hehe 1 kilo daha gitmiş mutluym mutluyum mutluyum bide kaınvalidem gitdiğinde mutlu olacam
ay çok alemsin şeker yaaaa kayınvalide duymasınkaydirigubbakcemile3
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hehe 1 kilo daha gitmiş mutluym mutluyum mutluyum bide kaınvalidem gitdiğinde mutlu olacam
hehe 1 kilo daha gitmiş mutluym mutluyum mutluyum bide kaınvalidem gitdiğinde mutlu olacam sofra hazırlayacam gece görüşürüz
kızlar bence hepimiz ramazanda çuvalladık ama ben ianıyorum ki ramazan sonrası eski düzenimize kavuşacağımız için daha disiplinli bir şekilde devam edicez en azından kendim için bu böyle,hareketsizlik ve uzun süren açlık gerçi hissetmiyorum ama kan şekerim mi düşüyosa canım yemekten çok tatlı çekiyo,eski düzenim böyle değildi en azından sporum vardı düzenli,sonrası kendimi frenliyebiliyordum ama inş. ben kendi adıma szö veriyorum kendime ve sizlere ramazan sonrası çok farklı olucak çünkü ben bu halimi hiç mi hiç sevmiyorum öğğğğklava:bıngıl bıngıl yağlanmalarım :sm_confused
ldu yaaa göz zevkim bozuldu:bbo:
merhab kızlar nasılsın ız ne var ne yok maaşallah iyi gidiyorsunuz ben izinliyim ramazandan sonra tam gaz devam ama şükrediyorum her ramazan kilo alırdım mutlaka bu ramazan almadım verdim bile az da olsa
hehe 1 kilo daha gitmiş mutluym mutluyum mutluyum bide kaınvalidem gitdiğinde mutlu olacam sofra hazırlayacam gece görüşürüz
merhab kızlar nasılsın ız ne var ne yok maaşallah iyi gidiyorsunuz ben izinliyim ramazandan sonra tam gaz devam ama şükrediyorum her ramazan kilo alırdım mutlaka bu ramazan almadım verdim bile az da olsa
canım eğer almıyor koruyor isek işimiz kolay çünkü az bi kısıtlayınca gidiveriyor...
ramazan sonrası bekliyoruz ama arada uğra.. özlüyoruz[/QUOTE
dosbacım sen çok iyi gidiyorsun ramazandan sonra oradayım bende özledim ya öpüyorum hepinizi
sen kafanı dahada fazla bunaltma hayatım. yoktur öyle bişey ah bu şakacı arkadaşlar yokmu.
sen jinekoloğa gidiyordun değilmi hayatım.
1 kase çorba
1 tabak kabak yemeği
salata