Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

merhaba kızlar bu gün kaçırdım gene daha doğrusu bu hafta amann ya ne iradesiz mişim ben böyle bu gün gezmeyede gititm bir düzenimi oturtamadım

canım bazen iradesiz anlarımız oluyor maalesef zaten olmasaydı kilo almaz burada olmazdı.şimdi boşver, yarın yeni bir gün yeniden dikkat etmeye başla.

slm kızlar bugun fena degıldım sabah gene cok bısey yıyemedım sabahları bısey yıyemıyorum kepeklı cubuk yedım 4 tane fılan bır fıncan kahve ıctım sonra platesımı yaptım oglen salata elma fılan gecıstırdım aksam balık salata yarım saat yurudum acım ama mutluyum kendımı hafıf hıssedıyorum

her yaz geliyorum canim hatirladim galiba yoldan taraftaydi degilmi uzun zaman mi oldu kapatali sen nasilsin bugün süpersin valla yürüyüsler pilatesler yapilmis yola devam

meliscim cok sagol ben iyiyim kaydirigubbakcemile2antibiyotik etkisini gösterdi galiba sanada gecmis olsun bu dis kadar zor birsey yok benim de agriyor gecen gittim dr iltihap var diye birsey yapmadi:gitme:

canim moral bozmak yok ilk basladigin ve simdiki geldigin yeri düsün seninki büyük bir azmin ve sabirin sonucu kaln kilonuda yavas yavas ver ne olacak sanki burda ne icin variz birbirimize destek olup kaydirigubbakcemile5beraber kilo vermek icin sende basaracksin ben buna eminim
evet kizlar ne yapiyoruz tartida fazla bile ciksak moralimizi bozmuyoruz:olmaz:

ataturk parkı varya ısmet paşada onun karsısında beledıye iş hanı vardı kösedeydı tam uc sene oldu kapanalı kot gıyımdı adı evet yuruyuste yapıyorum plateste cok sıkılastım 3cm ama kılo veremedım bu hafata verecegım ama elımden geldıgınce dıkkat edıyorum bı arkadaslada ıddaya gırdık dahada hırslandım

slm kızlar uzun süre giremedim aslında ben bu haftayı izinli olmak istemiştim ve bu isteğim hala geçerli,sağlık problemlerim var bu yüzden pek ilgilenemiyorum sürekli tekrarlayan bir faranjit ve griip baş ağrısı halsizlik o yüzden kendimi toparlayana kadar izinli olmak istiyorum arada gelmeye çalışırım,sizleri seviyoruma.s.

gunaydın herkese kahvaltımı yaptım ceyrek tost bır fıncan kahve 2 bardak su ıctım sımdı platesımı yapacagım herkese mutlu gunler

Günaydın herkesea.s.Nasılsınız arkadaşlar?AD1Geçmiş doğum günün kutlu olsun.a.s.Bebişleri hasta olanların bebişlerine sağlık versin allah arkadaşlar.Bu arada bilgisayarım düzelebilmiş değil tam anlamıyla format attım fakat ayarları bozulmuş bu yüzden cafeden yazıyorum sizlere.Aranızda olamadığım için üzgünüm.mafoldumbenMeliscimYarın ki bildirimi bugünden vereyim dedim bir kilo daha vermişim ben 65 kiloyum.:lepi:Bu arada kızlar spor çok sıkılaştırıyor hepinize tavsiye ederim..Vaktim yok demeyin 5 er tane yapsanız spor yine spordur.Pazar günü arkadaşıma sürpriz doğum günü partisi yaptım tabi pastalarıda yedim bir güzel,sonra pişman oldum ama yedim bir kere artık.Bugün yediklerim 1 dilim ekmek,2 dilim peynir,domates öğlene taze fasulye yiyeceğim.

Bu arada size bir müjdeyi yazmayı unuttum nişanlım işe başlıyor kasımda o kadar mutluyum ki anlatamam.:lepi:hihoyyyt:sm_cool:Sevinçten oturup ağladım haberi aldığım gün.Allaha çok şükür.:Saruboceq:

günaydın kk.nın güzel ve zayıf adayı hatunları :)))opuyorumnanaktan

bugün kahvaltıda labne sürülmüş bi dilim uno,bi dilim etimek ve şekersiz çay

güzelim tebrik ederim canım bünyen alıştı kilo vermeye sakın gevşeme süper gidiyosunalkisalkisalkis

benimde baskülüm bozuk geçen haftadan beri servise verdim ama yarın alıcam inşallah.sabah kilo bildirimi yapamicak maalesef :(
bu haftadan pek umutlu değilim zaten.gerçi dikkat ettim yinede ama tam konsantre olamadım bide regli oldum dün bu kilomu nasıl etkiler bilmiyorum.neyse biyerlerde baskül bulursam tartılır söylerim yinede.

Bu arada size bir müjdeyi yazmayı unuttum nişanlım işe başlıyor kasımda o kadar mutluyum ki anlatamam.:lepi:hihoyyyt:sm_cool:Sevinçten oturup ağladım haberi aldığım gün.Allaha çok şükür.:Saruboceq:

hadi gözünaydın canım allah tamamına erdirsin inşallah.düğün ne zamanzemuszemus

günaydın kk.nın güzel ve zayıf adayı hatunları :)))opuyorumnanaktan

bugün kahvaltıda labne sürülmüş bi dilim uno,bi dilim etimek ve şekersiz çay

güzelim tebrik ederim canım bünyen alıştı kilo vermeye sakın gevşeme süper gidiyosunalkisalkisalkis

benimde baskülüm bozuk geçen haftadan beri servise verdim ama yarın alıcam inşallah.sabah kilo bildirimi yapamicak maalesef :(
bu haftadan pek umutlu değilim zaten.gerçi dikkat ettim yinede ama tam konsantre olamadım bide regli oldum dün bu kilomu nasıl etkiler bilmiyorum.neyse biyerlerde baskül bulursam tartılır söylerim yinede.
regl kiloyu çok etkiliyor.Fazla çıkarsın muhakkak bundan dolayıdır.
hadi gözünaydın canım allah tamamına erdirsin inşallah.düğün ne zamanzemuszemus

sağol canım mutluluğumu anlatamam sana.Daha gün belli değil ama allah nasip ederse 2010 mayıs-haziran tarihleri olma ihtimali yüksek.1 aya tarih belli olur,sizlerede söylerim.

ay adcım çarşıya gittim eve gelince de oğlum mızmızlık yaptı..ay ruhum dahi yoruldu yaaaa
bazı anlar oluyor öyle hayatım.ne yap ne et kendini toparlamaya bak.yoksa üstüste birikiyor yorgunluk. mirmirmirmir

selam kızlar... yine ben ama geçmişi yine okuyamadım
hergünüm inanın çok yoğun sabah kahvaltıyı arkadaşta yaptım öğleden sonra gezmeye gittim
çok fena ipin ucu kaçtı şimdilik baskülde görünmüyo bakalım :)) umarım hiç yansımaz
pazar günü evime döneceğim inş. görüşürüz öpüyorum hepinizi
almamışsın hayatım ne güzel işte.üzme kendiniz boşuna.tadını çıkar. opuyorumnanaktan

Günaydın herkesea.s.Nasılsınız arkadaşlar?AD1Geçmiş doğum günün kutlu olsun.a.s.Bebişleri hasta olanların bebişlerine sağlık versin allah arkadaşlar.Bu arada bilgisayarım düzelebilmiş değil tam anlamıyla format attım fakat ayarları bozulmuş bu yüzden cafeden yazıyorum sizlere.Aranızda olamadığım için üzgünüm.mafoldumbenMeliscimYarın ki bildirimi bugünden vereyim dedim bir kilo daha vermişim ben 65 kiloyum.:lepi:Bu arada kızlar spor çok sıkılaştırıyor hepinize tavsiye ederim..Vaktim yok demeyin 5 er tane yapsanız spor yine spordur.Pazar günü arkadaşıma sürpriz doğum günü partisi yaptım tabi pastalarıda yedim bir güzel,sonra pişman oldum ama yedim bir kere artık.Bugün yediklerim 1 dilim ekmek,2 dilim peynir,domates öğlene taze fasulye yiyeceğim.

aramızda toparlanmış kalabilen bisen varsın sanırım.nachtigalimde gayet iyiydi sanırım. tebrikediyorum hayatım. bu gidişle bizi geçersin. :lepi: ayrıca çoook teşekkürler. opuyorumnanaktan

bhrcım düzelecek herşey biliyorsun hayatım.kendini toparla balım.evde olmanın tadını çıkar. tamam sana hak veriyorum insan maddi özgürlüğüm olsun istiyor. ama biraz daha sabır canım.lütfen. ayrıca tahlilleri ihmal etme kaydirigubbakcemile opuyorumnanaktan

güzelimcim nişanlın kasımda işe başlıyormuş.tebrikedrim hayatım. Allah sağlıkla huzurla çalışmayı nasip etsin.dilerim sende bhrcımda hayırlısı ile işe girersiniz. :Saruboceq:

güzelimm tebrik ederim canim seni..

ben 71 olmusum.. siyircam yemin ederim :((((((
ama senin yazdiklarini okudukca kendime cok kiziyorum..
gercekten diyeti salmadan aldim..
yada cuma günü yazmistim ya. tartim bana oyun oynadi diye.. galiba onun magduruyum..
kaldigim yerden devam.

sabah
az yagda pismis 3 yumurta 1 dilim ekmek.

kahvalti agir oldugu icin aksam 6 ya kadar sadece 2 tane meyve yogurdu tüketip sonlandiracagim günümü.

iyiki varsiniz
öpüyorum sizi

aşkitom sadece 3 yumurta ve yoğurtmu yemiş olucaksın yani canım.
çok çok az akşama fena acıkırsın canım.bence yoğurdu arada ye akşama yine normal yemeğini hafif olarak yersin bişey olmaz.
bende şimdi neskafe ve kepekli bisküvi yiyorum.ayy gıcık oldum yaa tartılamıyorum pöffff:( ilaç alma bahanesiyle eczaneyemi gidip tartılsam:roflol:

güzelimcim nişanlın kasımda işe başlıyormuş.tebrikedrim hayatım. Allah sağlıkla huzurla çalışmayı nasip etsin.dilerim sende bhrcımda hayırlısı ile işe girersiniz. :Saruboceq:
Sağol canım umarım buluruz bizde.
güzelimm tebrik ederim canim seni..

ben 71 olmusum.. siyircam yemin ederim :((((((
ama senin yazdiklarini okudukca kendime cok kiziyorum..
gercekten diyeti salmadan aldim..
yada cuma günü yazmistim ya. tartim bana oyun oynadi diye.. galiba onun magduruyum..
kaldigim yerden devam.

sabah
az yagda pismis 3 yumurta 1 dilim ekmek.

kahvalti agir oldugu icin aksam 6 ya kadar sadece 2 tane meyve yogurdu tüketip sonlandiracagim günümü.

iyiki varsiniz
öpüyorum sizi
Teşekkür ederim canım.Umarım istediğim kiloyuda sağlıklı olarak görebilirim.Sporla destekleyince daha kolay oluyor.Bir kere yemeye başlayıncada ipin ucu kaçıyor bu yüzden dikkat etmeye çalışıyorum.
çok çok az akşama fena acıkırsın canım.bence yoğurdu arada ye akşama yine normal yemeğini hafif olarak yersin bişey olmaz.
bende şimdi neskafe ve kepekli bisküvi yiyorum.ayy gıcık oldum yaa tartılamıyorum pöffff:( ilaç alma bahanesiyle eczaneyemi gidip tartılsam:roflol:

Olabilir aslında sadece tartılmak içinde gidebilirsin ne olcak ki?

:roflol:
aman diim baska tartilar fazla gösterebilir
moralin bozulur benim gibi soonraaa

merhaba kizlar isten geldim gecmisi okumadan yaziyorum ama son sayfada gördügüm kadariyla guzelim nisanlin is bulmus tebrikler canim insallah sen ve baharda bulursunuz
bugün burasi sakin gibi sanki sayfalar pek ilerlememis herkes yogun calisiyor galiba
serasu biliyorum canim orayi simdi ne var orda onu hatirlayamadim slkllasmanda iyi canim kiloda bie sekilde gider insallah
adcim sen nasilsin
kizlar melyezit pek ugramiyor mu bana mi öyle geliyor
meliscim sen nasilsin canim melisin kabizliginin sebebi belli oldu mu

Merhabalar kızlar, bugün hava çok güzeldi, artık son sıcak günlerimiz diye okul çıkışı gezdim biraz. Az önce eve geldim, yemek yiyeceğim. Geçmişi çok hızlı okudum. Güzelimmcim, çok sevindim, tebrik ediyorum. Hem verdiğin 1 kiloyu hem de nişanlının iş bulmasını. Darısı başına:)
Aşkito, kaldığım yerden devam etmene çok sevindim.
Şimdi, yediklerimi yazayım: dün akşam düzeni bozdum. 7 kaşık kabak ve 1 dilim ekmeğe ek 1 yumurta yedim. Listede yoktu ama doymadım akşam. Sabah herzamanki gibi 2 dilim ekemk, 1 parça peynir, 3 ince dilim salam ve kahve. Arada 1 pk etiform, 1 bardak süt. 3 saat sonra 5 kuru kayısı. Öğlen 4 köfte, salata, ayran, 1 dilim ekmek. Şimdi de kabak, ayran, 1 dilim ekmek. Ekmeğin üzerine çemen süracağim:) ınşallah sabaha çok fena kokmam. 1,5 lt su içtim. Salı günü regl olduğum için spor yapamadım. Umarım tatrtıya yansımaz. Hafiften korkuyorum. Sabah da aç karnına tartılacağım.
Daha çok kalıp yazmak isterim ama çok açıımmm.
Sevgiler...

slm kızlar nasılsınız geçmişi okuyamadım ama pazartesi sanırım evimde elime yeşil çayımı alıp neler yazdığınızı okuyacağım
çok üzgünüm kilo almışım sabah uğrayamam bugün eşim geliyor
şimdiden bildirimde bulunayım 600gr almışım :((

Back
X