Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

güzelim aştikom buradasınız, ben acayip yorgnum kızım da uyudu şöyle uzanıp tv izlemek izlerken de uyuyakalmak istiyorum (ne fantezi ama).
yarın buralardayım. öpüyorum hepinizi.

güzelim aştikom buradasınız, ben acayip yorgnum kızım da uyudu şöyle uzanıp tv izlemek izlerken de uyuyakalmak istiyorum (ne fantezi ama).
yarın buralardayım. öpüyorum hepinizi.

İyi geceler canım...Tabi arada lazım böyle fanteziler :):delphin:

kızlar artık yarışmacı olarak aranızda olmayacağım melisciğimlede konuştum bir süre bu stresi yaşamak istemiyorum kafamı tam toplayamamışken birde diyet meselesi zaten aylardır aynı kiloda gelip gidiyorum melisciğim beni bir süre izinli gösterirsen sevinirim buralarda olacam ama yarışacak gücüm kalmadı onu biliyorum

canım yarışma ama aramızdan da ayrılma... kendini ne zaman ii hissedersen takıma geri dön

kızlar geçmişi okudum yalnız cevap yazabilecek kadar kalamıycam uzanıp dinlenicem biraz daha..
melzeyitcim kendini iyi hissettiğin zaman mutlaka dön aramıza olur mu özleriz seni inşallah kendini toparlamış olarak dönersin :teselli:
herkese iyi geceler diliyorum görüşmek üzere..

ii akşamlar kızlar... yemeğimi yedim geldim... ne yedim inanın bende bilmiyorum aslında tok hissediyorum ayran içtim 1 kaşıktan daha az bulgur pilavı 1 tane sarma bu kadar başkada bişey yemem
koşu bandıma tamirci geldi sorun yokmuş çok şükür sadece tam orta yerini yağlamam gerekiomuş ben biraz kenarlarına sıkıyormuşum spreyi :(( neyse bugün tekrar açılış yapacağım
bu arada sabah diyetisyendan çıkınca o moral bozukluğuyla kızılaya kadar yürüdüm 60dk :))

afiyet olsun canım.koşu bandında yapılmış sevindim kaldığın yerden devam edersin artık.sabahta iyi yürümüşsün bugün baya kalori yaktın deseneyerimseniben

merhaba kızlar adcım geçmiş olsun aslında birçok problemimiz psikolojik benim de kalp rahasızlığı zannettiğim bir rahatsızlığım vardı, çapaya gittiğimde önemsemişlerdi ilaç falan kullanmaya başlamıştım 12 yıl öncesinden bahsediyorum o yaşta hastalık hastası oldum, sonra dedemin bile doktoru olan yaşlı bir doktora gittik kalk kızım kalk hiç bir şeyin yok dedi turp gibi oldum yani öyle hissettim.

dosbacım görüyorum seni üzülm tatlık 100 gr için neler yapmıyoruz ki yanlış bir zamanda tartılmışsındır ödem olabilir vücudunda hiç canını sıkma tatlım.

hoşgeldin canım a.s.
iyiki dedenin doktoruna gitmişsin desene yoksa bi yığın ilaç kullanacaktın.ahh şu doktorlarbenneyaptımki

tatlıda ben de çok zorlanıyorum off ne olacak halimiz. Bu hafta sıkıyım ama haftaya 1-2 müsaade veririrm kendime. Dün akşam un helvası yedim zaten ççok az :(

offf tatlıda benim zayıf noktam maalesef.tatlı ihtiyacımı şimdilik meyve,danino(ufak olduğu için tercih ediyorum yoksa oturup bi tencere pudingi yerim:)) kellogsun k.barı var 90 kalori o ve kepekli-yulaflı bisküvilerle geçiştiriyorum.

Yüzüme hapşıran kadından sonra grip oldum bende,her yerim ağrıyor bugün.İlaç içtim, o da kalbime çarpıntı yaptı.Yatayım dedim,kafayı kalbe takınca bende kk ya gireyim dedim.
Sıcak bişeyler içilmemesi gerektiğini üniversitedeyken hocamdan duymuştum.Çok sık hasta olurdu,nedeni oymuş.Ama o sigarada içiyordu.....

çok geçmiş olsun canım.ayy hakkaten gıcık kadın yaa :oklava: kadını bulup dava açmak lazıma.s

aştikocum hari,ka menün illa patates olması gerekmiyor, bu da güzel olmuş abartısız.

saol canimm.. yediklerime yorum yapilmasi iyi geliyor.
simdi yatmadan cilekli yogurt yiyeimde bagirsaklar calissin )

neler yedim yazayım:
sabah 1 kase nesfit sütle
ara elma
öğlen salata tavuk
ara elma
akşam kıymalı ıspanak yapmıştım ben işten gelene kadar eşim üzerine başamel sos döküp fırına koymuş. Yani başamel soslu ıspanak yedim :( Bir kaç çatal haşlanmış karnıbahar bi de.

:olmaz:bi daa yeme :roflol:

Genciza teşekkür ederim canım.Kadını bulsam bir kaşık suda boğcam zaten,bilgisayarı mı kapattım uyumak için ama uyumak ne mümkün hapşırmaktan,ağrıdan.iyice gözüm yanana kadar oturup öyle yatcamki ağrıları duymamak için.offfffffff yaa.Bu arada sen nasılsın.?

canım ilacını al ben hasta olacakken hemen tylot,aferin,nane limon ve kızımın şuruplarından içerim :)) ya hasta olmam yada hafif atlatırım.ağrı kesici bişeylerde alabilirsin vucudun rahatlasın biraz.

ben iyiyim canım çok sağol.diyete devam etmeye çalışıyorum iyi gidiyo şimdilik bakalım.zaten bi 4-5 kilo versem yeter bana.

canım ilacını al ben hasta olacakken hemen tylot,aferin,nane limon ve kızımın şuruplarından içerim :)) ya hasta olmam yada hafif atlatırım.ağrı kesici bişeylerde alabilirsin vucudun rahatlasın biraz.

ben iyiyim canım çok sağol.diyete devam etmeye çalışıyorum iyi gidiyo şimdilik bakalım.zaten bi 4-5 kilo versem yeter bana.

Canım ilaç aldım,bahsettiklerinden.Ama o da bende çarpıntı yaptı,Kalpte sorun var demiştm ya en başta.Sersem etti beni.Kalbim sanki ağzımda.Bilmiyorum bakalım bu gece uyuyamazsam yarın doktorcuğuma giderim artık.Bana ilaç versin.Kalp ilacımın dozunu arttırmışlardı ama grip için ilaç içince sersemledim.

Canım ilaç aldım,bahsettiklerinden.Ama o da bende çarpıntı yaptı,Kalpte sorun var demiştm ya en başta.Sersem etti beni.Kalbim sanki ağzımda.Bilmiyorum bakalım bu gece uyuyamazsam yarın doktorcuğuma giderim artık.Bana ilaç versin.Kalp ilacımın dozunu arttırmışlardı ama grip için ilaç içince sersemledim.

gecmiş olsun canım

kızlar evde pc yok sadece sabahları aksamları eşımın laptop tan gırebılıyorum pc bozuldu neyse cok uykum geldı gecmısı okudum ben yarın şok dıyette baslamayı dusunuyorum herkes cok ıncelmıssın dıyo ama kılo gıtmemıs sanırım plates sıkılastırdı dıkkatte edıyorum ama kılom aynı hepınıze ıyı geceler

kızlar evde pc yok sadece sabahları aksamları eşımın laptop tan gırebılıyorum pc bozuldu neyse cok uykum geldı gecmısı okudum ben yarın şok dıyette baslamayı dusunuyorum herkes cok ıncelmıssın dıyo ama kılo gıtmemıs sanırım plates sıkılastırdı dıkkatte edıyorum ama kılom aynı hepınıze ıyı geceler

İyi geceler canım.

Herkese günaydın kızlar. Gününüz harika ve sağlıklı beslenerek geçsin kaydirigubbakcemile3
KAhvaltı aynı: 2 dilim ekmek, penir, kahve.

Sağol canım.Çok çok teşekkür ederim:1hug:a.s.

rica ederim şekercim kaydirigubbakcemile3

kızlar geçmişi okudum yalnız cevap yazabilecek kadar kalamıycam uzanıp dinlenicem biraz daha..
melzeyitcim kendini iyi hissettiğin zaman mutlaka dön aramıza olur mu özleriz seni inşallah kendini toparlamış olarak dönersin :teselli:
herkese iyi geceler diliyorum görüşmek üzere..

canım daha iyisindir umarım. Melzeyit zaten o şartla gitti yoksa bırakırmıydım :olmaz:

offf tatlıda benim zayıf noktam maalesef.tatlı ihtiyacımı şimdilik meyve,danino(ufak olduğu için tercih ediyorum yoksa oturup bi tencere pudingi yerim:)) kellogsun k.barı var 90 kalori o ve kepekli-yulaflı bisküvilerle geçiştiriyorum.

canım ben de 100 kaloriyi geçmeyen çikolataları tatlıları tercih ederdim. Ama ben de 1 tencereyi yiyebilirim mafoldumben
Canınız çok tatlı isterse light yada düşük kalorili olmak suretiyle ve saat 4den geç olmamak kaydıyla yiyebilirsinişz kızlar bu da püsküütütmün tavsiyesiydi. Gerçi tatlı ihtiyacı hep akşam bastırır ama akşam yediklerimiz yapışıyor. Akşamı mümkün olduğunca hafif atlatın 7den sonra hiç bir şey yemeyin zayıflarsınız.

saol canimm.. yediklerime yorum yapilmasi iyi geliyor.
simdi yatmadan cilekli yogurt yiyeimde bagirsaklar calissin )

:olmaz:bi daa yeme :roflol:

canım yorum yapmasına yapacaktık da patatesten başka bir şey yemiyordun ki delikafadulden
yemiycem sözzz çünkü az kilo vermeme sebep oldu. H.sonu ben de senin gibi abartmıştım biraz 1 kiloya yakın fazla çıkıyordum neyse onlar gitti üzerine biraz daha gittibakalım cumaya kadar kaç olacağım.

Genciza teşekkür ederim canım.Kadını bulsam bir kaşık suda boğcam zaten,bilgisayarı mı kapattım uyumak için ama uyumak ne mümkün hapşırmaktan,ağrıdan.iyice gözüm yanana kadar oturup öyle yatcamki ağrıları duymamak için.offfffffff yaa.Bu arada sen nasılsın.?

canım benim geçmiş olsun tabi doktoruna git de öyle ilaç al her ilacı kullanamazsın.

gencizacım bir azmetsek 1 ayda versek şu kiloları da kurtulsak harika olur. sen ne yiyip içiyorsun pek göremiyorum gerçi çok bakamadım 2 gündür.

spor kesin sıkılaştırıyor ve işin en güzel yanı 15 günden sonra farkedilmeye başlıyor hemen.

Herkese günaydın kızlar. Gününüz harika ve sağlıklı beslenerek geçsin kaydirigubbakcemile3
KAhvaltı aynı: 2 dilim ekmek, penir, kahve.

sana da günaydın canım. Güzel yemişsin afiyet olsun.

günaydıııınnnn a.s.

günaydın dosbacım.

günaydın kızlar,
sabah nesfit istemedi canım 1 bardak ballı süt içtim 1 galeta yarım haşlanmış yumurta (aslında niyetim 1 yemekti ama kızım ortak çıktı bana) yedim.

Back
X