Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

selam kızlar.dosbacım hayatım üzülme canım 600 gr bişeycik değil.dikkat edersen 2 günde verirsin onu.
karamanlım canım iyi sayılırım idare ediyoruz çok şükür. melzeyit izinli hayatım aralarda geliyor bazen ama 2-3 gündür gelmedi.izninin tadını çıkarıyordur. bu arada kızlar bende kilo almışım 53.5 kg olmuşum. geçen hafta cuma günü adet olmuştum 2 gün sürdü. aralarda azar azar devam etti. hala azda olsa devam ediyor. bilmiyorum belki ondandır ama ben aldığım zaman hissediyorum. ve sanırım aldım. üzülüyorum ama yapacak bişey yok.dahada morlimi bozmak istemiyorum. neyse ben şimdi çıkıyorum oğluş uyandı bugün hiçbirşey yememiş.akşam bizlede yemek yemedi.hafiften ateşi var.uykusuda var diye şurubunu verip yatırdım hemen uyudu zaten.öpüyorum hepinizi.

merhaba kizlar isten geldim gecmisi okumadan yaziyorum ama son sayfada gördügüm kadariyla guzelim nisanlin is bulmus tebrikler canim insallah sen ve baharda bulursunuz
bugün burasi sakin gibi sanki sayfalar pek ilerlememis herkes yogun calisiyor galiba
serasu biliyorum canim orayi simdi ne var orda onu hatirlayamadim slkllasmanda iyi canim kiloda bie sekilde gider insallah
adcim sen nasilsin
kizlar melyezit pek ugramiyor mu bana mi öyle geliyor
meliscim sen nasilsin canim melisin kabizliginin sebebi belli oldu mu
Teşekkür ederim canım darısı tüm işsizlerin başına.Amin.
slm kızlar nasılsınız geçmişi okuyamadım ama pazartesi sanırım evimde elime yeşil çayımı alıp neler yazdığınızı okuyacağım
çok üzgünüm kilo almışım sabah uğrayamam bugün eşim geliyor
şimdiden bildirimde bulunayım 600gr almışım :((

600 gramı çabuk verirsin merak etme,fazla yiyince birkaç gün öyle oluyor.Bu arada gözün aydın eşin geliyormuş.

Günaydın herkesea.s.Nasılsınız arkadaşlar?AD1Geçmiş doğum günün kutlu olsun.a.s.Bebişleri hasta olanların bebişlerine sağlık versin allah arkadaşlar.Bu arada bilgisayarım düzelebilmiş değil tam anlamıyla format attım fakat ayarları bozulmuş bu yüzden cafeden yazıyorum sizlere.Aranızda olamadığım için üzgünüm.mafoldumbenMeliscimYarın ki bildirimi bugünden vereyim dedim bir kilo daha vermişim ben 65 kiloyum.:lepi:Bu arada kızlar spor çok sıkılaştırıyor hepinize tavsiye ederim..Vaktim yok demeyin 5 er tane yapsanız spor yine spordur.Pazar günü arkadaşıma sürpriz doğum günü partisi yaptım tabi pastalarıda yedim bir güzel,sonra pişman oldum ama yedim bir kere artık.Bugün yediklerim 1 dilim ekmek,2 dilim peynir,domates öğlene taze fasulye yiyeceğim.

canım biran önce tamiratinı bitir de dön aramıza özledik. Tebrikler tatlım 1 kilo harika olmuş.Pstayı hakketmişsin.

Bu arada size bir müjdeyi yazmayı unuttum nişanlım işe başlıyor kasımda o kadar mutluyum ki anlatamam.:lepi:hihoyyyt:sm_cool:Sevinçten oturup ağladım haberi aldığım gün.Allaha çok şükür.:Saruboceq:

canım kendim işe başlayacakmışım gibi sevindim. son başvurduğu işlerden birisimi? ne çabuk sonuç aldı. Önünüzdeki bir engel aşıldı, hadi hayırlısı.

günaydın kk.nın güzel ve zayıf adayı hatunları :)))opuyorumnanaktan

bugün kahvaltıda labne sürülmüş bi dilim uno,bi dilim etimek ve şekersiz çay

güzelim tebrik ederim canım bünyen alıştı kilo vermeye sakın gevşeme süper gidiyosunalkisalkisalkis

benimde baskülüm bozuk geçen haftadan beri servise verdim ama yarın alıcam inşallah.sabah kilo bildirimi yapamicak maalesef :(
bu haftadan pek umutlu değilim zaten.gerçi dikkat ettim yinede ama tam konsantre olamadım bide regli oldum dün bu kilomu nasıl etkiler bilmiyorum.neyse biyerlerde baskül bulursam tartılır söylerim yinede.

gencizcım hiç başka baskülle uğraşma baskül değişikliği iyi olmaz, ben bu hafta kilonu sabit geçerim, haftaya hem reglin biter hem baskülün tamir olur hem de daha iyi konsantre olup kilo verirsin birtaşla 3 kuş vururuz :))

sağol canım mutluluğumu anlatamam sana.Daha gün belli değil ama allah nasip ederse 2010 mayıs-haziran tarihleri olma ihtimali yüksek.1 aya tarih belli olur,sizlerede söylerim.

sırnaşık şeyhihoyyytdelikafadulden bizi de davet edersin artık tatlışım.

güzelimm tebrik ederim canim seni..

ben 71 olmusum.. siyircam yemin ederim :((((((
ama senin yazdiklarini okudukca kendime cok kiziyorum..
gercekten diyeti salmadan aldim..
yada cuma günü yazmistim ya. tartim bana oyun oynadi diye.. galiba onun magduruyum..
kaldigim yerden devam.

sabah
az yagda pismis 3 yumurta 1 dilim ekmek.

kahvalti agir oldugu icin aksam 6 ya kadar sadece 2 tane meyve yogurdu tüketip sonlandiracagim günümü.

iyiki varsiniz
öpüyorum sizi

askitocum bence baskülün oyun oynadı sana, hiç moralini bozma kaldığın yerden devam et. Çok az yeme hayatım metebolizmanı yavaşlatırsın.

merhaba kizlar isten geldim gecmisi okumadan yaziyorum ama son sayfada gördügüm kadariyla guzelim nisanlin is bulmus tebrikler canim insallah sen ve baharda bulursunuz
bugün burasi sakin gibi sanki sayfalar pek ilerlememis herkes yogun calisiyor galiba
serasu biliyorum canim orayi simdi ne var orda onu hatirlayamadim slkllasmanda iyi canim kiloda bie sekilde gider insallah
adcim sen nasilsin

melzeyit pek uğramıyor izin aldı bizi bıraktı gerçekten :çok üzgünüm:
karamanlım işte dün gittik doktora kalsiyumu fazla çıkmıştı ya onun fazlalığı kabızlık yapabilirmiş, fizyolojik bir problem yokmuş. Süt ve süt ürünlerini kestik, bir alaca başlamıştık onu düzenledik sabah akşam olmak üzere. 10 gün sonra tekrar gideceğiz bakalım. Şu an ben dişim için antibiyotik kullanıyorum ondan ishal çocuk, ilacın etkisini değerlendiremiyorum yarından sonra ortaya çıkar.

Merhabalar kızlar, bugün hava çok güzeldi, artık son sıcak günlerimiz diye okul çıkışı gezdim biraz. Az önce eve geldim, yemek yiyeceğim. Geçmişi çok hızlı okudum. Güzelimmcim, çok sevindim, tebrik ediyorum. Hem verdiğin 1 kiloyu hem de nişanlının iş bulmasını. Darısı başına:)
Aşkito, kaldığım yerden devam etmene çok sevindim.
Şimdi, yediklerimi yazayım: dün akşam düzeni bozdum. 7 kaşık kabak ve 1 dilim ekmeğe ek 1 yumurta yedim. Listede yoktu ama doymadım akşam. Sabah herzamanki gibi 2 dilim ekemk, 1 parça peynir, 3 ince dilim salam ve kahve. Arada 1 pk etiform, 1 bardak süt. 3 saat sonra 5 kuru kayısı. Öğlen 4 köfte, salata, ayran, 1 dilim ekmek. Şimdi de kabak, ayran, 1 dilim ekmek. Ekmeğin üzerine çemen süracağim:) İnşallah sabaha çok fena kokmam. 1,5 lt su içtim. Salı günü regl olduğum için spor yapamadım. Umarım tatrtıya yansımaz. Hafiften korkuyorum. Sabah da aç karnına tartılacağım.
Daha çok kalıp yazmak isterim ama çok açıımmm.
Sevgiler...

hoşgeldin canımcım, havalar çok güzel gerçeken. Reglin bu hafta yansısada haftaya telafi edersin canım merak etme.

slm kızlar nasılsınız geçmişi okuyamadım ama pazartesi sanırım evimde elime yeşil çayımı alıp neler yazdığınızı okuyacağım

dosbacım çabuk dön evine özledik.olsun tatilde 600 gr bir şey değil yaz tatilllerimizden nasıl döndüğümüzü hatırla verirsin birkaç günde onları.

selam kızlar.dosbacım hayatım üzülme canım 600 gr bişeycik değil.dikkat edersen 2 günde verirsin onu.
karamanlım canım iyi sayılırım idare ediyoruz çok şükür. melzeyit izinli hayatım aralarda geliyor bazen ama 2-3 gündür gelmedi.izninin tadını çıkarıyordur. bu arada kızlar bende kilo almışım 53.5 kg olmuşum. geçen hafta cuma günü adet olmuştum 2 gün sürdü. aralarda azar azar devam etti. hala azda olsa devam ediyor. bilmiyorum belki ondandır ama ben aldığım zaman hissediyorum. ve sanırım aldım. üzülüyorum ama yapacak bişey yok.dahada morlimi bozmak istemiyorum. neyse ben şimdi çıkıyorum oğluş uyandı bugün hiçbirşey yememiş.akşam bizlede yemek yemedi.hafiften ateşi var.uykusuda var diye şurubunu verip yatırdım hemen uyudu zaten.öpüyorum hepinizi.

adcım neden düzensiz oldu reglin acaba? Şişkinliğin ondandır.
diş rahatsız ediyor yavrucağı, eski düzenine dönecektir üzülme.

kızlar nasılsınız? bugünde çok yoğun bir gün geçirdim uğrayamadım çarşamba evde oluyordum iyi oluyordu ama bu hafta tüm boş zamanlarımda kızımı doktora koşturduğum için buraya uğrayacak vaktim bile olmadı sohbeti özledim ihmal ettim sizleri.
salı regl oldum hem de inanılmaz çok dişçinin koltuğuna çıkmış inanamadım hayatımda hiç böyle birşey olmamıştı rezil oldum. Şişkinliğim var bugün tekrar dişçime gittim karnın çıkmış dedi şişim yani kadın bile farketti. Gram alsam farkeder deli eder beni. Neyse eve geldim hemen tarıltdım bu hafta hiç tartılmamıştım 60.4 çıktım sevindim, şişkinliğe rağmen ve akşam olmasına rağmen iyi sayılır kilom sanırım sabah kilo almamış çıkarım şişkinliğimde inince haftaya süper olur.

sabah: yarım simit
öğlen tost
akşam: ızgarada 1 köfte 1 tavuk pirzola, salata yedim

biraz dengesiz ama vakitsizlikten böyle oldu haftaya yine yemeimi yapıp götüreceğim işe.

kızlar nasılsınız? bugünde çok yoğun bir gün geçirdim uğrayamadım çarşamba evde oluyordum iyi oluyordu ama bu hafta tüm boş zamanlarımda kızımı doktora koşturduğum için buraya uğrayacak vaktim bile olmadı sohbeti özledim ihmal ettim sizleri.
salı regl oldum hem de inanılmaz çok dişçinin koltuğuna çıkmış inanamadım hayatımda hiç böyle birşey olmamıştı rezil oldum. Şişkinliğim var bugün tekrar dişçime gittim karnın çıkmış dedi şişim yani kadın bile farketti. Gram alsam farkeder deli eder beni. Neyse eve geldim hemen tarıltdım bu hafta hiç tartılmamıştım 60.4 çıktım sevindim, şişkinliğe rağmen ve akşam olmasına rağmen iyi sayılır kilom sanırım sabah kilo almamış çıkarım şişkinliğimde inince haftaya süper olur.

sabah: yarım simit
öğlen tost
akşam: ızgarada 1 köfte 1 tavuk pirzola, salata yedim

biraz dengesiz ama vakitsizlikten böyle oldu haftaya yine yemeimi yapıp götüreceğim işe.

Sağol canım bende nasıl sevindim anlatamam,sendende allah razı olsun ingilizceyi çevirdiğin için.O senle yazıştığımız işe başvurdum ben netten hemen aradılar zaten görüşmeye gelin diye,alındı hemende.Sonunda oldu ya iyice bunalıma girmiştik ikimizde iş bulamıyoruz diye.Ben yüksek lisans yapcaktım ondan bile vazgeçmiştim artık.Çok bunalmıştıkRel çok etkiliyor kiloyu.Baynların derdi valla doğum yap kilo kalsın,adet ol kilo al,hormon kullan şiş....Hep bayanlara çile bu konularda.Ben bu hafta 1 kilo daha vermişim.Bu arada bilgisayar düzeldi sizinleyim artık.Yanlız önüzmüzdeki 3 gün yokum buralarda..

Sağol canım bende nasıl sevindim anlatamam,sendende allah razı olsun ingilizceyi çevirdiğin için.O senle yazıştığımız işe başvurdum ben netten hemen aradılar zaten görüşmeye gelin diye,alındı hemende.Sonunda oldu ya iyice bunalıma girmiştik ikimizde iş bulamıyoruz diye.Ben yüksek lisans yapcaktım ondan bile vazgeçmiştim artık.Çok bunalmıştıkRel çok etkiliyor kiloyu.Baynların derdi valla doğum yap kilo kalsın,adet ol kilo al,hormon kullan şiş....Hep bayanlara çile bu konularda.Ben bu hafta 1 kilo daha vermişim.Bu arada bilgisayar düzeldi sizinleyim artık.Yanlız önüzmüzdeki 3 gün yokum buralarda..

rica ederim canım ne yaptımki. Çabuk sonuç almış, sevindim gerçekten. Vazgeçme canım yüksek lisanstan daha çok önün açılır bence. Hiç bunalıma da girme iş bulmak gerçekten zor bu dönemde ama er geç olacaktır üzülme.
Gerçekten bayanların derdi büyük. 1 kilo harika çok güzel gidiyorsun.
3 gün nerelerdesin, hayırdır mirmirmirmir

Günaydın kızlar, az önce tartıldım: 61,5 çıktım. Tabi gözlerime inanamadım. Tartıyı başka yere koyup bir daha tartıldım. 62,4 çıktı. Kilo almamın imkansız olduğunu düşünüyorum. Yediklerimi hep yazıyorum ve kaçamak yapmıyorum.
Şimdi, kilo olarak ne yazacağımı da bilemiyorum. Birazdan okula gideceğim. Arada az bi boşluğum var, bir eczaneye gitsem tartılsam, üstümdeki giysilerle zaten fazla çıkacağım.Saat 1 de dersim bitecek. Bir önerimiz varsa aradaki boşlukta yapabilirim. Aralarda cep telefonumdan mesajlarınıza bakabilirim.
Görüşlerinizi bekliyorum.

61.1 olmuşum yani 100 gram daha almışım offfffffff yaaa
kahvaltı da 1.5 dilim ekmek 1 yumurta peynir 2 zeytin ve 1 kaşık reçel yedim...
bugünden itibaren spora başlıyorum hadi hayırlısı inş...

hemen bende yazayım kilo mu 62 kiloyum 62.8 dim 800gr veremişim yada regliydim şişliklerim indi bilmiyorum

günaydın kızlar 60.7 kilo çıktım reglden dolayı benimki de hepimizinki aynı zamana denk geldi. Misafirim var lişsteleri 1 gibi toplayabilirim sanırım haberiniz olsun merak etmeyin.

merhaba kızlar a.s.
kilo verenleri tebrik ederimalkisalkisalkis
sabitleri öperim Şeniz
alanları döverim :oklava::roflol:

şaka bi yana bi hafta daha geçti bende kaç kiloyum acayip merak ediyorum.regliyim oyüzden çok çıkabilirim ama olsun bi dahaki hafta yeni bi hafta olacak hepimiz için moral bozmak yok.kararlıyız vericez bu kiloları:enbuyukkk:

ferdacım tamam canım öyle yaparız ozaman.üç kuş birden süper olur:dance:

13.TAKIM 126. ETAP

ad1 ( 52.5/ 53.5/ -1.0/ -1.90 %)
dosba ( 65.5 / 66.1 /-0.6/ - 0.92%)
melankoli_84( 72.3 / )
shopaholic ( 73.9 / %)
bhr.87 ( 83.8 / %)
melis08 ( 60.1 / 60.7/ -0.6/ -1.0%)
melzeyit (77,0) (geri dönmek üzere ayrıldı)
patbori ( 75.1 /%)
fikriye_bg ( 71.0 / 71.5/ -0.5/ -0.70%)
güzelimm ( 66.0 / 65.0/ 1.0/ 1.52%)
Nachtigall ( 60.5 / 60.5/ 0.0/ 0.0%)
aSkiTo ( 69.6 / 71.3/-1.7/ 2.44%)
genciza ( 63.6 / %)

13. TAKIM TOPLAM KİLO ( 813.90 /

nachtigallin kilosunu sabit geçtim.

baharcım haklısın seni anlıyorum ama canını sıkma bu herşeyin daha kötü olmasını sağlar. Kendine meşgaleler bul mesela spor yap uzun bir süre. Ne bileyim ingilizceni geliştirmeye çalış internet ellerinin altında, kitap oku kendini oyalamaya ve geliştirmeye çalış. İşe başlayınca bunların hiçbirine fırsatın olmayacak.
Tahlillerini ihmal etme :kızgın:

bişeyler bulup yapmaya çalışıyorum ama yine de boğuyo bi zamandan sonra kafam rahat değil canım insanın gelecek kaygısı duyması psikolojisini mahvediyo benimki de o durum bu aralar günümüzde o kadar zorlaştı ki iş düzeni kurabilmek kpss atamalarını bekliyorum kasımda yapılacak ama benim puanım yeterli olmayacaktır 81.452 ile mafoldumben diğer atamanın ne zaman yapılacağını bilemiyorum tekrar ders çalışmaya başlamam gerekiyo ve bunun da verdiği bi stres var regl olamamanın verdiği sinir ve stres de cabası her günüm böyle geçiyo işte gel de deli olma delikafadulden
hastaneye pazartesi gidicem canım kendiliğinden olmayı bekledim hastaneye gidip direk tahlil vereyim diye ama sanırım bu ay bi söktürücü ilaca ihtiyacım olacak regl olup tahlil verebilmek için

Bu arada size bir müjdeyi yazmayı unuttum nişanlım işe başlıyor kasımda o kadar mutluyum ki anlatamam.:lepi:hihoyyyt:sm_cool:Sevinçten oturup ağladım haberi aldığım gün.Allaha çok şükür.:Saruboceq:

hadi gözün aydın canım darısı başımıza inşallah :Saruboceq:

bhrcım düzelecek herşey biliyorsun hayatım.kendini toparla balım.evde olmanın tadını çıkar. tamam sana hak veriyorum insan maddi özgürlüğüm olsun istiyor. ama biraz daha sabır canım.lütfen. ayrıca tahlilleri ihmal etme kaydirigubbakcemile opuyorumnanaktan

inşallah canım hep öyle düşünmeye çalışıyorum ama ister istemez insan canını sıkıyo tahlillerimi de yaptırıcam canım merak etme

adcim sen nasilsin

saol canım inşallah dediğiniz gibi olur dua edin :kedi:

üzülme dosbacım az dikkat etmesek tartıya yansıyo hemen biliyosun ne yazık ki biz o yiyip yiyip bir türlü kilo almayanlar gibi şanslı değiliz napalım dişimizi sıkıp vericez bi şekilde :teselli:

üzülme canım ben bi yerde bi yazı okumuştum reglden 1 hafta önce,regl dönemi ve reglden 1 hafta sonra bile tartıya yansırmış bazı insanların sanırım bünyeyle alakalı toparlarsın sen de haftaya kadar

gunaydin herkese.kilom 71.5 kilo yani 500 gr almisim.aslinda 10 gun adetim gecikiyor ve balon gibi sisim.

ahh canım o gecikmeler başa bela nasıl şişkinlik ve sinir yapıyo insanda benim 2 haftayı geçti halimi düşün :gitme:

Back
X