Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar dosba dışında kilo veren var mı bu hafta?
aktarlarda satılıor canım kiraz sapı ben de maydonoz ii gelir diye düşünmüştüm olmazsa bir de onu denerim ne kaybederim ki di mi yerimseniben
ben de saat alarmı kurup kalkıcam gerekirse olmuo böle yapıyosak tam yapalım di mi bi de kendime gelip ayaklansaydım daha da iyi olurdu yerimden kalkacak halim bile yok mafoldumben
merhaba canim sen yenilerden sin galiba karaman limisinherkese gunaydınnn kızlar kahvaltımı bıtırdım bır yumurta bır kıbrıt kutusu peynır bıraz domates bır dılım ekmek sımdı bıtkı cayımı ıcıyorum
biliyorum canim ama dikkat te ediyorum artik aksamlari birsey yemiyorum b´ve suyu cok icmeye calisiyorum
oldu canim :)) 5 kilo versemmm kurban keserim :)))
canim cok dikkatli ol. bende hastalnip 4 kilo vermistim 4 günde.
sonra hemenciiiiiiiiiiik geri aldimm :)) hastalikla giden hemen aliniyor
:roflol::roflol:
ben günde 1 tane haslanmis yumurta mutlaka tükediodum.
simdi patates dieti yapiyorum ya ondan yemiyorum.
hic bilmiyorum güzelim:sinifsinif:
ne kadar dayanabilirsem..
gecenlerde yapmistim. 1 bucuk gün dayanabilmistim:roflol:
ama en az 3 gün dayanirim insallah.. 1 kilo gitse bana yeter,,
bu arada kacamak yaptigim 2 günde aldigim 1 kiloyu verdim.
70,7 yim yine. cumaya kadar 1 kilo daha giderse ne ala memlekettzemuszemus
sagol adcim havalardan galiba burda herkes hasta insallah geri almam dikkat etmeye calisiyorum kahvaltimi ve öglen yemegini iyi yiyip aksam sadece meyve yiyorumve günde yaklasik 2 litree su icmeye calisiyorum bu arada testlerinin iyi cikmasina sevindim canimeveeettttt;
melankolicim beslenme uzmanı sormuşsun.ben ereğlide yaşıyorum istersen buradakileri araştırabilirim.ayrıca sıkma kendini bu kadar toparlarsın hayatım.ne güzel başarmıştın tekrar yapabilirsin. bizler bunun için burdayız. hadi balım başla biryerden tekrar.
ayrıca şu imsak vakti konusunda yazdığın iyi oldu.bende oruç tutarken ne yalan söyliyim ezan okunurken son suyumu içiyordum hatta size yazcaktım ezan geç okunuyor diye ama 2 günden sonra midem bozuk diye tutmadım sonrada unuttum sormayı. ama kalan borçları vereceğim inşallah tekrardan başlıcam. şimdi benim 2 gün oruç boşa gitti sanırım. mafoldumben
bhrcım çok çok geçmişolsun hayatım.biran önce iyileşmen dileği ile inşallah.bu arada hem gözünaydın diyeyim hemde Allah kavuştursun diyim halan gitmiş ya o yüzden.baban ilede aranı hayırlısı ile düzeltmeni dilerim. seninde melankoli gibi motivasyon sorunun başlamış.bak ne güzel yeni arkadaşlarda geldi hadi toparlanın bir yerden canım benim. gribi atlatır atlatmaz başlarsın inşallah. opuyorumnanaktan
meliscim yurtdışına gönderdiğin makale innnşşaalllaahh kabul olur hayatım.ayrıca eteklerin sana çok yakışacağına eminim,üzerinde eskisin,güle güle giy canım. alkisalkisalkis
emirelcim hoş geldin hayatım,kilolarını hep birlikte atarız hayatım sıkıntı etme,yeterki motivasyonun yerinde olsun,e onuda hep beraber olursak sağlarız dimi. hihoyyyt
acıbiberim sende hoşgeldin hayatım. e artık dur evinde ama iyi gezdin maşallah..100 gr bişeycik değil canımcım,güzel bir diyetle 10 katı fazlasını atarsın inşallah.
serasu,güzelimm,nachtigall,elifozyer,genciza,dermanabla,aşkito kızlar sizlerde hoşgeldiniz,inşallah istediğiniz kilolara sağlıklı birşekilde ulaşırsınız.bol paylaşım temenni ediyorum. :Saruboceq:
karamanlım sende hastalanmışsın hayatım çok ama çok geçmişolsun. inşallah iyi olursun balım.dr.gideceğim yazmışsın gittinmi. kilo vermişsin ama hastalıkta verilen tekrar alınıyor hayatım,sakın moralini bozma,sen iyileş hayırlısı ile verirsin hayatım. opuyorumnanaktan
güzelimm inşallah hayırlısı ile istediğin işe girersin, bu krizde zor oluyor ama nerden ne çıkacağı belli olmaz.dilerim hayırllısı çıkar sana. :Saruboceq:
nachtigall canım kilo veremedim diye üzülme,arada oluyor
öyle malesef.motivasyonun ne kadar yüksek olursa okadar güzel kilo verirsin. motivasyonu sakın düşürme canım. :teselli:
bu arada fikriyecim sende hoşgeldin hayatım. umarım iyisindir.
Teşkkür ederim ad1. Hoşbulduk. Destekle daha kolay veririz inşallah fazlalıkları kaydirigubbakcemile3
Sağol canım. haklısın. Şimdi bisiklete bineyim bari ben.
1saat sonra görüşmek üzere:1hug:[/QUOTEveririz hayatım,yeterki birbirimize destek olalım hiçbişeyciğimiz kalmaz. bisiklet derken hayatım kondisyon bisikletimi yoksa normal bisikletmi. ya bende kondüsyon bisikleti almak istiyorum.hani seninde varsa memnunmusun dicektim.
kesinlikle patboricim,çok fazla takıyoruz herşeyi.ama ben değişmek istiyorum,gerçekten çok sıkıldım. nelere üzülüp ağladığımı duysan gülersin halime. eşim araştıracak ciddi ciddi yardım almak istiyorum.canım aslında hepsinin temeli söylediğin gibi pisikolojik yaa...her şeye canımızı sıkıyoruz..sonra yıpranıoruz..biz kadınlar malesef çok hassasız..
canımsaç dökülmesine sarımsak yağını tavsiye ederim
hoşbulduk hayatım. biz bu kiloyu taksak bir türlü takmasak bin türlü.ne olacak bu halimiz.ekmeği kesmek en iyisi hayatım.Ad1 hoşbulduk canım,sende hoşgeldin.a.s.nachtigalloğru söylüyorsun,ama diyeti takmazsam hemen göbek çıkıveriyor.Zaten önceki rahatsızlığımdan dolayı herşeyden yeyip az yemeye çalışıyorum.Ekmeği kestim işte biraz.
Canım herşeyin başı psikolojik zaten,biz bayanlar daha hassasız bu konuda bu yüzden bizler daha çabuk hastalanıyoruz.Çarpıntın ne zamanları daha çok oluyor?Umarım uzmana gittiğin zamanda bişeyin çıkmaz.....Geçmiş olsun çok.
çarpıntım genelde gece yattığım zaman oluyor.2 sene öncede rahatsızlanmıştım ozaman daha fazlaydı rahatsızlıklarım.çarpıntım çokçok fazlaydı,sol kolum sol göğsüm şiddetli ayrıyordu.kalbim bazen ağzımdan çıkacak gibi atıyordu. dr.gittiğimde bademciklerimden kanıma karışan mikrobun kalp kapakçığını sardığını öğrendim.6 ay ilaç tedavisinden sonra düzeldi. sonra çocuktu düşüktü derken bademcikleri aldıramadım. şimdide hafif çarpıntılarım başlayınca herhalde gene kalp kapakçığı arızalandı dedim. bu sefer daha çok küçük bir karartı gördü.yani rahatsızlıklarım psikolojikmiş.özelliklede hergün nefes almakta zorluk çekiyorum aldığım nefes yetmiyor. uzmana gitmeni öneririm dedi. kapakçıklada ilgili her sene muayne olcam.
veririz hayatım,yeterki birbirimize destek olalım hiçbişeyciğimiz kalmaz. bisiklet derken hayatım kondisyon bisikletimi yoksa normal bisikletmi. ya bende kondüsyon bisikleti almak istiyorum.hani seninde varsa memnunmusun dicektim.
ii akşamlar kızlar... yemeğimi yedim geldim... ne yedim inanın bende bilmiyorum aslında tok hissediyorum ayran içtim 1 kaşıktan daha az bulgur pilavı 1 tane sarma bu kadar başkada bişey yemem
koşu bandıma tamirci geldi sorun yokmuş çok şükür sadece tam orta yerini yağlamam gerekiomuş ben biraz kenarlarına sıkıyormuşum spreyi( neyse bugün tekrar açılış yapacağım
bu arada sabah diyetisyendan çıkınca o moral bozukluğuyla kızılaya kadar yürüdüm 60dk :))
Canım, inşallah moralin daha iyidir. Hakikaten de az yemişsin. Koşu bandına bi şey olmamasına memnun oldum
merhaba kızlar adcım geçmiş olsun aslında birçok problemimiz psikolojik benim de kalp rahasızlığı zannettiğim bir rahatsızlığım vardı, çapaya gittiğimde önemsemişlerdi ilaç falan kullanmaya başlamıştım 12 yıl öncesinden bahsediyorum o yaşta hastalık hastası oldum, sonra dedemin bile doktoru olan yaşlı bir doktora gittik kalk kızım kalk hiç bir şeyin yok dedi turp gibi oldum yani öyle hissettim.
dosbacım görüyorum seni üzülm tatlık 100 gr için neler yapmıyoruz ki yanlış bir zamanda tartılmışsındır ödem olabilir vücudunda hiç canını sıkma tatlım.
neler yedim yazayım:
sabah 1 kase nesfit sütle
ara elma
öğlen salata tavuk
ara elma
akşam kıymalı ıspanak yapmıştım ben işten gelene kadar eşim üzerine başamel sos döküp fırına koymuş. Yani başamel soslu ıspanak yedimBir kaç çatal haşlanmış karnıbahar bi de.
evet dosbacım iyi gidiyorum kendimi motive olmuş hissediyorum sanırım yeni arkadaşların heyecanı bana geçti.
günüm yoğundu sesim kısıldı sınıfım çok kalabalık sesim de incedir yetsin diye bağırıyorum. Yorgunum ama yarın işe gitmeyecek olmamın huzuru var.
sen çok az yemişsin akşam geç saatlerde gözün dönmesin :kedi: