Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

adcım 8 de yemek yedikten sonra hiç bişey yemezsen kilo yapmaz sanırım... ama yinede iş yerinde yiyebiliyorsan dene derim

bak bak bide dr.olcek. herhangi bir spora yönelse yani ssevse faydalı olur ama onun içinde istekli olmak gerekiyor. valla tatlım işin zor. ama sen söylemeye devam et,hatta bazı zayıf erkekler hk.yanındayken bir iki hoş kelime söylesen yada sen değilde senin arkadaşların,böyle sohbet ederken,''şunun kocası spora başlamış zayıflamış çok iyi olmuş,bu böyle spor yapıyor kaslı falan olmuş gibi laflar söyleseler'' belki etkili olur. ya bende karışıyormuş gibi oluyorum ama hayatım ne bileyim faydası olur belki diye bir iki fikir söyledim. ah bu erkekler ya hiç yemezler zayıf olup bizi deli ederler,yada yerler bizide yedirir gene deli ederler mafoldumben

selam kızlar nasılsınız???
nasıl özledim sizleri anlatamam arayı açtım ruh halim bozuldu inanın..bugün diyete kaldığım yerden devam etmek istiyorum .... karnım ağrıyo regl oldum .... cumaya umarım çok şey değişir
eşlerden bahsedilmiş.... benim bu halimin sebebi de eşim :))
çok seviyor yemek yemeği.... bende seviyorum ama bekarken herşeyden yer ve düzenli saatlerim vardı...
şimdi o evde de çalışıo gece 10-11 de atıştırıyo... hazırlamadığım zaman ben yatınca yiyo :(( tabii bu da gece 1 veya 2 gibi...:(( tabii üzülüyorum mecburen hazırlıyorum ...
ben yemem ama hafta da bir ben de kaçamk yaptığı oluyordu sonra böle odum işte :((

ahhh bu eşler, çok geç yiyormuş canım kilo almasının sebebi bu olmalı.

meliscim ben eşimle bu konuyu çok tartıştım ama çözüm olmadı... insan önce beyninde bitirmeli...
ben diyetisyene gidince kendi isteği ile bana takıldı ve 12 kilo verdi.
dün eşime alış veriş yaptık halinden memnun... bahara kadar bi 10 kilo daha vermeyi planlıyor... çok mutlu oldum valla

evet anım benim eşim de çok defalar güzel kilo verdi ama her defasında inandı istedi o ruh haline tekrar girmeli ben ne yapsam boş.
Metebolizmaları ne kadar hızlı çalışıyor 12 kilo vermiş o 10 kiloyu da verir kolayca. Tebrik ederim eşini.

hoşgeldin dosbacım. çok boşladık diyetleri ne hale geldik acil toparlanmamız gerekiyor.
kocalar başa dert onları konuşuyoruz.kulaklarını çınlatıyoruz. istemek gerektiğine bende inanıyorum hayatım beyinde bitirmek lazim evet.ama ne engelliyorsa artık onuda yapamıyoruz. ama ne güzel senin eşin başarmış tebrik ediyorum gerçekten. onun yüzünden kilo aldın ama o senden önce kiloları verdi. yakında sende başarmış olacaksın çok güzel.
dosbacım yemek olayını denicem başarmaya çalışacağım ama olur inşallah. işyerinde o satte yemek sorun olurmu daha emin değilim ama olmazsa daha rahat yapabilirim yoksa hayal olur sadece fikir.

ben 5 kilo verdiğimde o 12 kilo vermişti... şimdi 1 aydır bıaktı ama çok şükür almıyor daha az yemeye çalışıyor ....
bende çok dağıttım salı günü kontrolüm var ve regl olmam ii oldu bu hafta tekrar kendime gelmem lazım ...
havalar soğudu vücudumuz daha çok ısınmak bunun içinde daha çok yağa ihtiyaç duyuyor
suyu çok azalttım ::(( yerine kendimi kandırıyorum ıhlamur,yeşil çay,kekik çayı,çay içiyorum
biliyoeum ki su içmeliyim

bak bak bide dr.olcek. herhangi bir spora yönelse yani ssevse faydalı olur ama onun içinde istekli olmak gerekiyor. valla tatlım işin zor. ama sen söylemeye devam et,hatta bazı zayıf erkekler hk.yanındayken bir iki hoş kelime söylesen yada sen değilde senin arkadaşların,böyle sohbet ederken,''şunun kocası spora başlamış zayıflamış çok iyi olmuş,bu böyle spor yapıyor kaslı falan olmuş gibi laflar söyleseler'' belki etkili olur. ya bende karışıyormuş gibi oluyorum ama hayatım ne bileyim faydası olur belki diye bir iki fikir söyledim. ah bu erkekler ya hiç yemezler zayıf olup bizi deli ederler,yada yerler bizide yedirir gene deli ederler mafoldumben

canım çok haklısın işte insan kendi istemeyince yapmıyor yada 1 gün yapıp bırakıyor. yok kazrış tavbi ne demek bir de öyle deneyeyim .

dosbacım bizde seni çok özledik inan yokluğun çok belliydi. Ne zaman döndün gribin iyileştmi?

hoşgeldin dosbacım. çok boşladık diyetleri ne hale geldik acil toparlanmamız gerekiyor.
kocalar başa dert onları konuşuyoruz.kulaklarını çınlatıyoruz. istemek gerektiğine bende inanıyorum hayatım beyinde bitirmek lazim evet.ama ne engelliyorsa artık onuda yapamıyoruz. ama ne güzel senin eşin başarmış tebrik ediyorum gerçekten. onun yüzünden kilo aldın ama o senden önce kiloları verdi. yakında sende başarmış olacaksın çok güzel.
dosbacım yemek olayını denicem başarmaya çalışacağım ama olur inşallah. işyerinde o satte yemek sorun olurmu daha emin değilim ama olmazsa daha rahat yapabilirim yoksa hayal olur sadece fikir.

hoşbulduk canım...
evet ya onların kas sistemleri güçlü ve kolay veriyorlar... evet benden hızlı veriyor ama vermesi gerekn 20 kilosu var daha :))
ben canım en geç 6-6:30 da akşam yemeğimi yiyorum ama sonrasında 2 porsiyon meyvem var... sende iş yerinde yiyebilirsen akşam sadece meyve yersin

meliscim sanırım kendime çok ii baktım :)) bugün daha iyiyim ama hala atlatamadım
aslında grip olunca genelde ayakta geçirirm ama bu defa ortalıktaki salgından çok korktum ve çok dikkat ettim
normalde diyetimde günde 4 meyve hakkım var ama ben 7-8 meyve yedim vee çok çabuk ayaklandım
bugün 4. günüm ilk 3 gün ıhlamur ve kekik çayı içtim bol bol yattım meyve yedim
bugün ayağa kalkmıştım ki regl oldum karnım ağryo :((
ama yine de iiyim umarım sizler iisiniz??

1-2 güne eser kalmaz canım gerçekten iyi bakmışsın kendine. Dikkat etmek lazım. Biz de iyiyiz analizler yaptım dün onlar tokat gibi çarptı yüzümüze yeni eşleştirmeler yaptım kilolara göre. Sen askito ile eşsin. Bir ayoı geride bıraktık bakalım bu ay neler olacak. Dün gittinmi diyetisyenine? varmı değişiklik?

dosbacım su işine gerçekten bende çok fazla ara verdim. işe girdiğimden beri günde 1.5 lt zor içiyorum bazen o kadar bile içmiyorum. ne olcek bilmiyorum ama bu işe bir çözüm bulmak lazım.

ya gerçekten meyve işine bende asılayım.normalde pek yemiyorum herakşam 1 elma yemeye çalışıyorum tabi olmuyor. bunada çözüm bulmam lazım. of of ne çok eksik var.

1-2 güne eser kalmaz canım gerçekten iyi bakmışsın kendine. Dikkat etmek lazım. Biz de iyiyiz analizler yaptım dün onlar tokat gibi çarptı yüzümüze yeni eşleştirmeler yaptım kilolara göre. Sen askito ile eşsin. Bir ayoı geride bıraktık bakalım bu ay neler olacak. Dün gittinmi diyetisyenine? varmı değişiklik?

geçmişi okumamıştım canım... şimdi bende korktum :(( bi bakayım

dosbacım su işine gerçekten bende çok fazla ara verdim. işe girdiğimden beri günde 1.5 lt zor içiyorum bazen o kadar bile içmiyorum. ne olcek bilmiyorum ama bu işe bir çözüm bulmak lazım.
ben de su işini nasıl çözeceğim bilmiyorum

ya gerçekten meyve işine bende asılayım.normalde pek yemiyorum herakşam 1 elma yemeye çalışıyorum tabi olmuyor. bunada çözüm bulmam lazım. of of ne çok eksik var.
ben meyveyi çok severim

kızlar o kadar komikki kızım sürekli tartılıyor baskülü hiç bana bırakmıyor.

ayyy yerim ben onu :)) kaç kiloymuş cadı :))

kızlar bende şimdi çıkıyorum.işlerimi toparlıyım biraz.hepinizi öpüyorum. kendinize iyibakın.

ayyy yerim ben onu :)) kaç kiloymuş cadı :))

canım cadı zayıf 9.3 falan. Ama kendisi yanlış tartılıyor 18 ble çıktığı oluyor 1 ayak havada,ü 1 el duvarda değişik tartılma tazrları var :)

kızlar bende şimdi çıkıyorum.işlerimi toparlıyım biraz.hepinizi öpüyorum. kendinize iyibakın.

ben de kızımı yedirdim cadı çok acıkmış.
Tamam tatlım görüşürüz.

merhaba kizlar nasilsiniz bakalim ben cok iyiyim valla sabah tartildigimda 71.5 geldim ama hala tek eksigim spor cok tembelim bu konuda ama oda olacak insallah kocalardan bahsetmisiniz benim kocamda yemek yemeyi cok seviyor ama formunuda koruyor cocuklugundan beri futbol oynadigi icin simdi de sporu hic birakmiyor haftada 3 kere antremana gidiyor imreniyorum onun bu azmine isyerinde ne kadar yorgun olursa olsun yinede o spora gidiyor
2 olmusunuz tebrikler askitoya da helal olsun valla cok azimli birisi galiba
herkese teker teker yazdim ama hepsi gitti
herkes iyidir umarim bu günlerde sorun var buralarda giresiye kadar bayagi bi ugrasiyorum

merhaba kizlar nasilsiniz bakalim ben cok iyiyim valla sabah tartildigimda 71.5 geldim ama hala tek eksigim spor cok tembelim bu konuda ama oda olacak insallah kocalardan bahsetmisiniz benim kocamda yemek yemeyi cok seviyor ama formunuda koruyor cocuklugundan beri futbol oynadigi icin simdi de sporu hic birakmiyor haftada 3 kere antremana gidiyor imreniyorum onun bu azmine isyerinde ne kadar yorgun olursa olsun yinede o spora gidiyor
2 olmusunuz tebrikler askitoya da helal olsun valla cok azimli birisi galiba
herkese teker teker yazdim ama hepsi gitti
herkes iyidir umarim bu günlerde sorun var buralarda giresiye kadar bayagi bi ugrasiyorum

cnım ne güzel tartıda yüzün gülüyor sürekli.
eşin hayat tarzı haline getirmöiş sporu onun için kilo da almaz hiç.
sitede sorun var gerçekten ama bugün fena değil şaşıdım ben bugün sorun yaşamadım.

1 Aylık Analiz
ekim ayında takımımızın sadece %36'sı sınıfı geçmiştir.

askito: 3 hafta önce 70.7 kiloymuş, şu an 69.9. Geçtiğimiz 1 ay zarfında 800 gr vermiş
SONUÇ: Sınıfta kaldı
.

gecmise bir göz atiyordumda bu gözüme carptii
ask olsun meliscim ama ben 4 hafta icinde 3,8 kg verdim.
yani son 3 haftasi pek veremedimm :)) ilk haftasi 3 kilo vermistimm:lepi:

cnım ne güzel tartıda yüzün gülüyor sürekli.
eşin hayat tarzı haline getirmöiş sporu onun için kilo da almaz hiç.
sitede sorun var gerçekten ama bugün fena değil şaşıdım ben bugün sorun yaşamadım.
evet canim nihayet azda olsa her iki üc gune 200-300 gr gidiyor buda beni cok mutlu ediyor ya spor yapmadigi zaman rahtsiz oluyor zaten saglikli beslenmeye gayret ediyor icki sigara hicbiri yok hicde olmamis zaten

gecmise bir göz atiyordumda bu gözüme carptii
ask olsun meliscim ama ben 4 hafta icinde 3,8 kg verdim.
yani son 3 haftasi pek veremedimm :)) ilk haftasi 3 kilo vermistimm:lepi:

canım evet keşke seni bir hafta önce alsaymışız takıma sınıfı geçerdin :))
o hafta 3 kilo verince sonraki haftalara verecek kilo kalmamış sırnaşık şey

evet canim nihayet azda olsa her iki üc gune 200-300 gr gidiyor buda beni cok mutlu ediyor ya spor yapmadigi zaman rahtsiz oluyor zaten saglikli beslenmeye gayret ediyor icki sigara hicbiri yok hicde olmamis zaten

ne güzel bir alışkanlık.Benim eşimdeki sorun içki yanında kuruyemiş cips falan tüketmesi haftada 1-2 yapar bunu geç saatte olunca tabi kilo oluyor bu.

bu arada minik cadına bayıldım alkisalkisalkis

Back
X