Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

merhaba kızlar gördüğüm kadarıyla melankoli patbori ve shopaholic burda nasılsınız bakalım nasıl gidiyor haftasonu?

şekercim ya farketmeden çıkmışım:(( iyiyim hayatım kendi adıma,evi süpürdüm spor oldu bana yoruldum şimdi oturdum,burada da hava kapalı ama çok az yağdı sonra kesildi şimdi de yağacak gibi duruyo hayırlısıyla yağar inş.a.s:Saruboceq:

selam kızlar naılsınız...
yağış yoktu alışverişe çıktım vee nihayet buldum ,aldım...
biraz fazlaca gezdik ama içime sindi...

dün akşam üstünde bugüne 10 sayfa oku oku bitmedi bugün biraz kaçırdım galiba yada kaçırmadım bilemiyorum evet elma diyetini yapmak istiyorum ama ramazandan sonra planlıyorum rahat yiyebileceğim ve kayın validemin olmadığı bir zamanda 1 hafta yapmayı planlıyorum kızlar sizlere hayırlı iftarla ben sezonu kapattım bu sene ramazan bana yaramadı ağzımın içi çok kötü yaralar oldu sürekli tansiyon sorunu yaşadım ve kan şekerim düştü o yüzden bıraktım kızım yarın formasını alıor salı günü okula başlayacak çok heyecanlıyım

aaaa kimsecikler yok :((
şişko dosbayı görmek istiyorsanız foto ekledim kızlar... hiç fotojenik değilimdir bu yüzden sevmem fotolarımı ama foto çekmeyi severim :))
bunlar yeni halim sadece biri birazcık eski (71 kiloyum orda )
belki bi ara 59 kilo olan halimi de eklerim

potporim koçummmmm a.ssahurda bir kepçe çorba içtim,yarım kase yoğurt yedim ve 1lt den fazla su içtim(wc yolları aşındı artıkkaydirigubbakcemile3) iki yemek kaşığıda makarna yedim ama sade bu kadar,sence nasıl olmuş?
canım süpper olmuş valla ..çok hafif..bir az da sebze yiyebilirdin.domates salatalık falan..
ben de sahuru hafif atlattım ama iftar öle olmadı...
bakıcımız şembörek yapmış(sac üzerinde pişen börek mardine özel)bizede getirdi1 tane ondan yedim.4 kaşık pilav
tavuklu patates yedim bir de salata vardı..
sonraa arkadaşın kızının doğumgününe gittim..1 ince dilim pasta ve 1 kurabiye
uffffffffffffffffff melankolim bu gün diyet kalmadı bendeeee
ama 1,5 lt suyumu içtim şimdilik

selam kızlar naılsınız...
yağış yoktu alışverişe çıktım vee nihayet buldum ,aldım...
biraz fazlaca gezdik ama içime sindi...
neler aldın nelerrrrr anlatsana ..bir de kaç beden olmuşsun?

dün akşam üstünde bugüne 10 sayfa oku oku bitmedi bugün biraz kaçırdım galiba yada kaçırmadım bilemiyorum evet elma diyetini yapmak istiyorum ama ramazandan sonra planlıyorum rahat yiyebileceğim ve kayın validemin olmadığı bir zamanda 1 hafta yapmayı planlıyorum kızlar sizlere hayırlı iftarla ben sezonu kapattım bu sene ramazan bana yaramadı ağzımın içi çok kötü yaralar oldu sürekli tansiyon sorunu yaşadım ve kan şekerim düştü o yüzden bıraktım kızım yarın formasını alıor salı günü okula başlayacak çok heyecanlıyım
ayyy küçükhanım okullu oldu hım?ya süper bişeyy..çok heyecanlıııı
aaaa kimsecikler yok :((
şişko dosbayı görmek istiyorsanız foto ekledim kızlar... hiç fotojenik değilimdir bu yüzden sevmem fotolarımı ama foto çekmeyi severim :))
bunlar yeni halim sadece biri birazcık eski (71 kiloyum orda )
belki bi ara 59 kilo olan halimi de eklerim

hemen bakıyorummm...

amanın dosbam çok güzel alımlı bir hatunmuşsun sennn....bi kere artık senin adın dosbaa olmasın..hiç de dosbaa değilsin...senin yeri adın zerafet ya da güzellik olsun..çok sempatik bir yüzün varrr...

hımmm biraz kaçmış ama olsun koçum potporima.siftarda da ne yediğimi yazayım yine az çorba iki dilim balık ve salata,bi kaç tanede kemalpaşa yedim:1rolleyes:biraz önce yeşil çayımı içtim bikaç bardak şimdilik 1lt içtim su ama yatana kadar 2lt olcaka.s

amanın dosbam çok güzel alımlı bir hatunmuşsun sennn....bi kere artık senin adın dosbaa olmasın..hiç de dosbaa değilsin...senin yeri adın zerafet ya da güzellik olsun..çok sempatik bir yüzün varrr...

canımmm saol o senin güzel görüşün :utangac:... görmedin mi o göbüşü :sinifsinif:
nerde o zerafet ve güzellik... tam bi şişkoyum ... çok yavaş verdiğim için adım dosba... çok uğraşıyorum patborim yaa....hepimiz öyleyiz ama adımı dosba koyduğuma üzülmüyo değilim gerçekten dosba gibi yavaş yavaş gidiyorum

hımmm biraz kaçmış ama olsun koçum potporima.siftarda da ne yediğimi yazayım yine az çorba iki dilim balık ve salata,bi kaç tanede kemalpaşa yedim:1rolleyes:biraz önce yeşil çayımı içtim bikaç bardak şimdilik 1lt içtim su ama yatana kadar 2lt olcaka.s

afiyet olsun canım .... balığı nasıl yaptın canım ??

melankoli beni arkadaşın olarak eklersen görebilirsin :)
bu arada balıktaki omega3 ü alabilmek için ızgara yapmak lazımmış... yoksa faydalı yağlar kızartılırken yağa geçiormuş... bende kızartmayı çok severim ama son günlerde ızgaraya alıştım artık daha lezzetli geliyor hemde çoook hafif oluyo canım

canımmm saol o senin güzel görüşün :utangac:... görmedin mi o göbüşü :sinifsinif:
nerde o zerafet ve güzellik... tam bi şişkoyum ... çok yavaş verdiğim için adım dosba... çok uğraşıyorum patborim yaa....hepimiz öyleyiz ama adımı dosba koyduğuma üzülmüyo değilim gerçekten dosba gibi yavaş yavaş gidiyorum

benim güzel arkadaşım..yavaş yavaş gidecek ve geri gelmeyecek inşllah

dosbam gerçekten çok hoş bir hatunmuşsun ve en sonki resmindeki kıayetlerine bayıldım ben bulamıyorum burda öle değişik şeyler malesef :((

melankolim canımın içi sorması ayıptır sen geçen hafta da mı böyle besleniyordun..bu şekilde devam edersen kesin derece alacaksın canım benim...:lepi:

Back
X