Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

güzelim sana da geçmiş olsun canım.
Benim de olmuştu işte yıllar önce daha üniversite 1. sınıf öğrencisiydim kalp hastası gibi ilaç kullanmaya başlamıştım psikolojim bozulmuştu ilaçlar dengemi bozmuştu ve bunu söyleyen üniversite hastanesinde bir hocaydı.
Bir şeyim yokmuş daha doğrusu olan şey insanların %20sinde falan varmış 50 yaşından önce problem çıkarmazmış falan, doğumda bile önemsemediler düşün.

Olabiliyor bazen böyle işte.

Şimdi de domuz gribini çok abartıyorlar herkesin psikolojisini bozmak sanırım amaçları.

ARKADASLAR ETIKETLER ILGILI BU TOPIGINI N HIC YAZDIGIMI HATIRLAMIYORUM BEN ACIKCASI AMA FIKRIYE DIYORSA OYLEDIR HERHALDE
NASIL OYNAMISIM ANLAMADIM acaba I harfi bende yok ayni sekilde diyer turkce harfleride ondan mi anlamadim.neyse sorun burdan cikiyorsa ok yapmaaaaaaaaaaaaam

hani altta yer alıyor ya o etiketlerle oynamak yasak, oynamayın derken yani yeni yazmayın anlamında söyledi kalliste. Diyet guruplarındaki etiketler belli, yeni etiket eklemeyin.

Mesela sabah benim gördüklerim: obez obez olma, meyve sebze vs. bir çok yazı vardı. Diğer arkadaşlarında aklında bulunsun bu gurupta yasak olduğunu bilmeyenler vardır muhakkak.

güzelim sana da geçmiş olsun canım.
Benim de olmuştu işte yıllar önce daha üniversite 1. sınıf öğrencisiydim kalp hastası gibi ilaç kullanmaya başlamıştım psikolojim bozulmuştu ilaçlar dengemi bozmuştu ve bunu söyleyen üniversite hastanesinde bir hocaydı.
Bir şeyim yokmuş daha doğrusu olan şey insanların %20sinde falan varmış 50 yaşından önce problem çıkarmazmış falan, doğumda bile önemsemediler düşün.

Olabiliyor bazen böyle işte.

Şimdi de domuz gribini çok abartıyorlar herkesin psikolojisini bozmak sanırım amaçları.

Doktorlara inanıyoruz,güveniyoruz sonrada bir yığın hüsran.Neye inancağımı şaşırmış durumdayım ben.Domuz gribide çok abartılıyor artık.1 kere gösterilen haber tekrar tekrar gösteriliyor.Gündem değiştirmekten başka bişey değil gibi geliyor bana.Çünkü aşı yaptırması bir sorun,testi bir sorun(zaten yapmıyorlarmış artık),herkesi domuz gribi olarak görüyorlarmış.Jeller desen aldı başını gidiyor.Bana biraz gündem değiştirmek,birazda birilerinin rant sağlaması için yapılmış bişey gibi geliyor.Çünkü insanlarımız artık ne oldum delisi oldular.Panik,stres,pislik zaten her hastalığa davetiye çıkarıyor.Bence çok abartıldı.Geçen sene başka bişey,bakalım seneye ne çıkcak.....

Doktorlara inanıyoruz,güveniyoruz sonrada bir yığın hüsran.Neye inancağımı şaşırmış durumdayım ben.Domuz gribide çok abartılıyor artık.1 kere gösterilen haber tekrar tekrar gösteriliyor.Gündem değiştirmekten başka bişey değil gibi geliyor bana.Çünkü aşı yaptırması bir sorun,testi bir sorun(zaten yapmıyorlarmış artık),herkesi domuz gribi olarak görüyorlarmış.Jeller desen aldı başını gidiyor.Bana biraz gündem değiştirmek,birazda birilerinin rant sağlaması için yapılmış bişey gibi geliyor.Çünkü insanlarımız artık ne oldum delisi oldular.Panik,stres,pislik zaten her hastalığa davetiye çıkarıyor.Bence çok abartıldı.Geçen sene başka bişey,bakalım seneye ne çıkcak.....

canım tamamen katılıyorum sana ben de rant olduğunu düşünüyorum işin içinde ve de dikkatleri başka yöne çekmek gündem değiştirmek. Aşı yaptırmayı düşünmüyorum ne kendime ne kızıma o kadar çok yan etkisi var ki, lisansları yok
Kaldıki normal gripten her sene 250-500 bin kişi ölürken, domuz gribinden tüm dünyada ölen insan sayısı 1.500 kadar. Bir başka deyişle domuz gribinden ölüm ihtimali binde 4. O da daha çok bünyesi zayıf olamnları vurur herhalde. Biz vitamin takviyemizi yapalım hele diyetteyiz çok dikkat etmeliyiz, temiz olalım gerisi boş.

güzelim ben şimdilik çıkıyorum kaloriferci gelecek kaloriferleri yakmadan bir elden geçirelim dedik 2 petek değişecek falan evi toparlayayım biraz. Görüşürüz sonra.

2. olduk, askito da bireyselde 3. kutlarım hepinizi.

hani altta yer alıyor ya o etiketlerle oynamak yasak, oynamayın derken yani yeni yazmayın anlamında söyledi kalliste. Diyet guruplarındaki etiketler belli, yeni etiket eklemeyin.

Mesela sabah benim gördüklerim: obez obez olma, meyve sebze vs. bir çok yazı vardı. Diğer arkadaşlarında aklında bulunsun bu gurupta yasak olduğunu bilmeyenler vardır muhakkak.

anladim canim,ama soyleyim kesinlikle boyle seyleri yazmadim,simdi baktim benim 3 tane yazdigim etiket var acaba cok mu?ne kadar yazabiliriz?
canim ben TR DEYIM AMA LAPTOPUMDA TURKCE HARFLER YOK.PROGRAM YUKEYEBILIRIM AMA KULLANMAYI ZOR GELIYOR BANA.
NEYISE TESEKKURLER.

anladim canim,ama soyleyim kesinlikle boyle seyleri yazmadim,simdi baktim benim 3 tane yazdigim etiket var acaba cok mu?ne kadar yazabiliriz?
canim ben TR DEYIM AMA LAPTOPUMDA TURKCE HARFLER YOK.PROGRAM YUKEYEBILIRIM AMA KULLANMAYI ZOR GELIYOR BANA.
NEYISE TESEKKURLER.

Fikriyecim 3 tane etiket için kalkıpta buraya gelip uyarı yapmam canım melis bilir beni bir çok arkadaşımızda tanımıştır, sabah temizliğini yaptım etiketlerin, bazen mesaj yaparken başlık yazarsanız da aynı durum oluşuyor galiba bu sadece tahmin ama kesin bilmiyorum, yanlışlık olmuş olabilir yapmadıysan ben özür dilerim canım sadece bu konudan çok bunaldım öyle çok zamanımı alıyor ki etiketleri düzenlemek bu yüzden sürekli uyarı veriyorum...a.s.

güzelim ben şimdilik çıkıyorum kaloriferci gelecek kaloriferleri yakmadan bir elden geçirelim dedik 2 petek değişecek falan evi toparlayayım biraz. Görüşürüz sonra.

2. olduk, askito da bireyselde 3. kutlarım hepinizi.
ay yaşasın gerçi ben 300 gram alarak size köstek oldum ama bu hafta bomba gibi geleceğim inş.bu arada sitede sorun mu var yoksa benim nette mi sorun var..

Merhaba kızlar, site çok ağır olduğu için herkese yanıt veremeyeceğim.
Askitocum, tebrik ediyorum seni kaydirigubbakcemile5 Başarılarının devamını diliyorum :)
Karamalicim, çok geçmiş olsun. Üzüldüm.
Meliscim, ben etiket olayından haberdar değilim galiba. İleride bir hataya düşmemek için soruyorum: etiketler bizim kilo çizelgeleri mi oluyor? "Şu kadar kilo kaldı vs notlarımız mı kısa olmalı?
Meliscim, bu takım işi iyi olmuş. Şimdi kendimi büsbütün sorumlu hissedeceğim takımıma zemuszemus

Şimdi de gelelim bugün yediklerime: ben bugün biraz yaramazdım. Kahvaltı, malum.
Öğleye doğru 1 pk etiform ve light süt
Öğlen 7 kaşık taze fasülye, 1 kase mercimek çorbası ( 1 dilim ekmeğe bedel)
Akşamüstü 3 küçük mandalina ve sonra da 1/2 parçadan az börek. Arkadaşıma gitmiştim. Çok severim onu ama durmuyor. Gerçekten durmuyor. Önüme börekler, tatlılar neler neler koydu. Nefis bu, bir sınırı var. Üzülmüyor değilim ama olan oldu.
Akşam da kıymalı fasülye, 1 dilim ekmek ve ayran.

merhaba kızlar a.s.
bütün takımı tebrik ediyorum dereceye girmişiz sanırım.
guzelim biz senle eş olmuşuz canım bugün yediklerimi yazayım
sabah iki dilim uno,peynir,zeytin,yumurta ( normalde kahvaltıda 1 uno yiyorum ama bugün eşimle birlikte yapınca 2 oldu)
öğlen bi fincan nescafe 6 adet kepekli bisküvi
akşam bi porsiyon yoğurtlu yağsız makarna
ilerleyen saatlerdede yeşil çay içerim ve meyve yerim.

guzelim sen hastaydın sanırım çok geçmiş olsun canım.bende iki gündür hastayım ama ayakta atlatıyorum çok şükür.

iyi akşamlar kızlar sitedeki sorun devam ediyor sanırım geç açıldığına göre o yüzden cevap yazamıyorum yazılanlara ben artık cuma günlerini eğer tatlı krizim tutarsa kullanmayı düşünüyorum en azından yakmak için bir hafta oluyo insanın önünde kaydirigubbakcemile3 bugün tahinli çörek yedim tüm hafta başka kaçamak yok ama :olmaz:

merhaba kızlar a.s.
bütün takımı tebrik ediyorum dereceye girmişiz sanırım.
guzelim biz senle eş olmuşuz canım bugün yediklerimi yazayım
sabah iki dilim uno,peynir,zeytin,yumurta ( normalde kahvaltıda 1 uno yiyorum ama bugün eşimle birlikte yapınca 2 oldu)
öğlen bi fincan nescafe 6 adet kepekli bisküvi
akşam bi porsiyon yoğurtlu yağsız makarna
ilerleyen saatlerdede yeşil çay içerim ve meyve yerim.

guzelim sen hastaydın sanırım çok geçmiş olsun canım.bende iki gündür hastayım ama ayakta atlatıyorum çok şükür.

Evet canım dereceye girmişiz.Yemeği güzel yemişsin canım benim.Bende bugün sabah 7 de kahvaltı yaptım 2 dilim ekmek,yağsız domates,salatalık,roka yedim.2 bardak az şekerli çay.Arada 1 elma.Öğlen salata.arada yoğurt.Akşam 1 kase çorba 1 dilim ekmek yedim.Su çok az içebiliryorum ben.(su içerken kilo verimi daha hızlı oluyor)Spora daha öncede dediğim gibi bu hafta başlarım.Bugün daha iyiyim.Sabahtan keyfim yoktu ama şimdi iyiyim.Aman canım dikkat et valla.

biraz önce oğlumu sallarken 120 yi izledim o kadar çok ağladım ki 1 kilo gözyaşı dökmüşümdür:çok üzgünüm:

Fikriyecim 3 tane etiket için kalkıpta buraya gelip uyarı yapmam canım melis bilir beni bir çok arkadaşımızda tanımıştır, sabah temizliğini yaptım etiketlerin, bazen mesaj yaparken başlık yazarsanız da aynı durum oluşuyor galiba bu sadece tahmin ama kesin bilmiyorum, yanlışlık olmuş olabilir yapmadıysan ben özür dilerim canım sadece bu konudan çok bunaldım öyle çok zamanımı alıyor ki etiketleri düzenlemek bu yüzden sürekli uyarı veriyorum...a.s.

Anladim canim,ozur dilemen gerek yok,bu senin gorevin sonucta,Benim sadece belirtmek istedigim tek sey bu topigin uyugunsuz veya alakasiz etiketleri yazmamistim.Uc etiken icin sorun yaptiginizi demiyorum,sordugum acaba 1 den fazla etiket yazdigim icin mi uyari aliyorum,yani kuralara gore tek 1 tane etiket mi yazabiliriz?
Bilgilendiriniz icin tesekkurler.a.s.

aksam yediklerimi yazayim
2 kofte biraz buyuktu,2 corba kasigi patates puresi,3 corba kasigi cacik,
bugun tek bir dilim ekmek yedim onun icin aksamki patates puresini hakkettigimi dusunuyorum.

acibiberim sitede sorun var ben de deli oldum. Sonuçlar açıklandı 2.yiz, askito 3. bireyselde ama yanlışlık yapmışlar 3.yü kardeş takımdan yazmışlar, bunu bile ancak bildirebildim.
Ben de izledim 120 yi :(( çok üzücüydü.

Nachtigall canım sayfanın en altında etiketler var ya hani google da arayınca falan çıksın diye, işte orada takım yarışma vs yazıyor onlara yeni eklemiyoruz. Kilo çizelgeleri ile ilgisi yok tatlım. Neler yediğine bakayım artık denetleyeceğim seni ya, güzel olmuş börek var neyse hadi tatlılara aldanmamışsın ya bu seferlik affedildin. Bnen de yazacağım birazdan.

genciza senin de menün güzel olmuş bugün danone de yememişsin :))

baharım cumayı kaçamak günü yapman iyi olmuş yoksa hafta bitene doğru insanın gözü dönüyor.

fikriyecim kalliste gerçekten 1-2 sefere göz yumar gelmezdi buraya ufak şeyler için, sen farkında olmadan yapmışsındır temmuz annelerinde falan yapıyoruz ya ondan. Burada 1 değil hiç yazma hayatım onlar belli 14 takım ve bir sürü başlıklar var yazdığımız etiketler hepsini etkiliyor. Etiketlere hiç ama hiç dokunmayalım.
Yazık kallistem sabah temizlemişti yine artmış yeniler eklenmiş bir sürü.

ben de yediklerimi yazayım:
sabahı yazmıştım arayı da.
Öğlen 3 yk bugur pilavı, 3 yk kıymalı bezelye yemeği
arada 1 paket diyet bisküvi
akşam: yemek yemedim kızım 1 yk makarna bırakmıştı onu yedim 1 dilim de kavun.

Back
X