Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ya ben çok yemiyorum gerçekten ama anlamıyorum yazarkende utanmıyo değilim:utangac:kimse beni kadar hızlı kilo almıyo sanırım,ama farklı bi durum var ortada ben zaten birden 5kg almadım ki sadece tartının azizliğine uğradım ve 2kg fazla tartıyo diye biliyoduk ama meğer doğru tartıyorumş ama mazeret değil tabiki offffff offffffff:çok üzgünüm:

canım yok utan diye söylemedim problem mi cvar diye. Tartı işini söyleseydin keşke baskül değişikliği için değişik hesaplama yapılıyor, neyse geçti artık. Şimdi bundan sonrası önemli, sen her gün ne yediğini artık en ince detaylarına kadar yazıyorsun şekercim bi de sana bir koç atayalım yarım en çok kilo vereni. Sıkı takipteyiz haftaya birincimiz olacaksın. Seni de zayıflatacağız kaydirigubbakcemile2

valla en çok kiloyu sen ver haftaya hemen yollayayım :))
birde mezunlar için şiir kitabı hediyem olacak...
ama düşündüm de kendimi bu hediye listesinden çıkartmam gerek :)

aslında kilo değil de yüzdeye göre birinci olsun tabi, sonuç listelerinde de öyle yapılıyor. Benim sizler gibi kilo vermem çok zor azaldı kilo artık gitmiyor.
tamam haftaya herkes dursun en çok ben verceğim kiloyu tamam mı?
bence de kendini çıkar şekercim senin ne işin var sana başka ödül ayarlayalım ama ne bir düşünelim.
amatörce mi yoksa baya basılı kitap mı? ne yeteneklisin sen öyle şiiir yazanlara bayılırım.

teşekkür ederim melisim evet canım saat 8 de başlıyo 6 saat sürecek olan maraton internetten araştırınca canım sıkılıyo araştırmayınca ne demek olduğunu anlamadığım bi test canımı sıkıyo şaşkın bi durumdayım anlayacağın :1shok:

ben eşime sordum doktor o da ama hormon testleri böyle olabiliyor dedi, çok da detay bilemedi. Sen araştırma boşver internette herşey abartılı oluyor.

melankoli_84 lütfen üzülme canım, bence melis haklı sen haftaya çok güzel kilolar vereceksin...
bak patboriye bu hafta ne güzel kilo verdi :))

meliscim buarada listeyi ben değil melzeyitcim yapmış, ben sadece son mesajlarda da olsun diye kopyala yapıştır yapmıştım. onun emeğine saygısızlık yapmak istemem.

aslında kilo değil de yüzdeye göre birinci olsun tabi, sonuç listelerinde de öyle yapılıyor. Benim sizler gibi kilo vermem çok zor azaldı kilo artık gitmiyor.
tamam haftaya herkes dursun en çok ben verceğim kiloyu tamam mı?
bence de kendini çıkar şekercim senin ne işin var sana başka ödül ayarlayalım ama ne bir düşünelim.

hımm yüzdeye göre hesaplayalım o halde :)
kendimi çıkarttım bile listeden...
birde şiir kitabı benim yazdığım değil malesef, ben öyküler yazıyorum amatörce ama birgün bastıracağım kesinlikle...

ben sizlere sevdiğim şiir kitaplarından hediye etmeyi düşlüyorum...
dilerim tüm takım arkadaşlarımda benden küçük bir hediye olur ve zenim"i unutmazlar :))

ben yarın sabah da tartılacağım. Eşim kızartma yapmıştı hiç dokunmadım bile.kaydirigubbakcemile2 bi de trakya ün.den bir öğr.görevlisi gelmişti işi düşmüş bana biraz çalıştık kurabiye getirmiş yunan kurabiyesiymiş ama bizimkiler çok güzel taklit ediyor dedi eşim yedi içine baktım ben de, un kurabiyesiymiş ama içi bademliymiş falan yarın bir tane bakarım tadına.
ama dün de dediğim gibi profiterolümü yedim ama kızım da tırtıkladı 2/3 kase yemişimdir.
şimdi çayımı da içeyim.

hımm yüzdeye göre hesaplayalım o halde :)
kendimi çıkarttım bile listeden...
birde şiir kitabı benim yazdığım değil malesef, ben öyküler yazıyorum amatörce ama birgün bastıracağım kesinlikle...

ben sizlere sevdiğim şiir kitaplarından hediye etmeyi düşlüyorum...
dilerim tüm takım arkadaşlarımda benden küçük bir hediye olur ve zenim"i unutmazlar :))

nasıl öyküler canım merak ettim. Arada örnekler ver bize, inşallah bastırırsın.
seni unutmayız canım hiç kısa süredir bizimlesin ama kafamıza oldukça yer ettinkaydirigubbakcemile3

yarın iftara misafirim var ama menüyü bile belirlemedim henüz yarın kızım izin verirse bayaa koşturacağım herhalde. Gece yatarken düşüneyim ne yapayım diye.

nasıl öyküler canım merak ettim. Arada örnekler ver bize, inşallah bastırırsın.
seni unutmayız canım hiç kısa süredir bizimlesin ama kafamıza oldukça yer ettinkaydirigubbakcemile3

:))) unutmayın beni...

zenim senin diyet nasık gidiyor yarınki sonucu merak ediyorum

aslında iyi gidiyor yarın ki sonucu bekliyorum dün akşam regl olduğum için biraz şişim malesef...

kilo vermenin ötesinde ben bu hafta sıkılaşmak için uğraştım hep, plates çok işe yarıyor :))
verdiğim kilodan daha çok vermişim gibi görünüyor ama buda beni mutlu ediyor...

ahh birde şu migrenim olmasa...

:))) unutmayın beni...

aslında iyi gidiyor yarın ki sonucu bekliyorum dün akşam regl olduğum için biraz şişim malesef...

kilo vermenin ötesinde ben bu hafta sıkılaşmak için uğraştım hep, plates çok işe yarıyor :))
verdiğim kilodan daha çok vermişim gibi görünüyor ama buda beni mutlu ediyor...

ahh birde şu migrenim olmasa...

evet canım ya spor spor sürekli spor onun yaptığını hiçbir diyet yapmıyor. migrenin de reglin bitince geçer herhalde. Sürekli mi ağrın var, ilaçlar işe yaramıyor mu?

ama ben baskülden dolayı olduğunu yazmıştım demekki gözden kaçmış ama olsun inş. haftaya çok daha ii olucama.s

gözümden kaçmış gerçekten canım yoksa yansıtırdık listelere.
olsun haftaya birincimiz olursun. Tüm desteklerimiz seninle.:lepi:

Back
X