Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Canım, başınız sağolsun. Mekanı cennet olsun. Gerçekten bazen bazı şeyleri çok istememek gerekiyor ama netice itibari ile insanız.

Canım, sağol. Sen de dikkat et kendine. Valla, ne yalan söyleyeyim. Sınıflarda camlar açık ders anlatıyorum sürekli. İnsan endişe ediyor tabi. Neyse ki cuma günü okullarda dezenfektasyon yapacaklar. Tabi, ne kadar işe yarar, göreceğiz.

Canım, hastalığının adını ilk defa duydum. Tanımladığın kadarıyla ciddi bir şey. Geçmiş olsun, kendine dikkat et.

Canım, istediğin zaman konuş, içini dök. Eşler böyle potları hep kırar. Dediğin gibi seninle ilgili bir hata yok. Biraz duymamayı öğrenmemiz lazım. Bayramda İzmir'e arabayla gittik. Kayınpeder, bana biraz kızmış. Çünkü yolda arabayı eşim kullanmış, onun yükünü paylaşmamışım. Aman... Ben duymamaya, düşünmemeye çalışıyorum. Ne olursa olsun, el kızı oluyoruz. Kavga etmeyi bilirim ben de. Etmiyorsam eşimi arada bırakmamak istemem.

Ohh, ohh, süper. kaydirigubbakcemile3 Dinlenirsin biraz. Biz de çarşamba yarım gün, perşembe tatil, cuma da dezenfekte tatili. Cumartesi de kurs dezenfekte işi için yok. Bayram, bayram... Ben de severim ders anlatmayı da. Bu yıl ders yüküm çok. 9 lar çok sabır istiyor. Olsun, gene de güzel.

Afiyet şeker olsun cnaım. Bir parça çikolata ne kadar küçük bir parça kaydirigubbakcemile3

Canım, düğünler öyle oluyor. Bu hafta dikkat edersin artık kaydirigubbakcemile4
Aman kendine dikkat et. Pastil al, gargara yap. Boğazın ilerlemesin sakın.

Canım, bugün diyetisyene gittim. 500 gr vermişim. Cumaya kadar üstüne 100-200 gr daha koyabilsem ne güzel olur. Pehh, eskiden olsa bu yediklerimle 0 beden olmuştum.
Benim tartı krizimi biliyorsun değil mi? Yeni tartı içime sinmedi. Gidip değiştirmeye karar verdim. Tabi satıcı kararımı nasıl bulacak, bilemem. Eski usul olanlardan alayım diyorum. Diyetisyen yeni bir menü verdi. Bu sefer yiyeceklerimi epey değiştirdi. Vücudu şaşırtmak istiyor galiba. Bu rejimden umutluyum sanki. Haftada 1 börek 1 kere de sütlü tatlı verdi. Hava kapalı, hafiften içim sıkıldı. Sen nasılsın canım?

bu iyi bir haber canim ya orasi öyle bende önce daha cabuk kilo verirdim ama herhalde yas ilerledikce kilo vermekte zorlasiyor yasin kac bu arada bilmiyorum ama
evet canim biliyorum en iyisi eski tartilar

arkadaşlaaarrrr aranızda ülker çikolatalı gofret sevmeyen var mıııııı kaydirigubbakcemile3
ben az önce yedim de :kedi:(dayanamadım napimmmm)

afiyet olsun baharcım.ben kendime tatlı konusunda hakim olamadığım için öyle kötü şeyleri almıyorum eve:)) taa ramazan bayramından bu yana evde hiç tatlı ve hamurişi yapmadım iki kere kek yaptım oda kızım için.
kahvaltı bi domates,bi kk.peynir,3 zeytin, bi dilim uno
öğle bi dilim kek bi fincan nescafe
arada üzüm
akşam yemeğindede balık salata var
yemekten sonra belki bi pikolata yerim:kedi:

aSkiTocum hadi afiyet olsun bugünden itibaren görelim seni o zaman.

Nachtigall canım ben de brokoliyi yoğurtla yiyorum çok lezzetli oluyor öyle dene bir de istersen.

fikriyecim evet yediklerini atlamadan yaz canım . Bal su sirkeyi ben de deneyeyim dedim2 gün dayandım sirkenin kokusundan nefret ederim çünkü. Ama sonuç alanlar var sanırım. Fransız diyetini ben de duyudum ama denemedim. Etebayılırım ama bir hafta sırf et yiyemem herhalde. Mağazalardaki güzelşeyleri alamaman ve bir gün görümcen gibi olacak olman üzerine ne bulsan giyebileceğini düşünmen sana hırs olsun canım. aha bir sıkı asıl diyete.

acibiber ben de 2 dilim pizza yedim c.tesi ama bir daha kaçamak yok sen de öyle yaparsın

genciza durucuğun bütün daninolarını danetelerini bitirdim şekerim evde kaldımı hiç :sinifsinif:

emirel sana birini ayarlayayım bu hafta koçluk işini yapmadım çünkü herkes eksideydi senin için birşeyler ekleyeceğim arayayım da bulayım önce.
evet bu hafta kaçamak yokkkkkkk
13. takım **102.etap**
emirel (68.0 / 66.2 / 1.8 / 2.65%) (yeni üye):nazar:

13. takım **103.etap**
emirel (66.2 / 64.5 / 1.7 / 2.57%)

103. etap bireysel
İkinci* %2,57 ile emirela.s.:nazar:(13. takım)
13. TAKIM * *105.ETAP SONUÇLARI** BİRİNCİ a.s.:nazar::1hug: şuraya dikkatle bakın bu hafta uçmuşuz.
emirel (64.5/62,9/1,6/2,48)

105. etap Bireyseller
1. melzeyit.............3,20 13.TAKIMMM :hooray: :nazar:
2. emirel............... 2,48 13.TAKIIMMMMMM :hooray: :nazar:
3. jojel ……………2,40 VE YİNE 13. TAKIMMMMMM MAŞALLAAHH MAŞAALAAHHH :hooray
: :nazar:

13. Takım **110. Etap** **
emirel (62.4 / 61.5 / 0.9 / 1.44%)

13. TAKIM 111. etap
emirel (61.5 / 60.7 / 0.8 / 1.30%)

velhasılkelam emirelcim 68lerden bu kilolara düşmüşsün ilk katıldığın haftalar çok azimliymişsin hep de 1 kilonun üzerinde veriyormuşsun tatil dönüşü azmin gitmiş. 2 defa derece yapmışsın. Yine yapabilirsin sana güvenityoruz bu kadar fazla vermesen de haftada yarım kilo bile yeterli.
Not: Yukarıdakiler sadece çok verdiğin zamanlara ait bunların dışında da verdiğin haftalar vardı.
sana katılıyorum şelkerim o bir istesin yine derce yapar ama motivasyonu düştü..
nasılsınız canlarım ben evime geldim....çok gezdim çok yedim ve kilo aldım :((
dedim evime gideyim ayaklarımı uzatıp rahat rahat yeşil çayımı içip bu kilo üzerimde kalmadan vereyim istedim :((
ama herşeyin hayırlısını istemek lazımmış.... şimdi telefon aldım memlekette eniştem vefat etmiş halam şimdi ne haldedir.... öğleden sonra tekrar yola çıkacağım ne kadar kalırım bilmiyorum :(( çok üzgünüm
meliscim bu hafta beni izinli yazabilir misin ?? canım :(( çok üzgünüm
şimdilik buralardayım geçmişi okuyamayacağım
başınız aolsun Allah rahmet etsin inşallah.
arkadaşlaaarrrr aranızda ülker çikolatalı gofret sevmeyen var mıııııı kaydirigubbakcemile3
ben az önce yedim de :kedi:(dayanamadım napimmmm)

yapma be baharım çelme aklımızı sevilmez mi yaaaaa

bu iyi bir haber canim ya orasi öyle bende önce daha cabuk kilo verirdim ama herhalde yas ilerledikce kilo vermekte zorlasiyor yasin kac bu arada bilmiyorum ama
Hayatım, yaşım 33. Öyle de bi yaşım yok ama kilo veriş hızım pek öyle söylemiyorkaydirigubbakcemile3

arkadaşlaaarrrr aranızda ülker çikolatalı gofret sevmeyen var mıııııı kaydirigubbakcemile3 ben az önce yedim de :kedi:(dayanamadım napimmmm)

Afiyet olsun canım. Gene yiyebileceğin en masum çikolatayı yemişsin. Bir zamanlar diyetisyenim de bana verirdi...mirmirmirmir

:roflol: 1 x 10 cm :)))) bi tane merci cik yedim öfs sende ask olsun cokmu yani nedenzor durumda birakiyon beni :roflol:

Ufak bi şeymiş. Afiyet olsun şekerim şakkıdı

afiyet olsun baharcım.ben kendime tatlı konusunda hakim olamadığım için öyle kötü şeyleri almıyorum eve:)) taa ramazan bayramından bu yana evde hiç tatlı ve hamurişi yapmadım iki kere kek yaptım oda kızım için.
kahvaltı bi domates,bi kk.peynir,3 zeytin, bi dilim uno
öğle bi dilim kek bi fincan nescafe
arada üzüm
akşam yemeğindede balık salata var
yemekten sonra belki bi pikolata yerim:kedi:

canım ben de kendim uzun zamandır markette çikolata reyonuna uğramıyorum bile ama kardeşim kendine alırken banada almış şimdi çocuğu kırmayım dedim yedim (bahaneye bak yaaa kaydirigubbakcemile3)

ferdacım eşime diyorum danino getir çocuğa oda ne çabuk bitirdi daha yeni aldım diyor:roflol:

kaydirigubbakcemile3

yapma be baharım çelme aklımızı sevilmez mi yaaaaa

ayyy utandım şimdi yaa söylemeseydim keşkeee :utangac:

Afiyet olsun canım. Gene yiyebileceğin en masum çikolatayı yemişsin. Bir zamanlar diyetisyenim de bana verirdi...mirmirmirmir

masum bi kaçamak olmuş benimkisi desene :jeyyar:

Gününüz aydın olsun kızlar,
Kahvaltıda değişiklik var. Yazayım: 2 dilim ekmek, 1 parça peynir, 1 tatlı kaşığı zeytin ezmesi, kahve.

günaydın bayanlar geçmişi okuyamadım sabah 1 bardak süt 3-4 zeytin az peynirli yumurta bir dilim ekmek ve bir çay kaşığı bal
1 bardak nescafe içtim

merhaba arkadaşlar ben de yediklerimi yazayım..
geç kalktığım için sabah ve öğle yemeği bir arada oldu sayılır
1 yumurta 1 k.k kadar peynir bi tutam maydonoz ve bi tane de domates 2 dilim kepek ekmeğiyle birlikte..
bugün dayanabilirsem akşam salata ve yoğurtla geçiştirmek istiyorum bakalım artık yerimseniben

merhabalar,kahvaltida oglucuma saolsun hic ac kalmiyorum onun yemediklerini ben bitirdim,
boyle devam eersem dev gibi olurum,benim babaannemin bir lafi var tasarruf yapa yapa sismanladim....benimle ayni sey olacak galiba.
sabah kasar,yumurtadan azicik,2 zeytin,1 dilim ekmek,yarim ceviz.
oglen bir sut dilimi,1 dilim ekmek uzerine bir corba kasigi et ezmesi.
aksam mantar corbasi olacak

genciza bak sen daninolari iyiyorsun demekki ben de bazen oyle ucundan yerim onlar cok tatli affiyet olsun.

selam citir bebiklerr

ben bugün cok ne$eliyimm.. sabah 70,5 ciktimm :dance:
ilk günler böle cabuk gidip ve diyetimin ilerleyen zamanlarinda hayal kirikligi ya$asamda seviniyorum.
artik $u 70 lerden ebediyyen kurtulmak istiyorum ve kendime inaniyorum.

öglen 12 de kalktim
4 kepek bisküvi + bir bardak süt (224 kcal)

birazdan tavuk corbasi yapicam.. hem oglum hem kendim icin, (340 kcal)
onu yiyip oglumla gezmeye gidicez.

aksamda 1 adet findikli müsli alirim yanima.. (107 kcal)

ve insallah günü 671 kalori ile bitirecegim.

ben 90 kilo ile diyete basladigimda.. sporun yani sira
her yedigimin kalorisini hesapladim.
hatta o dönemlerden kalma bir aliskanlik olarak her alisveriste aldigimin kalorisine bakiyorum.
günde en fazla 1000 kalori tüketerek haftada 600 gr - 1000 gr arasi vermek mümkün.
günde 600 kalori tüketerek ise 2 kilo garanti gibi bise :)

tabi herkesin metabolizmasi farkli calisiyor. ben kendimde gözlemledigim bilgileri paylasmak istedim..

sevgilerr

askiti payasin cok gu\el tesekkurler,evet yediklerim fazla sayilmaz ama hepsi cok besleyici o da var,neyse aksam mantar corbami ekmeksiz yerim,
Askito kucuk sevgilin cokcok tatli sapkasi ve ayakibisi cok uyumlu,fistik olmus.

merhaba kizlar nasilsiniz ben iyiyim bugün yüzmeye gidecem nactigall canim ayni yastaymisiz ama ben bundan bi 10 sene önce bu yediklerimle coktan 60 lara düsmüstüm ne yapalim ama yine düsecem 60 a
melyezit canim ne yaptin anneni götürmek istedigin zaman tel numarsini veririm adamin
baharcim sen nasilsin toparladin mi biraz kendini
askito canim süpersin bende o kadar cok istiyorum ki su 70 lerden kurtulmayi ama benim de az kaldi iki kilocuk
fikriye canim sen nasilsin valla bazen öyle oluyor cocuklar yemiyor aman cöpe gitmesin diye bizim midelere ama artik yapmiyorum

Back
X