Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yemekten sonra şişkin hissetmeye başladım aslında listemden hariç bişi yemedim
2 lt suyumu içtim
1 form çay içtim
bhrcım canım çok takma... biliyorum takma demek bişi ifade etmez bazen ama sen yinede sakin ol... bak diğer sonuçların şükür ii çıktı bu da ii çıkacaktır... güzel sonuç alacağını düşün
malesef migrenim geçmiyor...
regl dönemimde ilk 3 gün, yumurtlama dönemimde ise 2 gün sürüyor...
ilaç içsemde pek faydalı değil, mümkünse serum taktırıyorum yada iğne yaptırıyorum...
bugün iğne yaptırdım mesela...
birde benim ağrı eşiğim çok düşük, ben elime iğne batsa 2 saat acı çekerim. migrene dayanmam mümkün olmuyor...
yarın tüm düşünme yetimi kaybedeceğim mesela...... ama buna alıştım, artık bununla yaşıyabiliyorum...
yemekten sonra şişkin hissetmeye başladım aslında listemden hariç bişi yemedim
2 lt suyumu içtim
1 form çay içtim
bhrcım canım çok takma... biliyorum takma demek bişi ifade etmez bazen ama sen yinede sakin ol... bak diğer sonuçların şükür ii çıktı bu da ii çıkacaktır... güzel sonuç alacağını düşün
canın acayip tatlı çekiyor... aslında bu hafta 2 tatlımdan birini pazar yedim yarın da bi tatlı yiyebilirim...
hoşş canım güllaçtan farklı bi tatlı çekiyo ama bayrama az kaldı... bunu düşünerek yine güllaç yiyebilirim
ben de şiş hissediyorum canım çok su içmekten olabilir.
güllaça ikame olarak başka bir sütlü tatlı yiyebşirsin bence, tavukgöğsü sütlaç falan sonuçta güllaç da çok şekerli.
sen haftada 2mi gidiyorsun dosbacım diyetisyene? salı-cuma
malesef migrenim geçmiyor...
regl dönemimde ilk 3 gün, yumurtlama dönemimde ise 2 gün sürüyor...
ilaç içsemde pek faydalı değil, mümkünse serum taktırıyorum yada iğne yaptırıyorum...
bugün iğne yaptırdım mesela...
birde benim ağrı eşiğim çok düşük, ben elime iğne batsa 2 saat acı çekerim. migrene dayanmam mümkün olmuyor...
yarın tüm düşünme yetimi kaybedeceğim mesela...... ama buna alıştım, artık bununla yaşıyabiliyorum...
biraz daha sakinim şu an canım teşekkür ediyorum iyi düşünmeye çalışacağım yoksa sonuçlarıma da kötü yansıyabilir di mi herşeyin başı streslmaz:
meliscim form çayını günde 2 defa içebiliyorduk dimi??
bi tane de sahur da içsem...??
evet canım haftada 2 gidiyorum..
salı-cuma ve bu nedenle hiç kaçamak yapamıyorum :)) yani çok iyi oluyor... aslında bana uzak ve arabam yok( 2 vasıta ile gidiyorum bazen taksi kullanıyorum ama sonuç iyi olunca değiyor.
hatırlasana çoook uzun zamandır aranızdayım ama hep bi alıp bi veriyordum şimdi beni kontrol eden biri var ve disiplinli,mesleğini çok seven biri...
gereksiz motive etmiyor... ta ki moralim yerler de sürünmeye başlayınca tutup kaldırıyo...
.
ben de bir sahurda bir iftar sonrası içiyorum iyi oluyor. Ama çok içmemeliyiz sanırım 1 ay falan diyorlar. Sen yarın gideceksen sorarmısın canım diyetisyenine ya da zenincim sen. İçiyorum ama endişeliyim de.
ben yavaş yavaş kaçıyorum kızlar sabah erken kalkıcam ilgilenen herkese çok teşekkür ediyorum şu hastane işlerini hayırlısıyla bi halledeyim ondan sonra bu kilolardan kurtulucam sağlığım için herşeyden önemlisi görünüşü geçtim zaten.. meliscim beni izinli yazar mısın bu hafta takıma eksi puan veriyorum ve üzülüyorum mafoldumben
canım çok önemli tabi.
Bir de problemin ortaya ıktı ilaç başlandı onun öncesinde zaten ne yapsan veremiyordun, süt içtiğin günlerde sinir olmuştun hatırlasana açtın hep. Şimdi herşey çok güzel, istediğin kiloya da ineceksin.
ben yavaş yavaş kaçıyorum kızlar sabah erken kalkıcam ilgilenen herkese çok teşekkür ediyorum şu hastane işlerini hayırlısıyla bi halledeyim ondan sonra bu kilolardan kurtulucam sağlığım için herşeyden önemlisi görünüşü geçtim zaten.. meliscim beni izinli yazar mısın bu hafta takıma eksi puan veriyorum ve üzülüyorum mafoldumben
canım içinde sinameki tohumu var ve bi süre sonra tembellik yapıyor... ben 1 ay içmem sadece ramazan nedeniyle çok ii geldi... yoksa böyle bi problemim yoktu...
şurda 9 gün kaldı sonra içmem... ama yine de yarın sorayım.. bana bütün bitki çayları serbest...