meliscim sabah tartıldığımda 300 gr daha vermiş görünüyordum..fakat bir türlü gelip yazamadım..okula zor yetiştim...şimdi de aynen senin gibi koşturuyorum..iftara misafirimgelecek
adcım canımın içi 200 gr aldın diye mi üzülüyorsun..yerim seni bennn..kilon süper hayatımmmsen korumaya çalışş..
ayrıca 200 gr 1 bardak suda bile farkediyor opuyorumnanaktan
neyapayım hayatım gönül isterdiki bende kilo vereyim bi katkım olsun ama olmadı haftaya daha dikkatli olabilirim inşallah.
merhaba arkadaşlar öyle yorgunum ki allah kimseyi hastanelere düşürmesin :Saruboceq:
sabah 8.15 te ilk kanımı verdim ardından verilen iğneyi vuruldum 9.15 te diğer kanı aldılar daha sonra 10.15 te 12.15 te ve 14.15 te diğerlerini bazı yeteneksiz hemşireler(sözüm işinin ehli olanlara değil tabi ki) bulamadığı damar konusunda inat edince şekil a daki yani benimki gibi bi güzel kolu morartıp şişiriyolar işin kötü yanı da son verdiğim kanda bu olayın olması eve kolumun ağrısıyla nasıl geldiğimi bilmiyorum o an şişecekti ki iki çift laf edecektim ama 10 dk sonra şişkinlik oldu sağ kolumdan kan gelmiyo niye ısrarcı olursun be hanım di mi amaaaa
lmaz: neyse iyisiyle de kötüsüyle de bugünü atlattım ama hastanede zaman öldürmek öyle zor ki benim için hiç bu kadar sıkıcı bi gün olmamıştı yanımda kardeşimi de götürmesem sıkıntıdan patlardım sanırım..sonuçlarımı 24 eylülde alacağım yani bayramdan sonra devlet hastanesinin endokrinoloji bölümü olunca şaşırmamak lazım bu sonuca o zamana kadar Allah korusun önemli bi rahatsızlığım varsa da ölsem sonuçlarımı da mezar taşıma yapıştırırlar heralde
klava:
seni o kadar iyi anlıyorumki bhr cım aynı durumları yaşamışlığım var hayatım.kıyamam sana ya. malesef asistanlar yetişsin diye uzman hemşireler köşeye çekiliyor. bizde böyle kobay olarak kullanılıyoruz. çok çok geeçmişolsun inşallah güzel sonuçlar alırsın hayatım.gerçi geç veriyorlar sonuçlarını ama. bu arada Allah gecinden versin duymıyım öyle şeyler. :gitme:
ad cım canım bu kadar duygusal olm,çok yıpratır bu durum seniii,hayat bu acısıyla tatlısıyla katlanıyoruz,ama bu kadar üzülme olur mu..
inan yıprandığım kadar yıprandım hayatım.herşeyi gelip yazıp sizi sıkmamak istiyorum.bazen okadar bunaltıcı şeyler yaşıyorumki anlatamam. çok duygusal ve çok alınganım kendimi düzeltemiyorum.ama psikolojik dested sanırım iyi gelecek.
hayırlı iftarlarrrrrrrrrrrrrr
canım sanada hayırlı iftarlar. a.s.
hayatım bu kadar duygusal bakma olaya çok yıpranırsın ben de kızım doğduktan sonra çok sulugöz oldum ama iyi birşey değil yıpratıcı. Kötü olaylar oldu Allah sabır versin ailelerine.
amin hayatım.ister istemez üzülüyor insan.aynıyız hayatım.doğum öncesi duygusallık bonusum biraz vardı.doğumdan sonra 2 katı daha geldi.
kızlar takımca 2. bireyselde de patbori 3. olmuş, harikayızzzz.:lepi:
hadi haftaya biraz daha hızlanalım bu işi öğrendik başarıyoruz.
valla sevindim. kaç haftadır ilk 3 e giremiyoruz ? :uhm: arkadaşlarımı tebrik ediyorum.
nasıl kilo verdim deneyimlerimi paylaşmak istiyorum..
1-ramazan olsa dahi çok su içtim kızlar..2 lt mutlaka içtim..3 lt içtigim günler de oldu...
2-her gün 2 kupa yeşilçay içtim(ama yeşilçayım yaprak halde olanlardan..yani poşetçay değil)yeşilçay içmek konusunda bana esin kaynağı olan zenime teşekkürü borç bilirim
3-ekmek de yedim..ama az
tatlımı da yedim ama az
yemeğimi de yedim ama az..ne yiyeceksem bütün çeşitleri tek tabağa doldurdum..hem tabak zengin göründü gözüm doydu hem de az yemiş oldum
4- en önemlisibenimle aynı duyguları paylaşan bir takımım olduğunu bildim...
tebrikediyorum hayatım.devamını ve kalıcı olmasını diliyorum. a.s.
canlarım muhabbete katılmayı çok isterdim ama öyle yorgunum ki size iyi geceler demeden yatmak istemedim cevap yazabildiklerime yazdım yazamadıklarım hakkında yarın ayrıntılı konuşuruz öpüyorum şekerler hepinize iyi geceler görüşmek üzere...
canım çok yıprandın dün.inşallah ağrın falan olmamıştır,rahat uyuyabilmişsindir. :teselli:
dün hiç gelemedim takımımı veee patboriyi tebrijk ediyorummmm a.s.
dün kilo vermenin gazı ile alışverişe çıktım ama elim boş döndüm... sezon çok kötü yaa

( ben yazlık bişi istemiyorum mevsimlikte bişi bulamadım

( sezon çokta açılmamış

(
akşama kadar gezdim iftarı dışarda yaptık diyetimden dışarı çıkmadım bu hafta sadece süt tatlısı yerine 1 yemek kaşığı kadar irmik helvası yedim ama bence güllaçtan hafifti...
canım malesef sonbahar kıyafetleri henüz piyasada yok.bende geçen hafta sonbahar için şöyle topuklu bir ayakkabı aradım.sezonu sadece 1 yer açmış orasıda en pahalı yerlerden biri. ihtiyacım olduğu için ordan aldım.gerçi pahalı ama ordan en son aldığım ayakkabıyı 3 senedir giyiyorum. sanırım eylül sonunda açılır sezon.
çok iyi canım beğenmiştir diyetisyenin. Yeni listenle belki biraz daha fazla verirsin.
ben de yarın ilk iş gidip alacağım iftarı hafif geçirip hemen peşine içeceğim.
Evet ben de az yiyinceçok mutluymuşum dün anladım ama ben çok güzel yemekler yapmıştım açgözlülük yaptım ve şu an çok şişim.
neler yediğimi yazayın inanmayacaksnız hem ben de görmüş olayım:
1 kase domates çorbası
herkese büyük bana küçük kase ile pilav ters çevirdim tabağıma, tavuklu mantarlı körili mini güveç (ben kendiminkini yemedim eşim 2 kaşık bırakmıştı yiyememiş onu aldım), 1 hasanpaşa köfte, bol salata (çok da yememişim iyiymiş iftarda) zaten çok hizmet ettim.
ama sonrası :kedi:
1 küçük dilim güllaç, hani dün yemediğim bademli kurabiyelerden 1 tane (ama çok küçüktü), 1 şöbiyet, 1 tartini (hani etininmi ülkerin mi çok küçük) :tomato:
yemek olarak çok fazla yememişsin ki hayatım tatlı biraz fazla :1shok: ama dengelemişler sanki. akannehir
cdiyetisyenim ilk gün ölçülerimi almıştı bende eve gelince aldım... dün kendim ölçtüm belimden 7 cm incelmişim... eğer spor da yapsaydım 10 cm olurdu en az ama bayramdan sonra sıkı tutacağım... benimde kışlık alasım yok ama yazlığa da ihtiyacım yok biraz daha beklemeliyim... verecek daha 7-8 kilom var

(
7 cm çok iyi hayatım.sen en iyisi sporada başla dosbam.o zaman daha güzel sonuçlar alırsın. ayrıca kilo veremedim dediğin zamanlarda bedenen incelmişsin gibi görünüyor. yoksa banamı öyle geldi.
evet canım yaa diyorum ya sık sık hamurişi ve tatlıyla tüm ömrümü geçirebilirim.
ben de krizi aşıyordum yemiyordum ya da çok hafif birşeyler yiyordum. Ama dün kaçtı telafi edeceğim inşallah.
dosbam ben yatayım sabah görevim var.
bu arada yağmur yine başlamış yarın kırmızı alarm var umarım birşey olmaz.
öpüyorum canım. İyi geceler.
bende tatlı canavarlarından birioldum çıktım bu ramazan.tamam normaldede çok severim ama bu kadar üstüne düşmezdim.umarım huy kapmam da ramazan sonrası düzenim aynı olur. kaydirigubbakcemile3
canım dilerim hayırlısı ile yağar.şu mübarek günlerde Rabbim cümlemizin yardımcısı olsun inşallah. dikkatli olun meliscim.çok yağarsa bak sakın sen arabayla çıkma tamammı. otobüsle git.prensesi dışarı çıkarma.nolur dikkatli olun. :Saruboceq:
günaydın arkadaşlar sabahtan kimseler uğramamış ilk ben yazıyorum sanırım opuyorumnanaktan
bugün ankarada da hava oldukça kapalı ve şiddetli yağmur beklendiği söyleniyor sabah çok az yağdı ve durdu umarım bi felaket de burda olmaz hiçbirimiz dışarı çıkmadık bugün ev halkı olarak Allah hayırlı yağmurlar versin ne diim kimseyi evinden barkından canından sağlığından etmesin zaten tekirdağ ve istanbuldaki olaylara hala üzülürken diğer şehirlerde de olmamasını temenni ediyorum :Saruboceq:
canım benim burdada kaç gündür hava kapalı dün gece az yağmış.şimdide sanki yağacak gibi ama herhangi bişey yok.gece başlıcak diyorlar uyarı yapıyorlar.dikkatli olun bitanem.çok yağarsa sakın evden çıkmayın. :çok üzgünüm: