Merhaba canım, hoşbulduk opuyorumnanaktan
Geçmiş olsun. Ben de 1 ay önce kan tahlili yaptırdım, biraz düşük çıktı. Dr kan ilacından önce 1 kutu çinko bitirmemi söyledi. Miligramı biraz yüksekti. Bende çok ciddi halsizlik ve tansiyon düşüklüğü yaptı. Umarım sende yapmaz.
teşekkürler canım gece yatmadan önce alıyorum ilacı eczacım mide bulantısı yapabirlir dedi bende böyle bir formül buldum şimdilik sorun olmadı
emirel canım hoşgeldin nasılsın ne kadar aldın :)) sorun etme veririz.... hem sonuçlarının iyi çıkmasına inan çok sevindim canımm
teşekkür ler canım inan korkumdan tartıya çıkamıyordum ama korktuğum kadar değilmiş 61,5 olmuşum canım
nerelerdesin emirelcim bi göründün kayıplara karıştın..
bende de b12 vitamini eksikliği çıktı ama onu halletmeden baktırmam gereken o kadar çok tahlil vardı ki ona fırsatım bile kalmadı bi ara ben de bu yüzden tekrar tahlil yaptırıcam..b12 için iğne mi verdi doktorun yoksa onun da bi vitamini satılıyor mu?
evet baharcım ama sonunda döndüm artık buralardayım vitamini var canım ben hap olarak kullanıyorum
merhaba kizlar nasilsiniz bakalim aramiza yeni üyeler katilmis renk gelmis topige ben 3 gündür hic kalkmadan yatiyorum cok kötü hastalandim hala düzelemedim yarin bir dr gidecegim veb bu hastalik boyunca fazla birsey yemeyip cok su ucunce sabah tarti bana süpriz yapti ve sabahki kilom 73.3 dü nasil mutlu oldum anlatamam buda suyun ve fazla yememenin mucizesi galiba hastaligi atladirda birde spora baslarsam daha iyi olacak simdilik bu kadar kendinize iyi bakin
geçmiş olsun canım kendine dikkat et grip mi oldun
hepinize günaydın arkadaşlar opuyorumnanaktan
ben malesef grip olmuşum ve bitkin bi haldeyim şifayı kapmışım anlayacağınız mafoldumben
geçmiş olsun canım dinlen bol bol birde bitki çayları çok iyi geliyor