresyona giriyoruzzz

dizlerden uzak duralım bence :))
canım benim inşallah hepimiz istediğimiz kilolara ulaşırız...
inat ettim ilk istanbula gidişimde alacağım beğendiğim elbisenin 34 bedenini ve o elbisenin içine girene kadar durmayacağım.
pes etmek yok :))))

patboriciğim ne güzel burdayağmur yağıyor ve sıkıcı bir iş yemeğimiz vardı aç kaldım resmen suda içemedim bugün şimdi bir yeşil elma yedim
akşam çeyrekten az kase çorba
küçük kase salata
4 kaşık pilav
3- 4 çatal kuzu eti
ve 2 dilim kavun küçük salkım üzüm10-15 adet belki vardı bukadar
allahtan tatlı kadayıftı hiç sevmem yiyemedim ya bu millet bayıla bayıla yiyor ya şaşıorum

dosbacığımda gelmişş hoş gelmiş buarada biliyomusunuz 2 yıldan fazladır türk kanallarındaki dizileri izlemiyoru mşuanda huha dev adam 12 dev adam açık 30 sayıya yakında öndeyiz size tavsiyem dizi konusunda bende çanak anten var cnbc tnt e2 izlemeniz süper macera komedi gençlik dizileri var ve kesinlikle bizmklerle alakası yok

bu arada benim bilgisayardamı sorun var acaba f5 yapıyorum sadece benim yazılarım çıkıyor

Son düzenleme:
kızlar aylar önce yazdığım ama şuan biraz gerisinde olduum bir yazıyı buldum :)) sizlerle de paylaşmak istedim, beni motive ediyor bu yazı... sizlerde böyle planlarınızı yazsanıza bence çook motive edici olur:))

buarada doğumgünüm için planımı anlatayım :)

ben 60 kilo olacağım diye başlamıştım yola ama şimdi inat ediyorum ki 57 olacak :)
5 ekimde istanbulda ortaköyden tekneye bineceğiz akşam, sadece arkadaşlarım olacak ( heyy sizlerde benim arkadaşımsınız ona göre yanii gelseniz ay ayy ay ne mutlu olurum :) )sonra balıklar ızgarada pişerken içmek isteyenler için alkol içmeyenlerede meşrubat falan olacak.
boğazda güneşin batışını izleyeceğiz bu arada manzara eşsiz istanbul boğazı :)) tekne hareket halinde tabii, modayı görmeden olurmu yada sarayburnunu yada ne bileyim işte yalılar falan... hava kararınca pasta gelecek ve şampanya patlatacğım 28 yaşında ve hala bekar olmam şerefine :))) ama en büyük ödül sağlıklı ve zayıf olmama, ilk yudumu giden 30 kilo için içeceğim :)) bana veremezsin edemezsin diyenlere inat :)
pastadan koca bir dilim yemeyide düşünmüyorum buarada, diyet eziyetine bir daha kalkışmaya iç niyetim yok! ( tabii bi bebek için almışsam o zaman ayrı ama yedim diye kilo almayacağım )

yaklaşık 4 saat teknede olacağız... sonra bi yerde ineriz artık...hımm müziği sordunuz değil mi, ben türkü dinlemeyi çok seviyorum kesin zeynebim türküsü çalacak birkere :)
müzik öğretmeni olan çok yakın arkadaşıma söyleteceğim türksanat müziği o manzaraya süper gider ee şebnem ferahtan sil baştanı da söyletiriz :))
varsa şarkı isteğiniz şimdiden söyleyin, şimdi o akşam istersiniz bilmiyorum falan der üzülürüm valla ben şimdiden öğretirim ona :)

valla bana katılmak isteye olurmu bilmiyorum ama yanımda bulunan battaniye ile ortaköyde caminn yanında oturmak, üşüdüğümde ona sarılmak ve susmak istiyorum... kendimi seviyorum şuanda da ama kendime verdiğim sözü tutmanın mutluluğu ile içimden dualar ederek susacağım...
dua kısmı bitince yüksek ihtimal sıcak şarap içeceğim :))

ya beni alkolik sanacaksınız ama vallahi değilim sadece arada bi iki kadeh haftada bir kez çoğu zaman ayda bir kez içerim zaten:)

bu planı doğum günümde değil, yılbaşından önce yapacağım... havalar biraz soğuk olacak ama olsun kesinlikle yapacağım...

hepinizi beklerim :)))

dosbacığımda gelmişş hoş gelmiş buarada biliyomusunuz 2 yıldan fazladır türk kanallarındaki dizileri izlemiyoru mşuanda huha dev adam 12 dev adam açık 30 sayıya yakında öndeyiz size tavsiyem dizi konusunda bende çanak anten var cnbc tnt e2 izlemeniz süper macera komedi gençlik dizileri var ve kesinlikle bizmklerle alakası yok

hoşbuldukk canım...
bende evlenince bırakmıştım ama sonradan eşim çok çalışmaya başlayınca bende sıkıntıdan bakmaya başladım...sonrada hftaya noolcak moduna girdim...
eskisi kadar sıkı takipçisi olmasamda izlediğim diziler var... en çok koşu bandında nasıl vait geçtiğini anlamıyorum :)

kızlar aylar önce yazdığım ama şuan biraz gerisinde olduum bir yazıyı buldum :)) sizlerle de paylaşmak istedim, beni motive ediyor bu yazı... sizlerde böyle planlarınızı yazsanıza bence çook motive edici olur:))

buarada doğumgünüm için planımı anlatayım :)

ben 60 kilo olacağım diye başlamıştım yola ama şimdi inat ediyorum ki 57 olacak :)
5 ekimde istanbulda ortaköyden tekneye bineceğiz akşam, sadece arkadaşlarım olacak ( heyy sizlerde benim arkadaşımsınız ona göre yanii gelseniz ay ayy ay ne mutlu olurum :) )sonra balıklar ızgarada pişerken içmek isteyenler için alkol içmeyenlerede meşrubat falan olacak.
boğazda güneşin batışını izleyeceğiz bu arada manzara eşsiz istanbul boğazı :)) tekne hareket halinde tabii, modayı görmeden olurmu yada sarayburnunu yada ne bileyim işte yalılar falan... hava kararınca pasta gelecek ve şampanya patlatacğım 28 yaşında ve hala bekar olmam şerefine :))) ama en büyük ödül sağlıklı ve zayıf olmama, ilk yudumu giden 30 kilo için içeceğim :)) bana veremezsin edemezsin diyenlere inat :)
pastadan koca bir dilim yemeyide düşünmüyorum buarada, diyet eziyetine bir daha kalkışmaya iç niyetim yok! ( tabii bi bebek için almışsam o zaman ayrı ama yedim diye kilo almayacağım )

yaklaşık 4 saat teknede olacağız... sonra bi yerde ineriz artık...hımm müziği sordunuz değil mi, ben türkü dinlemeyi çok seviyorum kesin zeynebim türküsü çalacak birkere :)
müzik öğretmeni olan çok yakın arkadaşıma söyleteceğim türksanat müziği o manzaraya süper gider ee şebnem ferahtan sil baştanı da söyletiriz :))
varsa şarkı isteğiniz şimdiden söyleyin, şimdi o akşam istersiniz bilmiyorum falan der üzülürüm valla ben şimdiden öğretirim ona :)

valla bana katılmak isteye olurmu bilmiyorum ama yanımda bulunan battaniye ile ortaköyde caminn yanında oturmak, üşüdüğümde ona sarılmak ve susmak istiyorum... kendimi seviyorum şuanda da ama kendime verdiğim sözü tutmanın mutluluğu ile içimden dualar ederek susacağım...
dua kısmı bitince yüksek ihtimal sıcak şarap içeceğim :))

ya beni alkolik sanacaksınız ama vallahi değilim sadece arada bi iki kadeh haftada bir kez çoğu zaman ayda bir kez içerim zaten:)

zeynebim çok severim kızımın adı ağzımın tadı hehehe banada geröek aşk ibadettir korur kötülüklerde zara çalsın ramazandan sonra 1 kadehte ben isterim
ayrıca hiçbirşey için hiçkimseye açıklama yapmak zorunda değilsin canım bizde mahalle baskısı yokdelikafaduldendelikafadulden eskiden bende çok severdim arada biriki kadeh keyif verirdi ama şimdi eşim içmiyor ne sigara ne içki bende çok nadir beraber olmadığız olabildiğince uzak ortamlarda alıyoru myılda bir kaç kez

zeynebim çok severim kızımın adı ağzımın tadı hehehe banada geröek aşk ibadettir korur kötülüklerde zara çalsın ramazandan sonra 1 kadehte ben isterim
ayrıca hiçbirşey için hiçkimseye açıklama yapmak zorunda değilsin canım bizde mahalle baskısı yokdelikafaduldendelikafadulden eskiden bende çok severdim arada biriki kadeh keyif verirdi ama şimdi eşim içmiyor ne sigara ne içki bende çok nadir beraber olmadığız olabildiğince uzak ortamlarda alıyoru myılda bir kaç kez

o halde o türküyü dinlerken senin güzel kızını da anacağız... adaşımı öp benim için :)))
valla arada içiyorum yalana gerek yok, hele şu kilolar bir gitsin :)))

kızlar size doyum olmaz ama benim çok uylkum geldi :((

sizlerinde kilolarını verdikleri zaman yapmak istediklerini merak ediyorum.... merakımı giderirseniz sizlere yeşil çay ısmarlarım :))

kızlar benimde enbüyül hayalim 36 beden olmak tabi ilk önce 40 sonra 38i görmek lazım işte o gün bütün dolabımı hayrıma dağıtım herşeyi sıfırdan alacam hayal işte bende yatıroum biraz su içeyim yarım oruç tutmayacam sezonu galiba kapatıyorum ya yarın görüşürüz öptüm şekerler

ohhh ohh zenimcim süper valla hayallerin..
bir ara keyfim yerinde oluncaben de anlatırım zayıf günler için hayallerimi
ben alkol kullanmıyorum ama bol köpüklü bir fincan türk kahvemi ve yanına sigaramı isterim:delphin:

uyuyan şekerler tatlı rüyalar sizlereeeeee
bu gece melis gelmedi hala
umarım sorun yokturr

bu arada zenimin hazırladığı hedef kilolar listesine bakıyorumda
biz 60 lı 70 li kilolardayız
melis ve ad 50 li kilolarda cadılar...umarım biz de bir gün onlara yetişiriz..bazem umudum kırılıyor

uyuyan şekerler tatlı rüyalar sizlereeeeee
bu gece melis gelmedi hala
umarım sorun yokturr

bu arada zenimin hazırladığı hedef kilolar listesine bakıyorumda
biz 60 lı 70 li kilolardayız
melis ve ad 50 li kilolarda cadılar...umarım biz de bir gün onlara yetişiriz..bazem umudum kırılıyor

diyetisyenim sordu son 5yıl içinde gördüğün en düşük rakam ne diye?? tabii 57 idi:))
üni.de iken 51 kiloydum şimdi hayal gibi geliyor :((
bende bi ara hayallerimi yazarım inş.
canım inş. bizde görürüz ama ben 60 a razıyım ozaman 38 beden oluyorum

diyetisyenim sordu son 5yıl içinde gördüğün en düşük rakam ne diye?? tabii 57 idi:))
üni.de iken 51 kiloydum şimdi hayal gibi geliyor :((
bende bi ara hayallerimi yazarım inş.
canım inş. bizde görürüz ama ben 60 a razıyım ozaman 38 beden oluyorum
evet canım ben de 34 36 istemiyorum..38 beden olsam ve bunu korusam bana yeter
42 44 bedenlerden L ve XL lerden bıktım usandım artıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

evet canım ben de 34 36 istemiyorum..38 beden olsam ve bunu korusam bana yeter
42 44 bedenlerden L ve XL lerden bıktım usandım artıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

canım geçen beyaz gömleğe ihitiacım vardı ve 40 beden oldu inan çocuk gibi sevndim... bizde görcez emin ol 38 bedeni...ozaman istediğimi alcam

huuuuuu kızlar ya oluşturulan liste olayını anlamadım aydınlatıcak kimse yok mu?CADIARZU
canım bu cumaya kaç kilo olayı hedefliyorsan yazıyosun... listenin sonuna kendini ekle ...

Back
X