Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

canım metabolizma hızını ölçtürdün mü hiç yavaş çalışıyor olabilir bir baktır istersen

Canım, hiç ölçtürmedim. Hatta böyle bir şeyden de haberim yoktu. Nerede yapılıyor? Diyetisyenler de ölçebiliyor mu?

aslinda biraz bünye ile birazda diyetin hangi asamasinda olmana bagli canim. ben diyete basladim zaman .. yani 11 ay olavak neredeyse. tikir tikir verdim.. hele ilk 2 haftasi 10 kiloya yaklasik verdim diye hatirliyorum. hatta görümcem hala daha iddia ediyor 1 haftada verdin sen 10 kiloyu diye :roflol: ondan sonrasinda cok zorlandim. simdi ise 69 - 74 arasi gidip geldimm hep.. 69 a indim ama devamini getiremedim. az da yesem sporda yapsam takilip kaliyorum. demem o ki eger diyetinin basinda deilsen kilo vermen daha güc olacak. ama sakin vazgecme opuyorumnanaktan

Doğrusun canım. Ben de devam ettirmekte kararlıyım.

Nachtigall bugün üniversitede bizim konumuzda domuz gribiydi. Bir iş arkadaşımızın oğlu olmuş benim psikopat oda arkadaşım da dün onun ders yaptığı öğrencilere ben bugün ders yapmam dedi çocukları geri gönderdi rahatsızım dedi. Ne dediysem ikna edemedim. Kendimizi korumamız mümkün değil Allah korusun. Dün ve bugün yaklaşık 100'er kişilik sınıflarda ders anlattım. Markete alışveriş merkezine vasıtalara binip iniyoruz nelerden koruyabilirizki kendimizi. Sınıfta çocuklarda şaşkındı onlarla da konuştum. Elinizden geleni yapın ama abartmayın artık dedim. Ne yapalım hayat devam ediyor. 500 gr vermiş olman ve kahvaltının değişmesi süper. Tüm listen mi değişti? paylaşırmısın bizimle canım.

Ah canım ah. Konu hep bu. Diyetime gelince, kahvaltılarımı biliyorsunuz. Akşamları da hep aynı. 7-8 kaşık kıymalı sebze. Öğlenleri için haftada 2 öğlen 1 kase çorba, 2 parça peynir, 1 bardak ayran, 1 dilim ekmek. 2 öğlen sade sebze, ayran, 1 dilim ekmek. Geri kalan 3 öğlen aynı. Ya kıymalı sebze ya 4 tane köfte, ya da el kadar 2 parça tavuk.

kızlar 2 gündür akşam 9da sızıyorum saatlerin alınmasına alışamadım hala. Bi de melisin boğazı iltihaplanmış ateş falan yordu beni biraz. Tabi bu saatle uyukum bitti aklım da sizlerde kalmıştı bir bakayım dedim. 1 saattir buradayım geri döneyim kuzumun yanina. Babasını salona attık kuzumla yatıyoruz 2 gecedir (ateşini ölçüyorum da geceleri sık sık, benim kız 40 derece ateşi görmeden hali hareketi değişmiyor, koşup oynarken bir ölçüyorum 39.3 o yüzden sıkı takipteyim)

Canım, Melisciğime geçmiş olsun. Tez zamanda sağlığına kavuşsun.

günaydın takım arkadaşlarım bugün nasılsınız bakalım? ben sabah hastaneye gittim yanık merhemim bitmişti onu yazdıracaktım tekrar doktora ama hastaneleri görmeniz lazım girmekte beklemekte yürek ister doktorlar hemşireler görevliler ağızlarında maske ellerinde eldiven o şekilde dolaşıyorlar insanın öyle görünce giriş yaptırmak için sıraya giresi gelmiyo o yüzden geri döndüm eve tabi yakın olmasının verdiği avantaj merhemi yazdırmam şart yarın tatil o yüzden cuma öğleden sonra gitmeyi düşünüyorum daha sakin oluyor bi geçemedi ne yanıkmış amaaaa kafamçokkarıştı

Baharcım, ben de bugün sağlık ocağına gittim kan ilacımı yazdırmak için. Dr yüzünde maske ile muayene ediyor. Gerçekten moral bozucu bir tablo. Gitmişken dünden beri devam eden boğaz kuruluğumu sordum. Korku bu ya. Bana dediği, hepimiz domuz gribi geçirecekmişiz gibi bir tablo varmış. Bağışıklık sistemimizi güçlü tutmalıymışız.

Kızlar, hepiniz kendinize dikkat edin. Şu bi kaç gün öncesine kadar umursamıyordum. Herhalde haberlerin etkisiyle endişe etmeye başladım. Herşeyin başı sağlık. Bol c vitamini..

selam kizlar

hala 69 u göremedimm meliscimm ama cumaya ümitliyimmm:teytey:

sabah
2 catal spagetti ( gece esim yerken canim cekmisti.. aksamlari bisi canim cekiyorsa .. gece deilde sabah kalktigimda mutlaka tadina bakarim.en azindan gün icinde yakabilme olanagi var, aklinizda bulunsun)

yarim kâse CORNFLAKES (150 kcal)

ara müsli yerim.

sonrasida allah kerim..

Afiyet olsun canım. Ben öğle yemeği için fırında mücver yaptım. 1 kilo kabak için 2 silme çorba kaşığı un (diyetisyen dedi) 1 yumurta, az kabartma tozu ve dereotu, maydonoz koydum. Hem diyet, hem lezzetli. Belki sonrası için ilham olabilir.

nachtigall kabak olsaydi yapardim canim..
rendeliomusun kabagi peki?

ben rendeleyip icine bolca un kabartma tozu .. beyaz peynir vs koyuyorum oldukca kalorili oluyor :=)

birde böyle yapayimm

son durum :

sabah
2 catal spagetti (150 kcal)

ara müsli (106 kcal)
bir dilim ekmek (105 kcal)

öglen
yine 2 catal spagettiden aldim.. ama sagettim margarinli :( (150 kcal)

aksamda bir kase corba yerim. (ortalama 250 kcal)

Toplam : 911 kalori:emir_bebek:

Bayanlar nasılsınız?Bugün siteye girişe izin vermedi net.Daha yeni girebildim.geçmişi okuyup geliyorum hemen.

Arkadaşlar bizler azimlerimizi kaybettik sanırım,motivasyon bu hafta çok düşük,katılım az.Regl olmanın verdiği şeyle tatlı türü şeylere saldırdınız sanırım.Malum o dönemlerde tatlı krizi tutar.Bende dün doktora gittim,dediğiniz gibi herkeste bir maske öyle dolaşıyorlar.Bende tonsilit ve faranjit oldum.Dün bütün gün uyudum,heryerim ağrıyor.Bol c vitamini alıyorum ama ağrılarım çok.Bugün yediklerim sabah 1 domates,1 salatalık,roka,az peynir.1 dilim ekmek,Ara 1 kase yoğurt,öğlen 2 kaşık bamya.Akşama balık salata var.Ekmek yemem.Su içemiyorum bu aralar mide bulantısı yapıyor bende.En kısa zamanda içebilirm inşallah...Spor desen yapamıyorum hemen hemen 1 haftadır.Yürümeye çalışıyorum ama 30 dkada olsa.

nachtigall kabak olsaydi yapardim canim..
rendeliomusun kabagi peki?

ben rendeleyip icine bolca un kabartma tozu .. beyaz peynir vs koyuyorum oldukca kalorili oluyor :=)

birde böyle yapayimm

son durum :

sabah
2 catal spagetti (150 kcal)

ara müsli (106 kcal)
bir dilim ekmek (105 kcal)

öglen
yine 2 catal spagettiden aldim.. ama sagettim margarinli :( (150 kcal)

aksamda bir kase corba yerim. (ortalama 250 kcal)

Toplam : 911 kalori:emir_bebek:

Rendeliyorum canım. Az da sıvı yağ koyuyorum. Mesela 2-3 çorba kaşığı. Fırında olunca yağ da yetiyor.opuyorumnanaktan

Arkadaşlar bizler azimlerimizi kaybettik sanırım,motivasyon bu hafta çok düşük,katılım az.Regl olmanın verdiği şeyle tatlı türü şeylere saldırdınız sanırım.Malum o dönemlerde tatlı krizi tutar.Bende dün doktora gittim,dediğiniz gibi herkeste bir maske öyle dolaşıyorlar.Bende tonsilit ve faranjit oldum.Dün bütün gün uyudum,heryerim ağrıyor.Bol c vitamini alıyorum ama ağrılarım çok.Bugün yediklerim sabah 1 domates,1 salatalık,roka,az peynir.1 dilim ekmek,Ara 1 kase yoğurt,öğlen 2 kaşık bamya.Akşama balık salata var.Ekmek yemem.Su içemiyorum bu aralar mide bulantısı yapıyor bende.En kısa zamanda içebilirm inşallah...Spor desen yapamıyorum hemen hemen 1 haftadır.Yürümeye çalışıyorum ama 30 dkada olsa.

Hoşgeldin güzelimm zemuszemus
Aman kendine dikkat et. Meyveni hiç eksik etme. Yediklerin güzelmiş ama biraz ekmek az gibi geldi bana. Halsizlik yaşayabilirsin. Vücut için karbonhidrat çok önemli. ıstersen kepekli ya da çavdarlı yiyebilirsin. zaralı olmaz.Onun dışında gayet şık bir menü olmuş.
Su dediğin gibi çok içildiğinde bayıyor kaydirigubbakcemile3
Boğazımdaki kuruluk geçmeden spor yapmaktan çekiniyorum. Terliyorum falan ya. Davetiye çıkarmayayım hastalıklara.

Son düzenleme:
Hoşgeldin güzelimm zemuszemus
Aman kendine dikkat et. Meyveni hiç eksik etme. Yediklerin güzelmiş ama biraz ekmek az gibi geldi bana. Halsizlik yaşayabilirsin. Vücut için karbonhidrat çok önemli. İstersen kepekli ya da çavdarlı yiyebilirsin. zaralı olmaz.Onun dışında gayet şık bir menü olmuş.
Su dediğin gibi çok içildiğinde bayıyor kaydirigubbakcemile3

Hoşbulduk canım nasılsın?Rahatsızlıktan dolayı su içemiyorum zaten ben 4 litre su içerdim.

oglende canim mercimek istemedi 1 ayran ve bir dilim uzerine bir corba kasigi et ezmesi surdum yedim.ara 4 tane eti form biskuvi ve 1 neskafe.aksam tavuk corbasi var bir kase ondan yerim.
Kizlar bir sey fark ettim,fazla yemedigme gore yineden kilo veremiyorum,sonuc spor yapmadan,su icmeden,lifli iyiecekleri tukketmeden zayiflamak yok.Benim sorunum cok yemek yemegk degilmis.Zayiflamakta basarali olabilmek icin hayatimi tamemen degistirmeliyim.

oglende canim mercimek istemedi 1 ayran ve bir dilim uzerine bir corba kasigi et ezmesi surdum yedim.ara 4 tane eti form biskuvi ve 1 neskafe.aksam tavuk corbasi var bir kase ondan yerim.
Kizlar bir sey fark ettim,fazla yemedigme gore yineden kilo veremiyorum,sonuc spor yapmadan,su icmeden,lifli iyiecekleri tukketmeden zayiflamak yok.Benim sorunum cok yemek yemegk degilmis.Zayiflamakta basarali olabilmek icin hayatimi tamemen degistirmeliyim.

Kesinlikle doğrusun canım. Hayat baştan sona değişmeli. Mutfak alışkanlıkları da değişiyor. Öğünlerini 6 ya çıkarabilirsin. 3 ana, 3 ara öğün. Sen zaten bunları biliyorsundur. Benim diyetisyenin verdiği diyete göre konuşuyorum: aradaki etiform 1 paket olabilir ve yanına ya light süt ya da ayran olabilir. Kuşluk vakti için de meyve koyabilirsin. Akşam da meyve yiyebilirsin. Ve kaçınılmaz olarak su!!! Moralini bozma canım. :1hug:

kızlar o kadar şey yazdım hepsi hata verdi ve gitti mafoldumben bu sıralar ne kadar çok hata veriyor site bazen girmekte bile zorlanıyorum..
akşam ne yazık ki fazla kaçırdım hamsi tava vardı ve ben dayanamadım yedim balık sezonunu yeni açtım uzun zamandır yememiştim :utangac: kızartma olmasaydı iyiydi ama annem kızartma olarak yapmış :kızgın:

merhaba kızlar a.s.
bugün sabah bi yumurta,bi kk. peynir,iki zeytin,bi dilim uno
öğlen komşuya gittim ve maalesef bi iki parça bişey yedim hamurişi
akşam bi kase mercimek çorbası,bi porsiyon taze fasulye ekmek yemedim öğlen yedim diye.
az öncede 160 kalorilik bi tatlı :((

offffffffff kizlar yha :((((
7 kilometre hizli yürüdümm
100 mekik cektimmm

eve geldim naptim?
1 paket cipsi (800 kcal) löp migdeyee.. manyagim benn herseyy bo$a gitti pü banaaaaa:olmaz::a015:

oglumu uyutmam lazim grsrz :(

neyse aşkito bide iyi tarafından bak hiç değilse cipsin bi kısmını yürüyerek yakmış oldun:icecream:

neyse hilmişim yarın yeni bi gün yeniden konsantre ol ve başka.
ben eve aburcubur aldımmı yiyorum o yüzden almıyorum eşimede aldırmıyorum.evde olunca dayanamıyor insan.

valla aysegülcüm yarin kendime büyük bir ceza planliyorum :jeyyar:sadece 3 bardak süt ve su ..yarini böyle bitircem. böylece aradaki kalori fazlaligi kapanacak. ve ben ,cuma sabahi mutlu uyanacagimmmhakettim ben bu cezayi..

Kızlar günaydın, dün maalesef bir kaçamak yaptım. Akşam arkadaşlar vardı. Bir sürü cips vs. Ben saymadım ama 15-20 tane kaju yedim. Hem de tuzlu tuzlu. :oklava: Üzgünüm.
Sabah da standart kahvaltı. 2 dilim ekmek, 1 parça peynir, 1 kaşık zeytin ezmesi ve kahve. Bugün kesinlikle bisiklete binmem gerekiyor.

üzerinde oynanan hertürlü oyuna rağmen vatanını seven milyonlarca insan sayesinde halen ilk günki gibi güçlü duran cumhuriyetimizin yeni yaşını kutladığımız bu günde siz cumhuriyet çocuklarınında bayramını kutluyorum

bu arada başkanım takıma geri dönmek istiiyorum şuan 800 gr almış bir şahıs oalarak eğer kontrol altına alınmazsam bu iki katına çıkacakmış gibi geliyor
bu arada 80lerin bir çocuğu olan ben
kestane kebap acele cevap:)))))))))))

Back
X