Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

mrb arkadaşlar doktordan geldim az önce kan ve ultrason sonuçlarına bakarak doktorum guatr yok çok küçük bir nodül var onun içinde ilaç kullanımına gerek yok 3 ada bir kontrol amaçlı baktır dedi hipertiroid çıkmıştı ya düşmeye başlamış onda da sorun yok ama progesteron hormonu yüksek çıkmış bu defada yarın 6 saat sürecek bi test yapılacak anlayacağınız yarın benim için zor bi gün önce iğne olucam ve her saat kanım alınacak benim için dua edin arkadaşlar :Saruboceq:

canımmmm geçmiş olsun... çok şükür şimdiye kadar ii sonuç aldın umarım yarında ii sonuçlar alırsın...
yarın ki testler için şöyle düşün " bu da geçecek" de kendine

mrb arkadaşlar doktordan geldim az önce kan ve ultrason sonuçlarına bakarak doktorum guatr yok çok küçük bir nodül var onun içinde ilaç kullanımına gerek yok 3 ada bir kontrol amaçlı baktır dedi hipertiroid çıkmıştı ya düşmeye başlamış onda da sorun yok ama progesteron hormonu yüksek çıkmış bu defada yarın 6 saat sürecek bi test yapılacak anlayacağınız yarın benim için zor bi gün önce iğne olucam ve her saat kanım alınacak benim için dua edin arkadaşlar :Saruboceq:
baharcım allah şifa versin..umarım herşey yolunda gider hayatım

canımmmm geçmiş olsun... çok şükür şimdiye kadar ii sonuç aldın umarım yarında ii sonuçlar alırsın...
yarın ki testler için şöyle düşün " bu da geçecek" de kendine

teşekkür ederim dosbam ben de öyle düşünmeye çalışıyorum allah beterinden sakınsın dermansız dert vermesin buda geçer olumlu çıkar inşallah diye dua ediyorum sürekli

baharcım allah şifa versin..umarım herşey yolunda gider hayatım

saol patborim inşallah en kısa zamanda yoluna girer bu hormonların biri düzelse diğeri değişiyo inan dengem bozuldu asabi bi insan haline geldim

günaydın adcımm..ya sen artık çok sağlıklı ve ölçülü besleniyorsun..alışkanlık haline getirmişsin
patboricim çok çok eski hallerime bakaraktan abartıdan kaçmaya çalışıyorum. ama kaçamaklarım oluyor.tatlıya hayır diyemiyorum. yani idare ediyoruz işte.

canım çok ama çok geçmişolsun. biraz olsun düzeliyorsun bunada şükür.progesteronunda inşallah düzelir. Allah bol şifa versin canımcım. benimde hamilelikte diyabetim yüksek çıkmıştı. 4 saat boyunca hersaat kan almışlardı ama ondan önce 1 bardak glikozlu su içirmişlerdi aklıma o geldi birden.hani 6 saat dedin ya ondan şeyettim şekercim. kafamçokkarıştı neyse uzadım. öpüyorum.

iyi gidiyor canım benim aslında fena değil.işe alışmaya çalışıyorum ramazanda çok etkiliyor. biraz sıkılıyorum.ama bayram sonrası daha iyi olur inşallah sen nasılsın hayatım.

canım çok ama çok geçmişolsun. biraz olsun düzeliyorsun bunada şükür.progesteronunda inşallah düzelir. Allah bol şifa versin canımcım. benimde hamilelikte diyabetim yüksek çıkmıştı. 4 saat boyunca hersaat kan almışlardı ama ondan önce 1 bardak glikozlu su içirmişlerdi aklıma o geldi birden.hani 6 saat dedin ya ondan şeyettim şekercim. kafamçokkarıştı neyse uzadım. öpüyorum.

saol canım bana da iğne verdi her saat kanıma bakacaklar iğneden sonra birkaç akadaşıma söyledim o nasıl şeymiş öyle haberin olmadan seni denek olarak mı kullanacaklar diye şaşırdılar tabi biraz da işin esprisi sanırım şakaya vurdular iyice canım sıkılmasın kafam dağılsın diye

bhrcığım geçmiş olsun canım umarım önemli bişey çıkmaz kızlar akşam görüşrüz

teşekkür ederim melzeyitcim inşallah dediğin gibi önemli bişey çıkmaz :Saruboceq:

sen kafanı dahada fazla bunaltma hayatım. yoktur öyle bişey ah bu şakacı arkadaşlar yokmu.
sen jinekoloğa gidiyordun değilmi hayatım.

iyi gidiyor canım benim aslında fena değil.işe alışmaya çalışıyorum ramazanda çok etkiliyor. biraz sıkılıyorum.ama bayram sonrası daha iyi olur inşallah sen nasılsın hayatım.

benim de ii gidiyor hayatım... ramazan geldiğinden beri toplam 1 kilo verememiştim ama bu hafta meyvesini aldım sanırım...
buraya yazarken kendi tartı mı baz alıyorum umarım yarın diyetisyende de aynısı hatta daha iisi olur....
normalde hep onun tartısı daha düşük gösteriyordu ama salı günü biraz tersi olmuştu...

hadi gözünaydın hayatım. umarım bendede bişeyler olmuştur.ama zannetmiyorum.ben kilo verdiğim zaman hemen anlıyorum ama bu hafta bideğişiklik hissetmiyorum.akşama tartılıp görecez.valla öncedende demiştim ama,olmadı tartınıda getir yanında enazından ayar yaparsınız.

kızlaaaaarrr kilo mu söylüyorum
66.9 zemuszemus :sm_cool: :teytey:
bu hafta çok mutluyum... bu kadar beklemiyordum hedefimi geçtim umarım haftaya da ii olur bayrama keyifli girerim :Saruboceq:
tabii bu iftar öncesi olduğu için bayağı farketti darısı yarın sabahta bu rakamı görebilmek
yanii 1.200 vermiş oldum

dosbacım maşallah :nazar: darısı bizim başımıza,bikaç günde kilo alınırmı hiç işte benim bünyem öle yeterki tatlı bişeyler yiyim:S ama yavaş yavaş azaltıyorum bu ramazan yüzünden oldu yemiycem dedikçe canım tatlı çekiyo aşeren hanımlar gibi,bende biraz önce tartıldım 72.5 çıkıyorum 600grm gitmiş,inş. yavaş yavaş kendimi toparlamaya çalışıyorum sanırım adet sonrası vücut yeni yeni toparlıyo kendini,birde yeşil çay içmeye başladım 3 gündür sanırım onunda etkisi var...

bu hafta çok mutluyum... bu kadar beklemiyordum hedefimi geçtim umarım haftaya da ii olur bayrama keyifli girerim :Saruboceq:
tabii bu iftar öncesi olduğu için bayağı farketti darısı yarın sabahta bu rakamı görebilmek
yanii 1.200 vermiş oldum

huhuhu kızlar bende hedefime 100 eksiğim 77.4 ama akşama çok var olurda giremezsem yazıla77.4 diye melis başkannn

slm kızlar şuan ağlıyorum..
buraya yazmanın manası yok ama yanımda paylaşacak kimse yokkk...eşimle tatıştık...oruçlu oruçlu yaaaaa...dün bana aldığı gülü parçalayıp çöpe attı..canım çok sıkkın

bıktım evlilikten
sorumluluktan
zaten 4 saatlik toplantıdan çıkmışım ,,yorgunummmm
yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...nefret ediyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuuummmmmm

canım üzülme ...arada her evlilikte oluyor böyle şeyler..insanın sinir anında söylediği ve yaptıgı şeylerin çoğu gerçekten çok uzak oluyor tatlımŞeniz

kızlar maaşallah bıcır bıcır sayfaları doldurmuşsunuz gene ..okuyamadım ayollllnaniknanik
bugün giremedim sabahtan...okıyım gelim sayfaları şeker şeyler..

yanii 1.200 vermiş oldum

hihoyyythihoyyyttebrikler canımmm çokkk sevindim...azmin elinden hiçbişiy kurtulmuyor vesselam:hooray:

dosbacım maşallah :nazar: darısı bizim başımıza,bikaç günde kilo alınırmı hiç işte benim bünyem öle yeterki tatlı bişeyler yiyim:S ama yavaş yavaş azaltıyorum bu ramazan yüzünden oldu yemiycem dedikçe canım tatlı çekiyo aşeren hanımlar gibi,bende biraz önce tartıldım 72.5 çıkıyorum 600grm gitmiş,inş. yavaş yavaş kendimi toparlamaya çalışıyorum sanırım adet sonrası vücut yeni yeni toparlıyo kendini,birde yeşil çay içmeye başladım 3 gündür sanırım onunda etkisi var...
teşkr ederim canım sende 600 gr vermişsin... ben geçen hafta diyetisyenin dediğini yapmama rağmen 300 vermiştim bencee çook iisin canım

huhuhu kızlar bende hedefime 100 eksiğim 77.4 ama akşama çok var olurda giremezsem yazıla77.4 diye melis başkannn
canım tebrik ederim

hihoyyythihoyyyttebrikler canımmm çokkk sevindim...azmin elinden hiçbişiy kurtulmuyor vesselam:hooray:

saol canımmmm bugün bu gazla yürüyüşüme tekrar başlarım 2 gündür yürümüordum :((
darısı sana...

hehe 1 kilo daha gitmiş mutluym mutluyum mutluyum bide kaınvalidem gitdiğinde mutlu olacam sofra hazırlayacam gece görüşürüz

kızlar bence hepimiz ramazanda çuvalladık ama ben ianıyorum ki ramazan sonrası eski düzenimize kavuşacağımız için daha disiplinli bir şekilde devam edicez en azından kendim için bu böyle,hareketsizlik ve uzun süren açlık gerçi hissetmiyorum ama kan şekerim mi düşüyosa canım yemekten çok tatlı çekiyo,eski düzenim böyle değildi en azından sporum vardı düzenli,sonrası kendimi frenliyebiliyordum ama inş. ben kendi adıma szö veriyorum kendime ve sizlere ramazan sonrası çok farklı olucak çünkü ben bu halimi hiç mi hiç sevmiyorum öğğğğ :oklava:bıngıl bıngıl yağlanmalarım :sm_confused:oldu yaaa göz zevkim bozuldu:bbo:

Son düzenleme:
Back
X