Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

aSkiTocum hadi afiyet olsun bugünden itibaren görelim seni o zaman.

Nachtigall canım ben de brokoliyi yoğurtla yiyorum çok lezzetli oluyor öyle dene bir de istersen.

fikriyecim evet yediklerini atlamadan yaz canım . Bal su sirkeyi ben de deneyeyim dedim2 gün dayandım sirkenin kokusundan nefret ederim çünkü. Ama sonuç alanlar var sanırım. Fransız diyetini ben de duyudum ama denemedim. Etebayılırım ama bir hafta sırf et yiyemem herhalde. Mağazalardaki güzelşeyleri alamaman ve bir gün görümcen gibi olacak olman üzerine ne bulsan giyebileceğini düşünmen sana hırs olsun canım. aha bir sıkı asıl diyete.

acibiber ben de 2 dilim pizza yedim c.tesi ama bir daha kaçamak yok sen de öyle yaparsın

genciza durucuğun bütün daninolarını danetelerini bitirdim şekerim evde kaldımı hiç :sinifsinif:

emirel sana birini ayarlayayım bu hafta koçluk işini yapmadım çünkü herkes eksideydi senin için birşeyler ekleyeceğim arayayım da bulayım önce.

günaydın kızllar erkenciyiz yine. Ne güzel kızım 7.30-8 arası uyanmaya alışlmıştı saatlerin alınmasıyla bugün yine 6.30 mesaisi yaptık.

13. takım **102.etap**
emirel (68.0 / 66.2 / 1.8 / 2.65%) (yeni üye):nazar:

13. takım **103.etap**
emirel (66.2 / 64.5 / 1.7 / 2.57%)

103. etap bireysel
ıkinci* %2,57 ile emirela.s.:nazar:(13. takım)
13. TAKIM * *105.ETAP SONUÇLARI** BıRıNCı a.s.:nazar::1hug: şuraya dikkatle bakın bu hafta uçmuşuz.
emirel (64.5/62,9/1,6/2,48)

105. etap Bireyseller
1. melzeyit.............3,20 13.TAKIMMM :hooray: :nazar:
2. emirel............... 2,48 13.TAKIIMMMMMM :hooray: :nazar:
3. jojel ……………2,40 VE YıNE 13. TAKIMMMMMM MAŞALLAAHH MAŞAALAAHHH :hooray
: :nazar:

13. Takım **110. Etap** **
emirel (62.4 / 61.5 / 0.9 / 1.44%)

13. TAKIM 111. etap
emirel (61.5 / 60.7 / 0.8 / 1.30%)

velhasılkelam emirelcim 68lerden bu kilolara düşmüşsün ilk katıldığın haftalar çok azimliymişsin hep de 1 kilonun üzerinde veriyormuşsun tatil dönüşü azmin gitmiş. 2 defa derece yapmışsın. Yine yapabilirsin sana güvenityoruz bu kadar fazla vermesen de haftada yarım kilo bile yeterli.
Not: Yukarıdakiler sadece çok verdiğin zamanlara ait bunların dışında da verdiğin haftalar vardı.

nasılsınız canlarım ben evime geldim....çok gezdim çok yedim ve kilo aldım :((
dedim evime gideyim ayaklarımı uzatıp rahat rahat yeşil çayımı içip bu kilo üzerimde kalmadan vereyim istedim :((
ama herşeyin hayırlısını istemek lazımmış.... şimdi telefon aldım memlekette eniştem vefat etmiş halam şimdi ne haldedir.... öğleden sonra tekrar yola çıkacağım ne kadar kalırım bilmiyorum :(( çok üzgünüm
meliscim bu hafta beni izinli yazabilir misin ?? canım :(( çok üzgünüm
şimdilik buralardayım geçmişi okuyamayacağım

Son düzenleme:
dedim evime gideyim ayaklarımı uzatıp rahat rahat yeşil çayımı içip bu kilo üzerimde kalmadan vereyim istedim :((
ama herşeyin hayırlısını istemek lazımmış.... şimdi telefon aldım memlekette eniştem vefat etmiş halam şimdi ne haldedir.... öğleden sonra tekrar yola çıkacağım ne kadar kalırım bilmiyorum :(( çok üzgünüm

başınız sağ olsun canım Allah sabırlar versin inş mekanı cennet olsun

13. takım **102.etap**
emirel (68.0 / 66.2 / 1.8 / 2.65%) (yeni üye):nazar:

13. takım **103.etap**
emirel (66.2 / 64.5 / 1.7 / 2.57%)

103. etap bireysel
İkinci* %2,57 ile emirela.s.:nazar:(13. takım)
13. TAKIM * *105.ETAP SONUÇLARI** BİRİNCİ a.s.:nazar::1hug: şuraya dikkatle bakın bu hafta uçmuşuz.
emirel (64.5/62,9/1,6/2,48)

105. etap Bireyseller
1. melzeyit.............3,20 13.TAKIMMM :hooray: :nazar:
2. emirel............... 2,48 13.TAKIIMMMMMM :hooray: :nazar:
3. jojel ……………2,40 VE YİNE 13. TAKIMMMMMM MAŞALLAAHH MAŞAALAAHHH :hooray
: :nazar:

13. Takım **110. Etap** **
emirel (62.4 / 61.5 / 0.9 / 1.44%)

13. TAKIM 111. etap
emirel (61.5 / 60.7 / 0.8 / 1.30%)

velhasılkelam emirelcim 68lerden bu kilolara düşmüşsün ilk katıldığın haftalar çok azimliymişsin hep de 1 kilonun üzerinde veriyormuşsun tatil dönüşü azmin gitmiş. 2 defa derece yapmışsın. Yine yapabilirsin sana güvenityoruz bu kadar fazla vermesen de haftada yarım kilo bile yeterli.
Not: Yukarıdakiler sadece çok verdiğin zamanlara ait bunların dışında da verdiğin haftalar vardı.
teşekkürler canım bu aralar çok felaket dağıttım nete de giremiyorum bu hafta da pek giremem herhalde bu gün yarın kayınvalidem gelecek sonra annemler onların yanında pek giremiyoreum kaçamak yapabilirsem gelirim ama kararlıyım bu sefer

başınız sağ olsun canım Allah sabırlar versin inş mekanı cennet olsun
amin,saol canım
daha 2 gün önce hiç bişeyi yoktu kalp krizi işte hemen alıyo sevdiklerimizi bizden
kızlar ben ankaradayım ve domuz gribi malum çok yaygın... tv de söylemiyolar ama grip olanların %80i domuz gribi imiş.... artık ankarada hastaneye gidenlere test bile yapmıyolar çünkü çok fazla grip şikayeti ile gelen varmış :(
lütfen diyet yaparken bağışıklılık sistemimize zarar verecek şok diyetler yapmayalım kendimizi hastalıklara karşı güçsüz bırakmayalım
gün içinde aldığımız protein,kalsiyum,karbanhidrat oranlarına dikkat edelim vee en önemlisi vitaminlerimizi eksik etmeyelim
kızlar gribe karşı yeşil çay koruyor kekik çayı direnci artırıyomuş... malum bizim için önemli 2 çay... eksik etmeyilim
hepinize sağlıklı günler diliyorum

günaydın günaydın günaydın özledim hepsinizi:))
dosbacığım allah rahmet eylesin çok üzüldüm allah geride kalanlara sabırlar versin
kızlar bu ara keyfim yok sürekli baş dönmesi yaşıyorum yarın doktora gitmeyi planlıyorum bakalım ne oalacak
sizler nasılsınız kilolarla nasıl aranız

baharcim aslinda haklisin ama bu kilo nasil vercem ya ve gittikce sisiyorum,mazalarda cok guzel seyler var ve ben bisey alamiyorum hic bir sey guzel durmuyor,sisko olmaktan cok sikiliyorum,eski halimi cok seviyorum ah bi gun olacam mi acaba.

canım o mağazalardaki güzel kıyafetlerin içine elbet bizlerde gireceğiz kendime de çok kızıyorum spor konusunda çok eksiğiz ben eskiden çok güzel kilo vermiştim sporla birlikte o azmi bir türlü yakalayamıyorum sanırım insanın ruh hali çok etkiliyor bu durumları mafoldumben

dun gittik gorumcemin dogum gunu icin hediye alalim Gorumcem zayif uzun cok guzel kendisi,ilk gordugu guzel seyi aldim hic olacak olmayacagini dusunmedim,ona hersey cok yakisir.Ben de boyle olak istiyorum.

inşallah sen de olacaksın canım moralini bozma :teselli:

canım başınız sağolsun allah sevdiklerine sabır versin kimin ne zaman gideceği hiç belli değil işte mekanı cennet olur inşallah :Saruboceq:

dosbacığım allah rahmet eylesin çok üzüldüm allah geride kalanlara sabırlar versin
kızlar bu ara keyfim yok sürekli baş dönmesi yaşıyorum yarın doktora gitmeyi planlıyorum bakalım ne oalacak
saol canım...
aman dikkat et doktoru ihmal etme canım

canım başınız sağolsun allah sevdiklerine sabır versin kimin ne zaman gideceği hiç belli değil işte mekanı cennet olur inşallah :Saruboceq:

saol canım...

saol canım benim :1hug:
bu arada gülün diye yazmıştım işe yaramış galiba kaydirigubbakcemile3
hay sağolasın canım benim. çok güldüm. kaydirigubbakcemile3
evet canim daha erken basliyorumsaat 4 den sonra birsey yemiyorum egerki cok midem kazinirsa meyve yiyorum ve günlük nerdeyse 3litreye yakin su iciyorum simdilik tek eksigim spor insallah haftaya onada baslarim evde spor aletlerim var onlara baslayacagim kizim oldugu icin disari cikip yürüyemiyorum haftada 1 kerede yüzmeye gidiyorum ama birkac haftadir hasta oldugum icin gitmedim bu hafta onada baslarim iste bende durumlar böyle
valla acıkmıyorsan ne mutlu sana. gayet azimlisin canım tebrikler.
kimsecikler yok topic baya sessiz :uhm:
bugün neler yediğimi yazayım:
sabah kahvaltısında 1 yumurta çok az peynir yarım domates çok az ucundan beyaz ekmek(kepekli ekmeğim kalmamış malesef)
öğlen iştahım yoktu sadece 1 elma yedim
arada 1 tane mandalina
akşam olan oldu tüm günün açlığı yüzünden çeyrek tost yapıp yedim mafoldumben
bu arada dün regl oldum sonunda acayip derecede tatlı isteğim var dolapta kocaman bi kase puding var ve buna rağmen tatlı kaçamağım falan olmadı ama akşam o tost da olmamalıydı dövücem kendimiiii :oklava:
azbişey tosttan bişey olmaz sanırım.afiyet olsun canım.
kacgundur yazmiyor acikcasi yazmaktan utaniyorum bu hafta baya yiyorum reng olcagim diye bekliyorum olamiyorum ,hamile degilim cok sukur,ama ne bu gecikme anlamdim,
hadi gözünaydın.istediğin zaman nasip olur inşallah.

ıyı pazarlar gıbı annemdeydım eve donemedık gıremedım gecmısı okudum kahvaltımı yaptım bır bardak süt bır tane elma yedım b ugun eltıme gıdecegım orda belkı pasta fılan varsa dayanamam yerım dıye az yedım şimdı plates yapacagım plates cok işe yarıyo kızlar gercekten burdan herkese soyluyorum fırsatı olan herkes yapsın 3 hafta oldu baslayalı acayıp ınceldım herkes cok zayıflamıssın dıyo cuma gunu kızımın dogum gunuydu annemde kutladık bır yasına gırdı fındık kurdum annemde pek dıkkat edemedım acıkcası durmadan yemem ıcın baskı gordum
platesin işe yaradığını arkadaşta ısrarla söylüyor. benimde spora çok ihtiyacım var ama imkan ve zamanım yok.en kısa zamanda bu sorunu çözücem inşallah. yavrunun ilk yaşı kutlu olsun dilerim.sağlıklı huzurlu bir ömür diliyorum.
canım başınız sağolsun. üzüldüm. herşeyin hayırlısı Allah tan. :teselli:

bir ara nasılmışız ya hep ilk beşin içindeydik hepberaber takımca toparlanalım kızlar
mazi içimde bir yara. çok severim bu şarkıyı. mafoldumben
amin,saol canım
daha 2 gün önce hiç bişeyi yoktu kalp krizi işte hemen alıyo sevdiklerimizi bizden
kızlar ben ankaradayım ve domuz gribi malum çok yaygın... tv de söylemiyolar ama grip olanların %80i domuz gribi imiş.... artık ankarada hastaneye gidenlere test bile yapmıyolar çünkü çok fazla grip şikayeti ile gelen varmış :(
lütfen diyet yaparken bağışıklılık sistemimize zarar verecek şok diyetler yapmayalım kendimizi hastalıklara karşı güçsüz bırakmayalım
gün içinde aldığımız protein,kalsiyum,karbanhidrat oranlarına dikkat edelim vee en önemlisi vitaminlerimizi eksik etmeyelim
kızlar gribe karşı yeşil çay koruyor kekik çayı direnci artırıyomuş... malum bizim için önemli 2 çay... eksik etmeyilim
hepinize sağlıklı günler diliyorum
haklısın hayatım dikkat etmek lazım. sende dikkatli ol lütfen. :Saruboceq:

valla kilolarla başımız dertte.kurtulamıyoruz. sen ne yaptın kilo aldınmı. sende özlettin kendini.gelmiyormusun. geçmişolsun hayatım inşallah önemli bişey çıkmaz.

dosba hoşgeldin başınız sağolsun tatlım. Mekanı cennet olsun inşallah. 1 haftalığına gideceksen izinli yazmiyim kilonu aynı geçeyim diyorum.

emirel evet gerçekten hep ilk sıralardaydık. Sen de kaçamak yapma artık hadi canım.

hoşgeldin melzeyitim, neden başın dönüyor doktora giince sonucu yaz bize de tamammı. geçmiş olsun.

adcım baharcım sizlerde hoşgeldiniz.

kızlar ders arasındayım.
kimse kaçamak yapmasın bu 5 gün yoksa sopa gelir hemen.
ben şimdi zeytinyağlı yeşil fasülye ile 1 dilim ekmek yiyeceğim. öptüm herkesi.

dosba hoşgeldin başınız sağolsun tatlım. Mekanı cennet olsun inşallah. 1 haftalığına gideceksen izinli yazmiyim kilonu aynı geçeyim diyorum.

emirel evet gerçekten hep ilk sıralardaydık. Sen de kaçamak yapma artık hadi canım.

hoşgeldin melzeyitim, neden başın dönüyor doktora giince sonucu yaz bize de tamammı. geçmiş olsun.

adcım baharcım sizlerde hoşgeldiniz.

kızlar ders arasındayım.
kimse kaçamak yapmasın bu 5 gün yoksa sopa gelir hemen.
ben şimdi zeytinyağlı yeşil fasülye ile 1 dilim ekmek yiyeceğim. öptüm herkesi.

tamam canım sen nasıl uygun görürsen...
zaten dün yolculuk yaptım sanırım şişkinlik var vücudumda... umarım haftaya herşey normale döner

bu arada herkese merhaba güzel birgün diliyorum kızlar.anlatmak istediğim konu var.
dün sabah oğluşum uyandığı için bizde 6 da kalktık. cumartesi geceside 6 da yatmıştı ve ogün doğru dürüst bişey yememişti. pazar günü bende hemen kalkıp kahvaltıyı hazırladım çeşit olsun fazla fazla yesin istedimçok acıktığını düşünerek. saat 7 gibi kahvaltıya oturduk.düşündüğüm gibi güzel yaptı kahvaltısını.geceden makinaya attığım çamaşırlarım vardı onları asayım dedim kahvaltıda sonra.bi baktım kayınvalidenin cumartesi günü kırdığı cevizlerin içleri benim balkonda ki cumartesi işten gelince yıkamıştım. ya zaten herşey balkona atılıyor diyede kızıyordum.neyse ona biraz canım sıkıldı ama hemen söndüm. daha sonra eşim klozet su akıtıyordu ve ben haftalardır söylüyordum onu yapayım bari dedi saat 9 u geçiyordu.bende evi temizleyeyim öğleden sonra rahat olayım bari dedim. öyle böyle biz işlere başladık. saat 12 ye doğru elektrik gitti.benim biraz işim kalmıştı.arada eşime kızdım.bazen sinirlerimi bozup durdu.temizlik yaparken farkında olmadan fazla ses yaptık sanırım(oğlumda dahil).aşağı kattakiler rahatsız oldu.onada üzüldüm.insanların tatil günlerinde uykusunu böldük. bana yapılsa bende sinir olurdum. elektrik hala gelmemişti.oğlumu yedireyim dedim.yemek istemedi onada sinir oldum.tatlı yapacaktım kremasını yapayım elektrik gelince bisküvilerini ezerim dedim. ama elektrik gelmedi. sonra uyuyakalmışız.ben uyurken anane trabzona dönmüş bende akşam eşime diyorumki üstkata çıkalım ananene ayıp oldu kadıncağız geldiğinden beri gidemedik. hem tatlı yaptım onun için çıkalım hadi çay içeriz diyorum adam bana ananem gitti.kapıya geldi sen uyuyordun deyince bnede şalter attı.beni uyandırmadığı gibi kadına kapıdan hoşçakal deyip tekrar yatmış. inanamadım.sinirimden ağladım. gideceği günü hiç konuşmamıştık yani bilmiyordum hatta dün akşam içinde sorarım diyordum. ama benim eşimde hata.böyle işte kızlar sadece içimi dökeyim rahatlayım istedim.

tamam canım sen nasıl uygun görürsen...
zaten dün yolculuk yaptım sanırım şişkinlik var vücudumda... umarım haftaya herşey normale döner

bir hafta için izine gerek yok tatlım. Aynı geçerim böyle daha iyi olur. İyi yolculuklar sana öpüyorum kendine iyi bak.

bu arada herkese merhaba güzel birgün diliyorum kızlar.anlatmak istediğim konu var.
dün sabah oğluşum uyandığı için bizde 6 da kalktık. cumartesi geceside 6 da yatmıştı ve ogün doğru dürüst bişey yememişti. pazar günü bende hemen kalkıp kahvaltıyı hazırladım çeşit olsun fazla fazla yesin istedimçok acıktığını düşünerek. saat 7 gibi kahvaltıya oturduk.düşündüğüm gibi güzel yaptı kahvaltısını.geceden makinaya attığım çamaşırlarım vardı onları asayım dedim kahvaltıda sonra.bi baktım kayınvalidenin cumartesi günü kırdığı cevizlerin içleri benim balkonda ki cumartesi işten gelince yıkamıştım. ya zaten herşey balkona atılıyor diyede kızıyordum.neyse ona biraz canım sıkıldı ama hemen söndüm. daha sonra eşim klozet su akıtıyordu ve ben haftalardır söylüyordum onu yapayım bari dedi saat 9 u geçiyordu.bende evi temizleyeyim öğleden sonra rahat olayım bari dedim. öyle böyle biz işlere başladık. saat 12 ye doğru elektrik gitti.benim biraz işim kalmıştı.arada eşime kızdım.bazen sinirlerimi bozup durdu.temizlik yaparken farkında olmadan fazla ses yaptık sanırım(oğlumda dahil).aşağı kattakiler rahatsız oldu.onada üzüldüm.insanların tatil günlerinde uykusunu böldük. bana yapılsa bende sinir olurdum. elektrik hala gelmemişti.oğlumu yedireyim dedim.yemek istemedi onada sinir oldum.tatlı yapacaktım kremasını yapayım elektrik gelince bisküvilerini ezerim dedim. ama elektrik gelmedi. sonra uyuyakalmışız.ben uyurken anane trabzona dönmüş bende akşam eşime diyorumki üstkata çıkalım ananene ayıp oldu kadıncağız geldiğinden beri gidemedik. hem tatlı yaptım onun için çıkalım hadi çay içeriz diyorum adam bana ananem gitti.kapıya geldi sen uyuyordun deyince bnede şalter attı.beni uyandırmadığı gibi kadına kapıdan hoşçakal deyip tekrar yatmış. inanamadım.sinirimden ağladım. gideceği günü hiç konuşmamıştık yani bilmiyordum hatta dün akşam içinde sorarım diyordum. ama benim eşimde hata.böyle işte kızlar sadece içimi dökeyim rahatlayım istedim.

canım benim bazen böyle herşey üst üste geliyor. Erkekler de böyle düşüncesiz olabiliyorlar bazen. Uyandırmamalarının gereksiz olduğu zaman uyandırırlar böyle durumlarda da uyukunu bölmek istemedim derler. Sen yine de canını sıkma tatlım, yaşadığımız sürece böyle olaylar olacak.

ben de bir yandan çok bunaldım derslerden bir yandan yaa sabır diyorum. Perşembe tatil çarşamba cuma da gitmiyorum biliyorsunuz güzel uzun bir tatil olacak benim için.
Haftaya da son dersler sonra 2 hafta vizeler var derslerim olmayacak obnları düşünüp mutlu oluyorum. Ders anlatmayı çok seviyorum ama çok fazla olduğu için bunaltıyorlar.

baharım nasıl oldun tatlım?

meliscim afiyet olsun..
dosbacım yolda ödem oluşması normal sen takılma şimdi bunlara hrşey normale girer inşallah..
melzeyitcim doktora gitmeyi ihmal etme bizlere de sonucunu yaz canım..
emirelcim bir kere başarmışsın yeniden başarmak zor değil önemli olan karar vermek..
adcım erkekler ne yazık ki bizim kadar ince düşünemez bu eşinde olsa kardeşinde olsa babanda olsa hep aynı sıkma canını..

Back
X